Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pomoc pri stavbe boxu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
redgrow
Stálý Člen

Karma uživatele redgrow - 92% PěstitelskáKarma uživatele redgrow - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Ok, světlo dej o něco vejš, ať je nespalis. Ted ze zacatku jsou hodně citlivy. :-)

Old Post 24-02-2013 v 17:59 PM
redgrow je offline   Profil uživatele redgrow   Find more posts by redgrow   Foto galerie člena redgrow   Click here to Send redgrow a Private Message   Add redgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
downgrow
Stálý Člen

Karma uživatele downgrow - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Musim jeste vyresit nejak teplotu.Nasavam 15-16 stupnu a pri zapnutem svetle mam cca 23.ale jak bude tma tak teplota klesne tak na tech 16 stupnu.ventilator na odtah vzduchu jsem mel aby mi spinal deset minut/hod ale teplota diky tomu ventilatoru klesla na 20 stupnu,tak jsem ho odpojil zatim.

Old Post 24-02-2013 v 18:09 PM
downgrow je offline   Profil uživatele downgrow   Find more posts by downgrow   Foto galerie člena downgrow     Add downgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redgrow
Stálý Člen

Karma uživatele redgrow - 92% PěstitelskáKarma uživatele redgrow - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

No těch 16° je už docela málo... to by chtělo trochu přitopit
A v jaký to máš místnosti ? třeba se ti to za pár dní trochu vytopí, když tam budeš svítit... A možná by si moch přes noc zapínat odtah jen na pár minut, ale to není ideální řešení.

Old Post 24-02-2013 v 19:48 PM
redgrow je offline   Profil uživatele redgrow   Find more posts by redgrow   Foto galerie člena redgrow   Click here to Send redgrow a Private Message   Add redgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
downgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

mam to ve sklepe.takze si nemyslim ze by to nejak moc vytopilo.co neni idealni reseni?

Old Post 24-02-2013 v 19:50 PM
downgrow je offline   Profil uživatele downgrow   Find more posts by downgrow   Foto galerie člena downgrow     Add downgrow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

ohledně teploty viz FAQ :-) http://grower.cz/pestovani/navody/o...tirny/3.html#18

Old Post 24-02-2013 v 19:51 PM
downgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

a jeste ten privod vzduchu mam nechat zaple porad? nebo staci jen kdyz se bude svitit

Old Post 24-02-2013 v 19:52 PM
balonidlo
Stálý Člen

Karma uživatele balonidlo - 87% PěstitelskáKarma uživatele balonidlo - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

16 je fakt málo.. a red... není to idělál, ale na noc ( kytky kdy maj tmu ) na začátek můžeš na spínacích hodinách nastavit spínání vždy po hodině třeba a 30 ni aby to běželo, pak zas hodina nic a po hodine aby tozas seplo na 30 minut třeba... dokud ta kytka moc nevoní a nemá tk cca 15cm bude to stačit... A kord te( když ještě není ani vidět.. ;-)

Přívod ted mužeš uplně vyhoditz a nechat jen tu díru volnou nezavírat jí nijak a platí to viz. bod výš Alespoň já tak jel a bez problémů.

Jahody rostou vždy. Poprvé pod 200W CFL Květ

Old Post 24-02-2013 v 19:52 PM
balonidlo je offline   Profil uživatele balonidlo   Find more posts by balonidlo   Foto galerie člena balonidlo   Click here to Send balonidlo a Private Message   Add balonidlo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

a ty máš do boxu aktivní přívod ? já myslel, že to tam máš vyřešený passiv. :-)

Old Post 24-02-2013 v 19:54 PM
downgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

mam tam aktivni i pasivni.aktivni mam 4 vetraky,ale jeden jsem odpojil.takze mi jedou tri

Old Post 24-02-2013 v 19:56 PM
downgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

privod vzduchu mam teda odpojeny a odtah jsem zapnul na spinacky kazdou hodinu po deseti minutach.ale vlhkost mi tam pada.ale uz mam na ceste zvlhcovac vzduchu.

