Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 3rd ROUND Shark Shock, Somango 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

Nevim co je v tomhle za jinou praci. Vymenim 60l vody ar do rezervoaru nebo do bubbleru. S kyselibou neujedu uz jenom kvuli injekcni strikacce. Navic drip je vetsi investice. Proste oboji je vicemene bez prace. Dohadujem se tu opravdu o hovne.
Sorry za svineni dredu.
Peace chlapi

Edit. Jeste k tomu hluku. Jakej hluk prosimte? Kdyz koupis vzduchovaci motorek za 200kc tak hucet bude. I to se da omezit. Obalis molitanem a jede to i tak potichu. Ja mam vzduchovani hailea. Nevim presnej nazev. Cena 700 a je to opravdu tichy. Spim 2 metry od toho a neslysim to. Vic slysim kapat vodu z aera. To je takovej prijemnej destik takze to spis uspava.
Tot vse co se k tomu da z moji hlavy vyhuleny rict

Old Post 02-05-2014 v 12:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od Positivevibes
Myslim.ze.1000 l/h a klasicka 16mm.pulcoulovka bude.idealni na.to 4spin.kapilary.a.pohoda

Jde mi o to aby nakonci řady nebyly rozdíly v tlaku jako hodně velký .. jde přece o tlak a ne o průtok, aby na konci každá kytí nedostávala Míň než ty na začátku.. a zase jsem slyšel o tlakových trysek které pouští jen to co se má ale zase jsem slyšel že potřebuješ čerpadlo s vyším tlakem aby to ty trysky přetlačilo .. jinak tenhle round chci jen drip do perlitu.. přístí koleso možná pojedu něco z kombinovaného uvidím.. jde mi prostě o to aby na konci byl ještě něaký tlak nic víc

3x Orange Bud ( DP ) 400w
10xSharkShock,1xWappa,1xSuperSkunk 600w - 1,08 g/w
4x Shark Shock 2x Somnago 600w - 0,89 g/w
5th Round 600w, Ebb - Lemon Ice and Gauge Kush

Old Post 02-05-2014 v 13:28 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

up DRIP Příspěvek č. 67

Mám tu malí up z dripem.. tak HomeMade Konstrukce na drip

1 x 1 m konstrukce
Výška: 40cm

Pár Udéček,cédéček,texů,křížových spojek a přímích závěsů
Nostnost: 200Kg větší sílu vyvinout nedokážu sám vážím 103 a ani se to neprohne..
Dolu přídělám Malínký hranoly a přidělám 4 železná kolečka :P / pro lepší manipulaci s kytí
V pozadí fotky přítelkyň a můj mazlík

2Negative: jojo.. hned je vidět rozdíl.. a navíc nepotřebuju proplachovat tak často prostě easy round a je vidět že jsou zdraví mluvím o růstu :-)

Old Post 02-05-2014 v 15:15 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

50.den 12/12 Příspěvek č. 68

Máme tu 50.den 12/12 / 45 den květu / zbývá 10 dní

Teplota: den 25.4 noc 22.3
Vlhkost: den 48 % noc 54% / denně kontroluji jestli se neobjevuje plíseň ale asi by při 50% vlhkosti neměla objevit, když vemu v potaz že tam mám 2x 30w stolní otočné ventilátory / 3rychlostní / v každém rohu
Ec: zbytek ghe asi 0.3-0.5 a 1.4-5 R.I.Penu..
Ph: 5.5

Už si dělám čárky na stěně jen se mi zdá že už asi nenabobtnají.. :-/ asi se nedostanu ani do fáze kdy se uplně nakonci květy nafouknou a změní se barva listů.. tak samozřejmě to není zas tak hrozné ,
Jedno - za tohle kolo mám .. a to je rozptyl světla.. neměl jsem tam diamantovku jako ve druhém kole.. musel jsem jí z technických důvodů sundat a pak už kytí byly tak velký že jsem byl línej je vyndat a dát jí tam .. :/ takže to také přikládám k né tak obrovským palicím které jsem z toho mohl vytěžit.. tak uvidíme počkáme si na výnos :P

Každopádně ve středu další up jak květového tak růstového stanu kde přibude jeden krásny systémek pro mě holky a já přepnu na květ :P už se těším.. :-)

Bude se jednat o Ebb Stůl Duma 110x100 jakožto náplavová vana... a přibude spoustu nových věcí včetně některých nepostradatelných doplňků :-)
Zatím a ať to roste.. :-)

1-3. Fotky přes brýle LUMii

2. Somango

3. Shark Shock

4-5. Celek

Old Post 03-05-2014 v 19:04 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

UP fotoz+++ Příspěvek č. 69

Něaké ty fotečky Shark Shocka před flushem :P 100% trichomů mléčných to je moje.. :P nemám rád jantar... ani ty stavy..

Old Post 07-05-2014 v 18:48 PM
blykatko
Stálý Člen

Karma uživatele blykatko - 82% PěstitelskáKarma uživatele blykatko - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

čau chci se jen zeptat jak často zaléváš když to máš v tom perlitu ?
Jinak to vypadá dost luxusně ;-)

Old Post 07-05-2014 v 20:54 PM
blykatko je offline   Profil uživatele blykatko   Find more posts by blykatko   Foto galerie člena blykatko   Click here to Send blykatko a Private Message   Add blykatko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Infou Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od blykatko
čau chci se jen zeptat jak často zaléváš když to máš v tom perlitu ?
Jinak to vypadá dost luxusně ;-)

Tak zelévám dle potřeby když byly na růstu dával jsem jim 1 - 2 , 0.5L / 0.5-1L /
jednou za 2-3 dny, teĎ na květu si toho berou víc samozřejmě to jim dávám 4 a občas i 5, 0.5L /2 - 2.5L / jednou za 2 až 3 dny... ale jakože vláhu to drží dýl 5-7 dní není problém :-)

Old Post 08-05-2014 v 05:31 AM
Kiddnaped
Stálý Člen

New system requirments.. Příspěvek č. 72

Tak a konečně jsem si vyzkoušel jak krásně pasuje homemade stolek z hliníkové konstrukce na sádrokartón a můžu vám říct dámy a páni že jsem byl mile překvapen na to nasazení vany sedí perfektně. .. jen se mrknětě jediný chyba systému je že my můj kolega z práce dovez lafas o 3 cm vyší než jsem původně chtěl a teď si musím ještě na rychlo sehnat kolečka na stůl / železná / abych to mohl zkompletovat nebo vypodložím stůl o 3 cm a až budu mít kolečka tak je tam přidělám :P

Old Post 08-05-2014 v 16:30 PM
prashiwa
Stálý Člen

Karma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

jak vidis tak to nebyl vtip kdyz sem ti rikal ze mas vysku stolu udelat 70 cm.
uvidime co s tim udelaji kolecka snad se nezalomi. spis nechapu na co je
pridelas kdyz jsou to profily tvaru U, mas zespoda plochu na provrtani a prostreceni sroubu kolecek?
asi bych si to finalne vytunil pac tento system uz pravdepodobne kvuli sveho univerzalniho vyuziti nebudes mnenit za nic jineho ...
zatim to vypada dobre ... jen tak dal

na stul si pouzil zbytecne moc materialu i kdyz argumrntujes tim ze byl zdarma, je to vytvor jak z ruska..
tady se mrkni jak by mohl vypadat stul pod system:::
http://m.youtube.com/watch?v=DBME3l...274B42CA8CDF0C7

MR.Shiwa

nft gt 205

Naposledy upravil prashiwa 11-05-2014 v 13:47 PM

Old Post 10-05-2014 v 20:14 PM
prashiwa je offline   Profil uživatele prashiwa   Find more posts by prashiwa   Foto galerie člena prashiwa   Click here to Send prashiwa a Private Message   Add prashiwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Velký up Příspěvek č. 74

Tak v růstovém stanu s osazenstvem 21x noName to vře..
Instalován homemade stolek + tác Duma 110x100
Ebb Flow jede bez problémů, Zálivky 3x denně po 30 minutách
přebytečná voda z květníků stejně odteče pryč tak je to jedno, dnes přepnuto 12/12

