Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi, bejt váma tak zacnu neco delat, nebo nedokvetete
pred dvema tydny jsem byl na chate u kytek a taky me sralo, ze jeste nekvetou -> tak jsem to behem tydne 2x-3x zalil kristalonem P&K a kdyz jsem odjizdel tak celej foliak nasazoval a venku nemel ani naznak kvitku jen jeden Afghan
2klkov: taky mam dva zraloky a jsou to fakt zazracny kyti, ta vune, to vetveni, ta sila - no jo, ma to mit pokom kdyz ma "tatinka" Super Skunk a "maminku" bilou wdovu
2Yahman: Skunk #1 jsem chtel, ale nesehnal - kdybys mel nahodou pristi rok seminka, nebo rizecek, tak se mi plz ozvi
edit: tak jsem se byl podivat na kyti a venku mi porad jeden afghan nekvete a druhej se jen pomalu rozjizdi , ale zato ve foliaku je to krasa, WS a Budha uz maj pekny palicky a GWS je dohani
Mno, loni jsem měl několik rostlin bubble gum a sk#1 venku (od Nirvany, ty bonusové) a začaly kvést (nemyslím tím prvokvěty) až tak v polovině září, sklízel jsem vzhledem k loňskému chladnému a vlhkému počasí koncem října (docela to plesnivělo) a ještě by tak ten týden, dva potřebovaly, hlavně skunky. Letos durbany(nekvete), hindu kush(kvete), T.N.R(nekvete), Bubble gum+noname(kvete), sk#1(nekvete), ale vzhledem k letošnímu ideálnímu počasí a dalším více než dobrým vyhlídkám a září a podzim bych se toho vůbec nebál. Kdo letos nesadil venku, prohloupil.
MNĚ TAKY DURBANI JEŠTĚ POŘÁDNĚ NEKVETOU,ALE JSOU TO NÁDHERNÉ STROMEČKY, NENÍ LIŽ.LETOS BUDE TEPLÉ ZÁŘÍ A ŘÍJN A JEŠTĚ PAK I LISTOPAD A KDO ZAVÁHAL,NEMUSÍ SE BÁT,PROTOŽE LETOS JE UZÁVĚRKA NA JEŽÍŠKA.TO BUDE PŘECE TEN NEJNENEJKRÁSNĚJŠÍ DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR.AHOJDAHOJ.
Mam doma ve skleniku Black Dominu, nekvete! jsem mel strach aby to stihla, ale jak tady ctu tak indoor modely potrebujou hoodne moc casu tak spoliham na sklenik ze mi na to nebude prset a budu to tam moct nechat dost dlouho, aby to neshnilo. ale zima, a chladno me trapi ..... rostou a palicatej kytky i v ne prilis letni teplote? dik. a INzdar
nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC
Do p*ci do pr**le tzoje uplne v kund* jakej zasranej debil!!!!! Neska mi nekdo sklidil pole!!!Jestli zjistim kdo to byl tak ho zabiju!!!! Do mrdu jak to nekdo muze vubec udelat??6 skunků ten jeden byl od ledna pestovanej za oknem vykvet trochu sme ho zhulily a pak hodily ven byly tam palice jak tenisáky zbylo stoho pár malejch paliček!!!! Já se snad oběsim!
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
Sorry za Offtopic
2 Amatka: Neznam moc fígl?,ale zkus Phytamin,seženeš ho v Growshopu.Po tom by se m?ly pali?ky víc osypat.Nebo sem taky d?lal,že sem napíchal rezavý h?ebíky do stonku a do v?tví.Prost? sem tu kytku tak 14 dní p?ed sklizní poškodil a ona by se m?la bránit a vylu?ovat víc prysky?ice.
2 yTUmama: Když už píšeš takový hovadiny,tak piš aspo? malejma písmenama,takhle to znamená,že ?veš.