Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dobre tady je jedna jak rikas ty jeste pridam jednu kdyby to fakt bylo vyrazne lepsi at mi to neni lito davam i s korenama kdyz to zminuje severus, jako bonus sem pridal netkanou textilii zdarma xD. A maly zaber na "klobasky" v udirne...
No sem na polovine. Dneska asi jeste ohlim jeden stromek a zbytek necham na zitra.
Tak sem dneska ve stavu 6/8 done. No jeste dva jahodniky. Jeden je malej a druhej takovy normalni to uz by mel byt fofr. Pridavam nejaky fota z herera. Jinak pomalu muzete zahajit tipovacku kdo ma zajem. Vyherce dostane karmu a pokud pojede kolem ovy tak mu klidne fouknu na vyzkouseni i palicku
Za me je toto posledni foto prispevek do susiny. Takze za nejakej ten tyden a plus to pak uzavru. Vsem dekuji za sledovani, karmy, povzbuzeni a rady. Doufam ze se vam to libilo jako me.
Jinak dalsi kolo mam slibenou takovou trosku specialitku Sour diesel riri cut tak sem na to moc zvedavej. Po nem pak pojedu znova toho jacka . Jelikoz se mi taky osvedcilo pestovani v 6.5L kvetinacich uz v nich zustanu. V tom 6.5l kvetinaci sou krasne koreny napchane uplne vsude v tech 11l to nezvladl zaplnit. Jen na pristi kolo uz prikoupim ty 6.5L air pots a tecy hodime do smeti.
Takovy quick smoke report jedne male vetvicky. Chutove mi jahodnik hodne chutna, nenasilna nasladla vune, ktera uz jde i dneska citet po jahudkach. takze z tohohle pohledu sem rad ze se to povedlo a ty jahody tam citet sou. na slunku sme si prohlizeli krystaly a hazely celkem sluny prasatka takze je to i krasne obsypany. Vrchni palice sou normalne tvrdy ne samozrejme jako SS ale sou proste tvrdy.
Takze za me smooth smoke muzu vsem fanouskum dobreho pokoureni doporucit. Je to pekne odruda ktera dela zajimave cervene kvety, chutna dobre, moc neroste kdo ma rad mensi kytky a vynos vypada tak nejak dobre. Kdo by chtel vyzkouset pristi patek bude u stanku b4l hc devastator k dispozici celkem velke mnozstvi kuriva rad se podelim pac mam tak nejak potrebu slyset od vice lidi ze je to dobry abych z toho mel radost! Ted jeste pockat par dni na JH. Z toho mam celkem velky ocekavani a uz se nemuzu dockat. Ale to vlkho proste to moc neschne ani 7 dni starej jahodnik neni moc suchej.
Nikam nespěchej, 7 dní neni zas tak dost, já to třeba nechávám dojet v zavařovačkách, když je to ještě trochu navlhlý.
naposled jsem to nechal schnout asi 5-7 dní + min. dalších 7-10 dní zavařovačka, ale čím dýl to v ní bude, tím líp
přebytečná vlhkost jde do háje rychleji a přijde mi to prostě i tak nějak chutnější, jak to dojede v těch flaškách
Ja nikam nespecham pocitam ze to jeste pardni porad bude schnout. Ted sem sel vyzkouset herera a je to slusne vlkhy. Ja musim prave co chci hulit tak nejak dosusovat u PC kde je vice sucho . Tohle bude model ktery sem nejdele susil. Jeden jahodik uz je tam 7 dni a stejne je moc vlkhej kdyz ho vytahnete. Ale mam tu 58% vlkho tak si rikam jestli v tomhle vlhku to muze vubec doschnout normalne xD