Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nesmies tolko hnojit pretoze to viac uskodi ako pomoze
liter hnojek za mesiac je naozaj velmi vela ja mam liter tak na 2 growy
daj si do vyhladavania tu v growery davkovanie toho konkretneho hnojiva ktore pouzivas
rastlinky si postupne zvyknu na viac a viac hnojiva ale ja uz som raz jednu krasnu spalil a odvtedy som stym opatrnejsi
ale nato musi asi kazdy prist sam
hod aj neake foto ako to dopadlo
ak mas pocit ze si prehnojil tak aspon tyzden alebo dva zalievaj len cistou vodou az pokym sa to nestabilizuje
Opatrně s tím hnojením kámo, míň je někdy víc, já odjel celý kolo na stejných hnojkách jako ty a za ty tři měsíce jsem spotřeboval 1/2 l Grow + 1/2 l Bloom + 1/4 l Fish mix a opravdu málo PK 13 - 14 (jestli dohromady deci, tak ať visím)
Zalíval jsem jednou za dva dny a to tak že 2x obden s hnojkama + každá třetí zálivka čistá voda s upraveným ph a jaký mám krásný salámky :-). Jinak se snažíš, takže K+ tobě.
tak máme tu 42 den 12/12 holky dostávají jen čistou řekl bych že se to lepší chloupky začínají být hnědé krásně se to rosí teplota vlhkost beze změny přikládám nějáké fota + snaha o makro 1 a 5 foto jack plant 3 foto ww
Naposledy upravil biobizzman 18-03-2012 v 20:48 PM
krasa kamo len tak dalej drzim palec
mas to nadherne uz to len napuchne daval by som len booster bez hnojek a bude aj nadhena chut ked zaflushujes skor ako je treba
pecka dal bych si spekulanta stebou.
44den 12/12 čim více holky prolévám samozřejmě čistou vodou tím více bobtnají a je to čim dál tím zajímavější krásná pronikavá vuně přikládám fota ww a myslím si že to jméno si zasloužila oprávněně posud te sami doporučuji plnou velikost stojí to za to
55den 12/12 2ww šli pod kosu byli to ty spálené pruplach trval asi 14dní tak už se suší ve skříni kde je normalně 70w ale ted je z toho sušírna 3větraky na cirkulaci posledni foto je kulička hashe co zustal na nužkach