Old Post 24-02-2013 v 20:07 PM
balonidlo
Stálý Člen

Karma uživatele balonidlo - 87% PěstitelskáKarma uživatele balonidlo - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Ono pokud budeš mít zaplý odtah tak se ti automaticky zespoda zvduch natáhne, takže teď je přítah fakt zbytečný, až budou kiti větší to je pak jiná... a takhle se ti i ta vlhkost bude víc držet, když nebudeš tak odvětrávat... A máš tam ještě ten pacháč, nebo si ho sundal? pokud se teda někde nepletu...

Old Post 24-02-2013 v 20:10 PM
balonidlo je offline   Profil uživatele balonidlo   Find more posts by balonidlo   Foto galerie člena balonidlo   Click here to Send balonidlo a Private Message   Add balonidlo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

balo... sice je pravda, že při 16° to taky bude růst, ale je to pomalejší... takže pokud Downgrow ( teď když vím, že pěstuje ve sklepě, tak chápu jeho nick :-) ) nechvátá a nebude vadit, že to v růstové fázi bude mít déle a i dozrávání bude pomalejší, tak to nevadí... (jde jen o to, že budeš na kytku déle svítit a propálíš víc elektriky) samozřejmě ve sklepě to ohřívání půjde trochu hůř... Napadá mě přitápět nějakým přimotopem ;-) ... zapínat ho v intervalech kdy bude zapínat i odtah v boxu.

[..::FAQ::..Noční teplota vzduchu: 18 - 20°C (pod 18°C negativní efekt pro růst) 18°C je MINIMUM , méně se rovná že to neroste .... ..::FAQ::..]

Spočítej si za jak dlouho ti venťák vysaje obsah celého boxu. Nech párkrát vyměnit vzduch v boxu a pak můžeš vypnout. Ve stejném časovém intervalu zapneš i přimotop, kterej bude v blízkosti nasávání do boxu

Ale jelikož kytky v noci spotřebovávají O2, které ho je ve vzduchu cca 21%, tak by to podle mě chtělo větrat nonstop...

možná jedině provádět výměnu častěji...

Old Post 24-02-2013 v 20:22 PM
balonidlo
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Já osobně jsem si CO2 vyrobil sám doma pomocí 2l lahve, droždí, 8 poláv. lžic cukru, 200ml horké vody, hadičky nebo i brčka ;-) a bez problém máš na 14 dní s bohatým CO2 pro kytky vystaráno díky kvašení...

Old Post 24-02-2013 v 20:42 PM
redgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Jo jo, to je dobrý to znám taky používal jsem to do akvárka. (lepší místo droždí jsou vinařský kvasinky ;-))

Ale jinak to CO2 kytky potřebujou přes den. V noci je moc nezajímá ;-), protože si zrovna pochutnávají na kyslíku... každopádně pokud se podaří dodávat CO2 v takový míře, aby to hned venťák nevytáhnul, nebo přídávat v intrvalech kdy vypneš odtah tak se kytky odvděčí vitálním a velice rychlým růstem ...

citace:
Původní příspěvek od balonidlo
Já osobně jsem si CO2 vyrobil sám doma pomocí 2l lahve, droždí, 8 poláv. lžic cukru, 200ml horké vody, hadičky nebo i brčka ;-) a bez problém máš na 14 dní s bohatým CO2 pro kytky vystaráno díky kvašení...

Old Post 24-02-2013 v 21:05 PM
balonidlo
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

Přesně tak a ano já to měl v petce atu sem vždy na noc vyndával z boxu a ráno jí tam zas šoupl ;-) je to dobrý a pak i na květ bezva co tak vím Takže určo doporučuji ;-)

Old Post 24-02-2013 v 21:10 PM
redgrow
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

ano ano... Co2 je mocnej lektvar :-D

Old Post 24-02-2013 v 21:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-10-2020 - Stavba boxu - 2 odpovědí
06-09-2015 - stavba boxu - 10 odpovědí
19-05-2014 - Pomoc se zipy na boxu - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás