Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele finchi, neni to moc, skus to az na 100°C treba to prezijou Jako podle me je to az prilis, a to az ji hodis z tech tropu do ty zimy ven, to pro ni musi bejt taky prijemny!!
peace
Ve 40 stupnich to uz ani nemuze prezit,ne??
finch- Hele pokud ti rostlina pri 40 stupnich jeste zije,tak je to zazrak a ma to na ni neg,efekt.A urcite po presazeni neprezije ten sok teplotnich rozdilu!
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
tak to bys tam měl mít tak kolem 28stupňů, nebo nějak tak .... newim to přesně , pač sem indooor eště nejel, ale chystám se rozjet ŠPAJZ INDOOR.....už brzooooooooo
finchi, jako 40 stupnu?? a to to mas pod 400w bez zadnyho vetrani nebo co?? jo kytka by mela mit teplotu tak do tech 31°C u vrcholku, ale kdyby sis precet faq, tak to vis!!!!!! tudiz nez ted neco napises, koukni se tam nebo pouzij hledani
a jeste bych chtel apelovat na vsechny, kteri neco nepisou a po minute si vsimnou ze jim tam neco chyby a radi by to tam dodelali a zalozej novej prispevek, de to i tak ze kliknes na ikonku EDIT/DELETE a svuj prispevek zmenis!! Jenom ze me nebyvi prokousavat se 10 prispevkama od jednoho growera v rozmezi jedne minuty kazdeho prispevku. ani nevim, jestli to z toho pochopite, ale snad jo.
peace
jinak jak vypada samec snad vis?? vsechno pro tebe je faqu kdyz tak, jo??? a jeste je tady hledani ,to skus taky pouzivat. JInak kdyby si neco potreboval, napis mi dyztak PM, rad ti poradim!!
peace
Sry už jsem dosela ospalej (stavba matkárny/řízkárny).
Tak se mi to nechtělo číst celý. Ale už asi předměsícem jsem začal přepěstovávat matky. A kdy myslíty po takovýmhle oteplení se bude moci vysadit ven ???? Mě to zatim uniká asi je nutný aby v noci nemrzlo co ???? a ještě question myslíte že když dám ven kytku který jsem svítil 18/6 do tohohle stavu počasí tak vykvetli nebo by rostli dál dík.
MR. Manson
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění