Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem si taky myslel že je to tady od toho aby jsme si vzájemně radily a pomáhaly a to hned jak příjde problém, ale ....??? Odkazy na FAQ jsou častější než rada!!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od Hopík44 Já jsem si taky myslel že je to tady od toho aby jsme si vzájemně radily a pomáhaly a to hned jak příjde problém, ale ....??? Odkazy na FAQ jsou častější než rada!!
..si myslim ze ani nekteri nevi ze neco jako faq existuje
jsem mel v boxu vsechno spatne Jackerspackleho řešič problémů s výživou rostlin je v me liště oblibenych atd....
Zdravím, prosil bych prosím o rady. Dělá mi tohle jen jedna kytka je to ze semene je to Lemon Skunk. Pak mám tři klony a od nich to nemá ani jeden. Listy flekatějí a žloutnou. Spodní jsou hodně žluté a ty vrchní jsou na foto když si to zvětšíte uvidíte to dobře. Prosím každého o jakoukoli radu.
Přelité to není, suché také ne. Přehnojené snad také ne, konečky hnědé nemají... A aby toho bylo zas naopak málo dávám toho 7ml/1,5L Bloom Complexu od Hesi... Psáno je 5ml/1l...
Než jsem koupil pH metr což je pár dní tak jsem zjistil že jsem je zalejval vodou s pH okolo 6,7-7,2pH .. Ted to držím okolo 6,2pH...
Původní příspěvek od balonidlo Zdravím, prosil bych prosím o rady. Dělá mi tohle jen jedna kytka je to ze semene je to Lemon Skunk. Pak mám tři klony a od nich to nemá ani jeden. Listy flekatějí a žloutnou. Spodní jsou hodně žluté a ty vrchní jsou na foto když si to zvětšíte uvidíte to dobře. Prosím každého o jakoukoli radu.
Přelité to není, suché také ne. Přehnojené snad také ne, konečky hnědé nemají... A aby toho bylo zas naopak málo dávám toho 7ml/1,5L Bloom Complexu od Hesi... Psáno je 5ml/1l...
Než jsem koupil pH metr což je pár dní tak jsem zjistil že jsem je zalejval vodou s pH okolo 6,7-7,2pH .. Ted to držím okolo 6,2pH...
Za každou radu budu rád.
Děkuji předem.
Už klasika v tomhle trýdu,nevhodný ph a přitom plná palba hnojek,kytky hladový..Nevstřebávají,při ph cca 7 už to prostě tahle genetika nedává,nehnoj pár dní a snižuj ph v substrátu,nebo v čem to máš..Nedostatek živin,hlavně dusík,ale už se na listech ukazuje i nedostatek mikroprvků,třeba zinku..Zalej to tak dvakrát s ph tak 5,8 a dostaň ph v substrátu někam mezi 6,2-6,6 a kytky se pomalu srovnaj..
A ano pěstuji v substrátu v All Mixu... Ty hodně žlutý a velký jsem zastřihl ono už na něj ani lampa moc nesvítila, přikládám foto, na pravé straně jsou listy z klonů... Na Levo z Lemon Skunka... Za cca 2-3 dny to vezmu tedy znova sníženym pH proleju květináč, abych dostal vodu i do podtácku a změřím pH i tam...
zdravim,neco mi zere listy,neni to tak zle,asi jen dva listky ze ctyr kytek,a taky sem na trech listech objevil takove hnede skvrnky,nekaky rady?hnojka plagror root+alga grow,4 tyden rust,ph neco pres sest v hline,mam jen orientacni test
A ano pěstuji v substrátu v All Mixu... Ty hodně žlutý a velký jsem zastřihl ono už na něj ani lampa moc nesvítila, přikládám foto, na pravé straně jsou listy z klonů... Na Levo z Lemon Skunka... Za cca 2-3 dny to vezmu tedy znova sníženym pH proleju květináč, abych dostal vodu i do podtácku a změřím pH i tam...
Děkuji moc za radu.
Jak psal eda úplně nej hnojek listy úplně tmavé-nevím proč jsi to stříhal a ty žlutýe. Nejsou. Stářím ale jde vidět ten deficit
Původní příspěvek od mysak
Jak psal eda úplně nej hnojek listy úplně tmavé-nevím proč jsi to stříhal a ty žlutýe. Nejsou. Stářím ale jde vidět ten deficit
Dobře tak bez hnojek. Jinak ty tmavé jsou z Klonů, co byli hodně dole a nebo byli nad palicema a bránili světli. proto jsem je šmiknul, maj jich dost. na svém topicu v Indoor pěstování mám foto a listů mají až až Tak doufám, že se probere...
Ahoj prosim o pomoc mám problém s dievcencami su 20 dni stare a velmi mi zltnu trva to uz asi 10 dni som stoho zufali priebezne ako mi zltnu tak som skusal aj trochu prihnojit bio grow tak isto som zosilnil prifuk aj odfuk na prifuk mam 2 rury v jednej mam 12V ventilator non-stop pusteny a na odfuk mam 3 rury a v 2 mam 12V vent. prirobil som si aj do skrine silny ventilator na ofuk ktory mi ide 15 min zap a 15 min vyp. PH vytoku som nemeral ale mam to v zahradnickom sub + perlit a zalievam to srovnanou vodou ph. naozaj uz neviem v com by mohol byt problem prosim o radu.
Původní příspěvek od zahradkar6362 Ahoj prosim o pomoc mám problém s dievcencami su 20 dni stare a velmi mi zltnu trva to uz asi 10 dni som stoho zufali priebezne ako mi zltnu tak som skusal aj trochu prihnojit bio grow tak isto som zosilnil prifuk aj odfuk na prifuk mam 2 rury v jednej mam 12V ventilator non-stop pusteny a na odfuk mam 3 rury a v 2 mam 12V vent. prirobil som si aj do skrine silny ventilator na ofuk ktory mi ide 15 min zap a 15 min vyp. PH vytoku som nemeral ale mam to v zahradnickom sub + perlit a zalievam to srovnanou vodou ph. naozaj uz neviem v com by mohol byt problem prosim o radu.
a vstupni si meři? Bych řek ze obecne přihnojit chybi tomu ,,neco,,...................
vsechno?
Původní příspěvek od Lokinek zdravim,neco mi zere listy,neni to tak zle,asi jen dva listky ze ctyr kytek,a taky sem na trech listech objevil takove hnede skvrnky,nekaky rady?hnojka plagror root+alga grow,4 tyden rust,ph neco pres sest v hline,mam jen orientacni test