Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže se řídim tim "hulte" aspoň myslim. Ale je fakt že tenhle způsob zabíjení nudy neni zas tak dobrej, ale jak jinak mam zvladat tech deset hodin ve škole co tu furt trčim?
Ve škole se dá dobře zhulit.Osobně si dávám 2 šlučky na povzbuzení
kecacího výkonu.
Jednou jsem si před školou ubalil špeka z Silver skunku a potom psal
každou hodinu písemku. Vše jsem krásně zvládl akorát jsem celou dobu strašně smál učitelkám do kxichtu až jsem si vykoledoval důtku TU.
Hulení a skola ide k sobe naprosto do klidku!posledni dobou zjistuju ze nebejt huleni tak me z ty skoly davno mrdlo, silena pruda!stredni byla mnohem vic do pohody, na ctyrky se to da uhrat samo. staci si to vychytat a pak je to OK))))))))) jo bejt vama z matury bych nemel strach, je to fakt jenom fraska. ale je recht ze nez sem tam sel tak sem mel trochu hrachy. No kazdopadne uvidite! vice zelene do parkuuuuu!!!!!!!!
sice nechodim na gympl ale sem tedkon anstredni prumce a tam palim o sto sest,a co se tyce gymplaku tak znas nejakou trydu kde by nemelo zkusesnosti s palem alespon 60 procent lidi???????????,
Mno . . . zahulit si rano pred skolou je v klidach ale horsi je to pak uvnitr. Zezacatku se to jeste da ale kdyz to clovek prezene tak je to vazne husty. Do skoly jsem hulil dost casto ale seknul jsem s tim. Zjistil jsem totiz ze se skola pak neda vubec utahnout......
Mno akorát někdy bejvá problém, máme tam takový ty dramatický učitelky který ze všeho dělaj teroristickej útok... „x na druhou, co to melete? Děláte trojúhelník! Máte úhly alfa beta a gamma, jaký sakra x na druhou???” To jsem měl jednou docela výgeb přímo před učitelkou
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
No můžu vám říct že vod ty doby co hulím tak to jde z mým prospěchem do háje. Už mám prostě málo času. A ted se k tomu přidal i Pc s netem no tak to mně škola vůbec nebaví . Nejradši bych aby mně to už dali (maturita) Ajá mohl jít makat. Mně teda učení nebaví, ale páce mně vůbec nevadí. Já pracuju rád. No jde vo to jak se člověk k trávě postavý a nakolik si jí pustí k tělu. Čím víc si jí pustí tím větší nadělá paseku.
Ja zacinam ted pekne srat matiku, zacal sem trochu vic hulit (tak obden) a logicke mysleni fakt spatne. Nikdy nevim co s tim prikladem delat nebo mi vubec nevyjde... dneska sem dopisoval jednu pisemku, vubec sem nevedel ikdyz sem se ucil, a jeste sem dostal za 5 z minule pisemky. to me donutilo celkem k zamysleni, jak odmaturuju z matiky kdyz sem chtel mit 2ku na vyzu a ted bojuju a 3ku.... nevim jestli je to tim hulenim nebo cim :/ pristi rok asi zacnu brat pyracetam, snad to pomuze
Poslední čtyři roky na gymplu jsem poctivě prohulil, rok jsem hulil s kémou na civilce každý ráno po probuzení a neměl jsem jedinej problém. Jediná spolehlivá finta jak tohle může dát úplně každej je naprostá asertivita a aspoň minimální snaha snažit se je (učitele, profesory, to je jedno) poslouchat. Asi jsem měl štěstí, ale ty naši občas skutečně přišli s nečim zajímavym, nebo praktickym. Hra "vypíčuj si svýho učitele" nemá význam.