Teplota: den 26.6 noc 21.2
Vlhkost: den 60% noc 64%
Ec: zálivka Sensi Grow A+B, Hesi SuperVit 1.1ec
Ph: 5.5 tak uvidíme kolik bude v nádrži po 5 dněch

K té teplotě jelikož jsem si pořídil original box musel jsem přetočit periodu svícení na přes noc abych se vyhnul výkyvám teplot teď je v boxu 25.2 / v noci / pro kytí den / a 56% vlhkosti a odtah jede na 1na přidány: 1 ofuk směrem na lampu a 2 otočný vent na rozhánění vzduchu po 14 dněch výměna z Mh za 600w HPS a budu muset přepnout odtah na 2hý stupeň velikost zatím dostačující, v budoucnu budu muset polámat a naohýbat...

Edit: up ohledně květového boxu bude do 2 dnů k dispozici zatím kosím

Old Post 20-05-2014 v 21:07 PM
prashiwa
Stálý Člen

Karma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% PěstitelskáKarma uživatele prashiwa - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

hhh

MR.Shiwa

nft gt 205

Old Post 25-05-2014 v 01:31 AM
prashiwa je offline   Profil uživatele prashiwa   Find more posts by prashiwa   Foto galerie člena prashiwa   Click here to Send prashiwa a Private Message   Add prashiwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Předem sry za zasrání téma, ale jaký žebrák mi dal negativní karmu za tohle téma??? Mně je to úplně jedno, ale byl bych rád kdyby se k tomu ten dotyčný podepsal a naspal důvod pze zaslat karmu a nic k tomu nenaspat udělá fakt jenom totální loser.. Tím to chci i navrhnout místním moderátorům aby se prostě karma nedala upravit pokud se neví od koho je ať už je pozitivní nebo negativní...

Naposledy upravil TommyGun 25-05-2014 v 10:38 AM

Old Post 25-05-2014 v 09:28 AM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

citace:
Původní příspěvek od TommyGun
Předem sry za zasrání téma, ale jaký žebrák mi dal negativní karmu za tohle téma??? Mně je to úplně jedno, ale byl bych rád kdyby se k tomu ten dotyčný podepsal a naspal důvod pze zaslat karmu a nic k tomu nenaspat udělá fakt jenom totální loser.. Tím to chci i navrhnout místním moderátorům aby se prostě karma nedala upravit pokud se neví od koho je ať už je pozitivní nebo negativní...

Taky jsem ji v tomto threedu dostal od neznámého a vážně mě to štve kdyby byly lidi co k čemu tak napíšou k negativní karmě alespoň co se jim zdálo špatně nebo tak.. každopádně za mě ti říkám že jsem to nebyl , neklesl bych tak hluboko...

Old Post 25-05-2014 v 17:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 78

Ja ji dostal zde taky. Asi nešvar místního vlákna bohuzel taky bez komentáře a bez nicku

Old Post 25-05-2014 v 17:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Tak jak ti to dopadlo???

Old Post 27-05-2014 v 20:39 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeFly
Stálý Člen

Karma uživatele LeFly - 95% PěstitelskáKarma uživatele LeFly - 95% PěstitelskáKarma uživatele LeFly - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Mno pánové tak tohle je hodně hezký. Jsem zvědav co ti z toho vzejde. A nápad pěstovat to čistě v perlitu?! Ty seš genius ...
K+ a sem zvědavej na výsledek. GL asi nebude třeba máš to pevně v rukou...

I believe, i can fly.

LeFly 2014 - S.A.G.E.

LeFly 2015 - Vanila Kush

Old Post 27-05-2014 v 22:55 PM
LeFly je offline   Profil uživatele LeFly   Find more posts by LeFly   Foto galerie člena LeFly   Click here to Send LeFly a Private Message   Add LeFly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-03-2016 - shark shock 600w - 46 odpovědí
18-11-2015 - shark shock 600w - 0 odpovědí
31-12-2014 - Shark Shock 16ks 600w - 57 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás