Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulení a škola? Co vy nato.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

..a pak si pro nas prisla smrt.
Ja bych teda chtel rict,ze mi staci kdyz hulim odpoledne.
Nevim co to je,ale ve skole chytam nake drsne flashbacky !

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 29-05-2003 v 18:52 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hulte

Old Post 30-05-2003 v 09:31 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travnicek
Nový Člen

Karma uživatele travnicek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Právě ve škole sedim. Ale stejně myslim že tydle haldy za to stojí Naštěstí vim co sem si udělal... Nejhorší si myslim že sou dojezdy.

Filip KAFKA

Old Post 30-05-2003 v 09:43 AM
travnicek je offline   Profil uživatele travnicek   Find more posts by travnicek   Foto galerie člena travnicek   Click here to Send travnicek a Private Message   Add travnicek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travnicek
Nový Člen

Karma uživatele travnicek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Takže se řídim tim "hulte" aspoň myslim. Ale je fakt že tenhle způsob zabíjení nudy neni zas tak dobrej, ale jak jinak mam zvladat tech deset hodin ve škole co tu furt trčim?

Filip KAFKA

Old Post 30-05-2003 v 09:45 AM
travnicek je offline   Profil uživatele travnicek   Find more posts by travnicek   Foto galerie člena travnicek   Click here to Send travnicek a Private Message   Add travnicek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 69

Ve škole se dá dobře zhulit.Osobně si dávám 2 šlučky na povzbuzení
kecacího výkonu.
Jednou jsem si před školou ubalil špeka z Silver skunku a potom psal
každou hodinu písemku. Vše jsem krásně zvládl akorát jsem celou dobu strašně smál učitelkám do kxichtu až jsem si vykoledoval důtku TU.

Old Post 30-05-2003 v 10:01 AM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caballo
Nový Člen

Karma uživatele caballo - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Hulení a skola ide k sobe naprosto do klidku!posledni dobou zjistuju ze nebejt huleni tak me z ty skoly davno mrdlo, silena pruda!stredni byla mnohem vic do pohody, na ctyrky se to da uhrat samo. staci si to vychytat a pak je to OK))))))))) jo bejt vama z matury bych nemel strach, je to fakt jenom fraska. ale je recht ze nez sem tam sel tak sem mel trochu hrachy. No kazdopadne uvidite! vice zelene do parkuuuuu!!!!!!!!

Old Post 23-03-2004 v 12:06 PM
caballo je offline   Profil uživatele caballo   Find more posts by caballo   Foto galerie člena caballo   Click here to Send caballo a Private Message   Add caballo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

huleni ve skole se da zvladnout v poho musi se jen vychytat ten spravny cas nejlepe ranoo pred skolou a potom to dokrmit tak za dve hodky

Old Post 26-03-2004 v 17:07 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
klier
Stálý Člen

Karma uživatele klier - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

sice nechodim na gympl ale sem tedkon anstredni prumce a tam palim o sto sest,a co se tyce gymplaku tak znas nejakou trydu kde by nemelo zkusesnosti s palem alespon 60 procent lidi???????????,

Old Post 18-04-2004 v 17:49 PM
klier je offline   Profil uživatele klier   Find more posts by klier   Foto galerie člena klier   Click here to Send klier a Private Message   Add klier to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjoman
Stálý Člen

Karma uživatele ganjoman - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

já taky hulím tak 3-4* týdně a je to celkem v poho. procházím s trojkama

Old Post 19-04-2004 v 19:16 PM
ganjoman je offline   Profil uživatele ganjoman   Find more posts by ganjoman   Foto galerie člena ganjoman   Click here to Send ganjoman a Private Message   Add ganjoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Hanka
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Hanka - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Mno . . . zahulit si rano pred skolou je v klidach ale horsi je to pak uvnitr. Zezacatku se to jeste da ale kdyz to clovek prezene tak je to vazne husty. Do skoly jsem hulil dost casto ale seknul jsem s tim. Zjistil jsem totiz ze se skola pak neda vubec utahnout......

Old Post 25-04-2004 v 00:15 AM
Mr.Hanka je offline   Profil uživatele Mr.Hanka   Find more posts by Mr.Hanka   Foto galerie člena Mr.Hanka   Click here to Send Mr.Hanka a Private Message   Add Mr.Hanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Já chodím na gympl a dá se to i těsně před hodinou

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 25-04-2004 v 18:35 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Mno akorát někdy bejvá problém, máme tam takový ty dramatický učitelky který ze všeho dělaj teroristickej útok... „x na druhou, co to melete? Děláte trojúhelník! Máte úhly alfa beta a gamma, jaký sakra x na druhou???” To jsem měl jednou docela výgeb přímo před učitelkou

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 25-04-2004 v 18:43 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

No můžu vám říct že vod ty doby co hulím tak to jde z mým prospěchem do háje. Už mám prostě málo času. A ted se k tomu přidal i Pc s netem no tak to mně škola vůbec nebaví . Nejradši bych aby mně to už dali (maturita) Ajá mohl jít makat. Mně teda učení nebaví, ale páce mně vůbec nevadí. Já pracuju rád. No jde vo to jak se člověk k trávě postavý a nakolik si jí pustí k tělu. Čím víc si jí pustí tím větší nadělá paseku.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 08-06-2005 v 14:20 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Ja zacinam ted pekne srat matiku, zacal sem trochu vic hulit (tak obden) a logicke mysleni fakt spatne. Nikdy nevim co s tim prikladem delat nebo mi vubec nevyjde... dneska sem dopisoval jednu pisemku, vubec sem nevedel ikdyz sem se ucil, a jeste sem dostal za 5 z minule pisemky. to me donutilo celkem k zamysleni, jak odmaturuju z matiky kdyz sem chtel mit 2ku na vyzu a ted bojuju a 3ku.... nevim jestli je to tim hulenim nebo cim :/ pristi rok asi zacnu brat pyracetam, snad to pomuze

Old Post 08-06-2005 v 15:13 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

huleni a skola - samozrejmost!

Old Post 09-06-2005 v 00:28 AM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wosel
Nový Člen

Karma uživatele Wosel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Poslední čtyři roky na gymplu jsem poctivě prohulil, rok jsem hulil s kémou na civilce každý ráno po probuzení a neměl jsem jedinej problém. Jediná spolehlivá finta jak tohle může dát úplně každej je naprostá asertivita a aspoň minimální snaha snažit se je (učitele, profesory, to je jedno) poslouchat. Asi jsem měl štěstí, ale ty naši občas skutečně přišli s nečim zajímavym, nebo praktickym. Hra "vypíčuj si svýho učitele" nemá význam.

Old Post 09-06-2005 v 01:04 AM
Wosel je offline   Profil uživatele Wosel   Find more posts by Wosel   Foto galerie člena Wosel   Click here to Send Wosel a Private Message   Add Wosel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-03-2010 - Hulení a plavání.... - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás