Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak to bude zajímavý
já právě další kolo chci nějakou indiku a fialový, když to co mám teď je víc sativa, a purple kush se mi jevil jako jasná volba ..
ještě to musím nějak vymyslet, protože mám 5 semen Orange Bud, 3 Black Russian a nějakýho Dr.Kriplinga + ještě jednu Special Queen .. asi pořídim poloviční květináče ať tam můžu 2 přidat
Nene, tuhle sativu znám, a máš recht, je to divočina jak prase
myslím tohle..ale nevím co to je za model protože dr.krippling je asi název seedbanky http://www.herbiesheadshop.com/dr-krippling-seeds
Zdar stejně nedočkavý jako já
včera tj. 63.den 12/12 měli poslední den a teď jim dám 2 dny tmy a pak je seknu
už jsem je dlouho nezalil takže jsou povadlý, sklizňový práce budou trošku horší, ale prý to neni na škodu když se kytky nechaj proschnout
a aby to nebyl jen obyč příspěvek tak přihazuju fotky behěm prvního dne tmy před kosou 64.den
tak zas na pár dní čus
další fotky až budu stříhat listy a konečně je vyndám ven