Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » indoor venku, zkušenosti?? postřehy??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Ani náznak květu??Tak to se mi ulevilo, já mam venku GWS, BlueBerry a Shivu a ani palička, zatím ani náznak tak uvidíme!!

KLKOV

Old Post 21-08-2003 v 08:38 AM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

lidi, bejt váma tak zacnu neco delat, nebo nedokvetete
pred dvema tydny jsem byl na chate u kytek a taky me sralo, ze jeste nekvetou -> tak jsem to behem tydne 2x-3x zalil kristalonem P&K a kdyz jsem odjizdel tak celej foliak nasazoval a venku nemel ani naznak kvitku jen jeden Afghan

2klkov: taky mam dva zraloky a jsou to fakt zazracny kyti, ta vune, to vetveni, ta sila - no jo, ma to mit pokom kdyz ma "tatinka" Super Skunk a "maminku" bilou wdovu

2Yahman: Skunk #1 jsem chtel, ale nesehnal - kdybys mel nahodou pristi rok seminka, nebo rizecek, tak se mi plz ozvi

edit: tak jsem se byl podivat na kyti a venku mi porad jeden afghan nekvete a druhej se jen pomalu rozjizdi , ale zato ve foliaku je to krasa, WS a Budha uz maj pekny palicky a GWS je dohani

Cicmon

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Naposledy upravil Cicmon 22-08-2003 v 08:35 AM

Old Post 21-08-2003 v 09:32 AM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

to bude učiněné dobrodružství sledovat kdo dokvete kdo ne

Old Post 21-08-2003 v 23:15 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Karma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 68

Mno, loni jsem měl několik rostlin bubble gum a sk#1 venku (od Nirvany, ty bonusové) a začaly kvést (nemyslím tím prvokvěty) až tak v polovině září, sklízel jsem vzhledem k loňskému chladnému a vlhkému počasí koncem října (docela to plesnivělo) a ještě by tak ten týden, dva potřebovaly, hlavně skunky. Letos durbany(nekvete), hindu kush(kvete), T.N.R(nekvete), Bubble gum+noname(kvete), sk#1(nekvete), ale vzhledem k letošnímu ideálnímu počasí a dalším více než dobrým vyhlídkám a září a podzim bych se toho vůbec nebál. Kdo letos nesadil venku, prohloupil.

Old Post 22-08-2003 v 08:02 AM
Bonsai je offline   Profil uživatele Bonsai   Find more posts by Bonsai   Foto galerie člena Bonsai   Click here to Send Bonsai a Private Message   Add Bonsai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

MNĚ TAKY DURBANI JEŠTĚ POŘÁDNĚ NEKVETOU,ALE JSOU TO NÁDHERNÉ STROMEČKY, NENÍ LIŽ.LETOS BUDE TEPLÉ ZÁŘÍ A ŘÍJN A JEŠTĚ PAK I LISTOPAD A KDO ZAVÁHAL,NEMUSÍ SE BÁT,PROTOŽE LETOS JE UZÁVĚRKA NA JEŽÍŠKA.TO BUDE PŘECE TEN NEJNENEJKRÁSNĚJŠÍ DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR.AHOJDAHOJ.

Old Post 24-08-2003 v 20:50 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amatka
Stálý Člen

Karma uživatele amatka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Nazdááárek, nemáte někdo nějakoj fígl na zvíšení THC v paličkách? Nějáké hormony nebo hnojivo...?

Old Post 24-08-2003 v 21:36 PM
amatka je offline   Profil uživatele amatka   Find more posts by amatka   Foto galerie člena amatka   Click here to Send amatka a Private Message   Add amatka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Mam doma ve skleniku Black Dominu, nekvete! jsem mel strach aby to stihla, ale jak tady ctu tak indoor modely potrebujou hoodne moc casu tak spoliham na sklenik ze mi na to nebude prset a budu to tam moct nechat dost dlouho, aby to neshnilo. ale zima, a chladno me trapi ..... rostou a palicatej kytky i v ne prilis letni teplote? dik. a INzdar

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 25-08-2003 v 09:40 AM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

KDYŽ NENÍ VĚTŠÍ ZIMA NEŽ KDYŽ JSOU ZMRZLÉ TVÉ UŠI PAK NE

Old Post 25-08-2003 v 21:18 PM
Mias
Stálý Člen

Karma uživatele Mias - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

postrech dne .......... smrdi mi kytinky............ nebo spise voni a lesk..........mozna budou phota...

Freetek-Místek city

Old Post 29-08-2003 v 17:19 PM
Mias je offline   Profil uživatele Mias   Find more posts by Mias   Foto galerie člena Mias   Click here to Send Mias a Private Message   Add Mias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

jestli nepostřehneš je že prší
asi ti to zplesniví

Old Post 30-08-2003 v 00:42 AM
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

A TEĎ JSEM POSTŘEHL ŽE HODINY UKAZUJÍ HODINU POZDĚ Z ČEHOŽ LZE SEMTAM NĚCO PĚKNÉHO VYVODIT.
ŠKODA ŽE NÉ NAVODIT.
ACH JO.

Old Post 30-08-2003 v 00:44 AM
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

JÁ ZNÁM TRIKY NA ZVÝŠENÍ PRYSKYŘICE,ALE TY MYSLÍŠ PROCENTUÁLNÍ ZASTOUPENÍ DELTA DEVÍTKY A TO TAK LEDA POSTUPNÝM KŘÍŽENÍM PANÁČKU.TO HNED NEPŮJDE.

co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci

Old Post 30-08-2003 v 23:13 PM
fefl
Stálý Člen

Karma uživatele fefl - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Do p*ci do pr**le tzoje uplne v kund* jakej zasranej debil!!!!! Neska mi nekdo sklidil pole!!!Jestli zjistim kdo to byl tak ho zabiju!!!! Do mrdu jak to nekdo muze vubec udelat??6 skunků ten jeden byl od ledna pestovanej za oknem vykvet trochu sme ho zhulily a pak hodily ven byly tam palice jak tenisáky zbylo stoho pár malejch paliček!!!! Já se snad oběsim!

Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!

100W Hydro-polosuk-feferonky a papriky CO2 levnejc

Old Post 31-08-2003 v 21:14 PM
fefl je offline   Profil uživatele fefl   Find more posts by fefl   Foto galerie člena fefl   Click here to Send fefl a Private Message   Add fefl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Sorry za Offtopic
2 Amatka: Neznam moc fígl?,ale zkus Phytamin,seženeš ho v Growshopu.Po tom by se m?ly pali?ky víc osypat.Nebo sem taky d?lal,že sem napíchal rezavý h?ebíky do stonku a do v?tví.Prost? sem tu kytku tak 14 dní p?ed sklizní poškodil a ona by se m?la bránit a vylu?ovat víc prysky?ice.

2 yTUmama: Když už píšeš takový hovadiny,tak piš aspo? malejma písmenama,takhle to znamená,že ?veš.

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 01-09-2003 v 18:07 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

STORM PÍŠU K TÉMATU
FEFL OPRAVDU VELICE UPŘÍMNÁ SOUSTRAST

Old Post 01-09-2003 v 19:28 PM
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

.....s t?ma malejma pismenama ti to asi nevysv?tlim co? .....zkus stisknout tla?ítko "Caps Lock" a je to.....

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 01-09-2003 v 19:45 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás