Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych chemii zvenčí na kytku nikdy nedal.Už jenom kvůli tomu pocitu,že to pak do sebe peru.Všechno to pumpuju do kytek přes kořeny :-)
Rozhodně ne na palice!!
Pokud někdo hnojíte Kristalonem,chtěl bych vědět,
jestli se řídíte poměrem uvedenym na krabici (předpokládám asi jako papriky nebo vokurky) nebo
se řídíte poměrem uvedenym v hlavě a dáte ho tam
vo něco víc. Jestli s tim máte ňáký zkušenosti,tak se ozvěte.
dr.
Ja davam 2ml na 2 litry (podle navodu) a voda mi moc nezmodra, nemela by byt ta voda uplne modra?!?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
ja sem si to špatně spočítal a kytkám sem dával 1g na 1,5 litru vody a zmakli to uplne v pohodě,ted už hnojim radši od oka kolem tech 3mg na 1,5l.Nevim jestli to ze dostali tolik hnojiva na ne nebude mit nejakej negativni vliv,ale zatim to nevypada
Kdy je nejlepsi zacit hnojit Krystalone Plod a Kvet?
Pestuji Outdoor.
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Tak já hnojím už tři roky kristalonem start,pro růst,a kristalonem plod a květ + nějaký hodně fosforový hnojivo,začínám si zvykat na OBM.Já hnojím kytky každé tři dny,a to ze začátku kristalonem start,1 odměrka na 10 l vody,a zvyšuji až na tři odměrky.Kristalonem plod a květ by se mělo začít hnojit až začnou kytky kvést,to pak plod a květ,2 odměrky na 10 l+2ml OBM,poslední asi dva týdny hnojím jen OBM.A občas Jim dám i nějaký ten postřik,OBM 2ml,na 2 litry vody,jednou týdně postříkat,a rostou hezky,pořádný mohutný klacky
jo mě by to teda taky zajímalo, většina tady tvrdí že hnojení kristalonem na palice je dobrý a najednou čtu o tom vykurvení palic a plic :-) tak jak to teda je???
Vcera jsem kvuli tomuto dotazu zkousel rozpustit jednu odmerku v normalni sklenicce. Krome toho, ze se to uz pak nechtelo poradne rozpustit (presycenost?), tak voda rozhodne nezmodrala...
Vsimol som si, ze vacsina ludi tu tvrdi, ze hnojit na listy je svinstvo. Ak chcete hnojit na listy(rychlejsi rast nez cez korene), mozete hnojit aj bez chemikalii.
Da sa hnojit napr. zihlavou(kopriva), ale aj dalsimi rastlinami. Nakosite zihlavu, buchnete to do nejakej nadoby s dazdovou vodou, nechate kvasit min. 2 tyzdne (infernalny puch), trochu sa to zriedi a mozete hnojit. Na trave som to este neskusal, ale na ine rastliny to zabera 100%.
Da sa pouzit viac druhov rastlin, AK BUDE MAT NIEKTO ZAUJEM, tak sem opisem presnu tabulku rastlina/kolko g na 10l/riedenie. Ale najskor o tyzden...