Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Všechno je jednou poprvé aneb s growery to pujde líp :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

40.den 12/12 Příspěvek č. 65

tady jsou nějaký moje paldy z blízka.. myslím, že už se to pomalu blíží.. taky se už nemůžu dočkat

Old Post 07-05-2012 v 00:13 AM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

40.den 12/12 Příspěvek č. 66

a tady ukažu ještě nějaký

Old Post 07-05-2012 v 00:16 AM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

zitra hodim něco ze tmy

Old Post 07-05-2012 v 03:24 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

41.den 12/12 Příspěvek č. 68

dodávám ty fotky z noci.. podívejte

Old Post 07-05-2012 v 22:40 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

41.den 12/12 Příspěvek č. 69

...

Old Post 07-05-2012 v 22:42 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

Děkuju za karmičky a za podporu.. na moje první paldy se mi to taky moc líbí.. a to ještě není všem dnům konec.. jinak situace je taková, že jsem se konečně dokopal dát dohromady tu malou skříňku co mám na touhle, nařezal jsem si něco na druhý kolo a ted už mám kytičky pěkně povyrostlý, žaštípnutý, myslim, že to vyjde akorát tak, že to pokosim a dám hnedka kvést další frajerky, takže si ušetřím měsíc čekání.. roste mi to pod zářivkama 2x18w 865, z výplaty nejspíš koupim i nový výbojky a tentokrát to nechám první dva týdny květu pod MH uvídíme jestli se to bude taky tolik tahat. Taky si myslim, že ta moje výbojka má už něco za sebou (ale údajně by měla být nová.. no nevim, nebyla ani v obalu), tak koupim i HPS.

Hnojim teď stále biobizzem,zálivka každý 2-3 den cca 700 ml pro kytí, ale tentokrát v poměru 1 ml/l grow+6 ml/l bloom a navíc jsem pochystal od kámoše nějaký ty stimulátory, tak dávám 1 mm/l B52 a 1ml/l overdrive od advanced nutrienst, každá 3 zálivka + 2 ml/l enzymy od hesi. Za týden vysadim stimulátory, pak jestě týden pojedu jen o hnojivech a pak počítám tak 10 dní flush a pak prijde den-D.

ještě sem pak hodim nějakou fotku jak to vypadá v druhym boxíku

Old Post 08-05-2012 v 14:17 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

55.den 12/12 Příspěvek č. 71

Ahoj tak jsem opět tady abych ukázal přírůstek.. Zároveň bych Vás chtěl poprosit aby jste mi na to hodili Vaše profi oko a řekli jestli si myslíte, že už je ten pravý čas vysadit hnojiva??? Paldy mi to začalo dělat trochu později tak jsem si řekl, že je ještě nechám.. stejně si myslim, že ještě nejsou. Bohužel nemám čím bych si zvětšil trichomi, takže se na ně nepodívám zblíska..

a tady je máme pěkně celý

jenom paldy

levá půlka

pravá půlka

salám se salámem

Naposledy upravil Zelenáczech 21-05-2012 v 23:14 PM

Old Post 21-05-2012 v 22:57 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

nejhezčí palda..

..ta stejná zvětšená

další paličky

.....

....

Old Post 21-05-2012 v 23:02 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

Hnojky 1ml/l Biobizz Grow + 5ml/l Biobizz Bloom + 2ml/l Big Bud (Advanced nutrients) + 2ml/l overdrive (Advanced nutrients).

Tak co myslíte?? jak dlouho ještě hnojit než mám vysadit dobroty?? třeba by se to dalo poznat kdy sklidit, ale jak poznat, že mám sklidit za 14 dní??? PROSÍM PORAĎTE!!!!!

jinak jak se mi to vytahlo, tak je to opravdu jen tak tak a horní listy se mi spálili protože jsou nakonec asi 15-20 cm lampy.. bohužel (ale paldy vypadají v pohodě.. trochu jsem je naohýbal, ale tím spíš se spekli ty listy)

Děkuji za případné poznatky a doufám, že někdo poradí, kdy mám vysadit ty hnojky.. díky Zelenáč

Old Post 21-05-2012 v 23:12 PM
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Už bych prolejval jenom vodou a to pořádně..nejlépe 10-14 dní flushing ale to se dostaneš na nějakých 70dní květu což na tyhle 2 odrůdy je moc a budeš z toho mít gaučák , takže bych to dal na 7dní pořádnýho prolejvání a budeš na 63 dnech květu což bude optimální

Old Post 22-05-2012 v 08:39 AM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Super budu jedině rád, když to za týden zkosim, ale říkám si jestli by nebylo lepší řídit se spíš podle toho jak to vypadá než podle kalendáře. Hnědých blizen tam mám asi tak 2-5 %. Jak jsem psal o něco výše začaly mi paldy o něco později.. po 3 týdnech 12/12 (u kámoše byly vidět paldy už po 2 týdnech. ( možná to bude tím, že jsem ze začátku neměl boostery)

