Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska zvednuta zálivka 30ml Fisch mix, 30ml Bloom a 10ml Top max na 10L. Protože se uprostřed skříně dělal "lavor" tak jsem vypodložil prostřední kytí aby palice byly cca ve stejné výšce.
Jediný co mě ted tak trošku s**e je to že po každé zálivce musím s kytkama ven a vylejt opláchnout a usušit podkvětníky...
Tak teď už probíhá jen flushing čistou odstátou vodou.
Listy sice nevypadají moc zdravě ale to už teď neřeším. (Jestli někdo víte co to způsobilo a podělíte se o tuto informaci budu jen rád)
Omluvte kvalitu fotek, přístroj prostě nechce pracovat podle představ.
Trichomy ještě průhledné/jemně zamlžené...
To: MaLdeSs, hele ty klacky jsou prostě na podporu těch kytek, aby se nezlomily pod vahou nakvétajících palic. Já mam udělaný dva klacky a mezi nima drát do kruhu udrží to kytí vzpřímenou a stonek s palicí se tolik neohýbá.
Ty listy takhle vypadali už před tim než sem začal flushovat... neřešil jsem to proto že zbývá něco kolem 10-ti dnů do kosy.