Old Post 22-05-2012 v 10:45 AM
Host
Host

Příspěvek č. 76

Boostery nejsou žádný ultra know-how. Jde to i bez nich.
Já měl teď jednu kytku, kterou jsem přepnul na květ abych zjistil co je to zač. Po cca týdnu a půl konečně ukázala blizničku. ( Jediná z pěti :/ )
No tak jsem ji nechal zpátky pod 18/6 , jo hold to měla holka těžký.
Vím, že by se měl říznout klon a dát pod 12/12 , ale nebyl čas, ani možnost. No, dostávám se k té pointě, kytka nevěděla která bije, nahazovala už jenom trojlisty, jako matka byla nepoužitelná, tak jsem jí přepnul společně s ostatními byla starší o víc jak měsíc, hotový kořený, tmavý barva listů, po ani né týdnu už byly vidět 6mm paldy, ale všude ne jenom na topech! to jsem čuměl jak puk, holka do ťed po pár týdnech pořád nahazuje jenom trojlisty, ale kvete jak o život.

Old Post 22-05-2012 v 14:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

->Grunger

myslel jsem, že se to takhle udělat dá..taky se prý se dává nad spodní patro papír a spodky mají pak celkově měně světle a prý dříve vykvetou.. já nevím.. nikdy jsem to nezkoušel, ale po tvojí zkušenosti s Tvojí holkou radši selektovat opravdu normálně.. říká se , že to je vysoká škola Growingu.. sám se o to chystám, ale chci mít za sebou aspon nějaký zkušenost, než se do toho dám.. do té doby si budu dělat klony ze svojich zmatkovanejch klonů co mi zbyly, když mi bylo dodáno, víc než jsem chtěl.. dotýčnému matkaři jsem zdělil, že jsem si jeden pár zmatkoval pro nekomerční účely.

jinak k těm boosterům tak u biobizz to prý chce.. a sám bych řekl, ře se prakticky druhý den po to co jsem je začal přídávat začali brutálně zvětšovat.. do té doby to bylo takový divný..nevim možná se mi to jenom zdá.. ale je pravda, že třeba u AH se boostery nepoužívají, ale je tam složka mikro.. což je prakticky třetí flaška.. takže to podle mě bude něco na způsob boosterů.. nevim no.. jsem amater.. ale tohle si myslim

Old Post 23-05-2012 v 00:58 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

finýto Příspěvek č. 78

Zdravim pánové, tak jsem tady abych Vám to nějak shrnul, bylo to celkem 61 dní květu. Holky, který už jsem si připravoval na druhý kolo už nutně potřebovali lepší sluníčko, tak jsem přesusunul dojnice na dva dny do tmy do špajzu. Potom 63. den jsem je vytahal z květináčů, oklepal a spařil kořeny ve vroucí vodě zabalil kořen do igelitu a pověsil ve špajzu hlavama dolu, po cca deseti dnech už vše uschlo (podotýkám, že v tu dobu už jsem měl jednu kytku už usušenou, kterou jsem sklidil asi v dobu, kdy jsem u ostatních vysadil hnojky, abych měl konečně co hulit). Po usušení jsem se dostal na krásných 80 G krásných tvrdých palic a 10 G jakéhosi odrolu ze spodnějších vrstev + počítám tak asi 15 G prohul, kterej jsem bohužel nezvážil, takže dohromady to mám 105 G, takže jsem splnil svoje "očekávání" a jsem maximálně spokojen, vyvozuji sii z toho, že pokud by bylo situace ideální a já měl pro svojí lampu ideální prostor 80*80 namísto 40*80, měl bych být schopen udělat pod 250w přes 200 G, takže si myslím, že jsem to dělal +- dobře a to díky nocím probděným u groweru a listování v této studnici informací.

vše je dopodrobna popsáno v celém tématu nahoře, takže kdo sledoval, tak, ví s jakými problémi jsem se setkal (moc jich naštěstí nebylo). Měl jsem štěstí, že jsem nenarazil na žádnou breberku která by mě okradla o výnos, ale i proto je tady Grower a vím, že bych si musel nějak poradit.

Takže bych vám tímto chtěl poděkovat za podporu a sledování a samozřejmě i příspěvky a pm.

ještě ukážu pár fotek ze sklizně, bohužel kvalita tenkokrát opravdu nic moc, navic se mi pak vybila baterka a nemel jsem jak nafotit uplnej konec.

Old Post 14-06-2012 v 09:51 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

Jinak jsem si mezitím koupil i pH tester, teplotu prakticky neřeším, protože, když tam mám teploměr, tak je to OK, tak ho tam ani nemám, vlhkost vubec neřeším, jen cca každý asi 3 dem kropím 5 ml/l phytaminem a vlhkost nemusim řešit už od miminek.. Základná hnojky mám biobiz grow a bloom a v ranné fázi růstu podporuji ještě krystalonem start + bostery od advanced nutrients (kořeňák, a něco na květ) a holkám nic nechybí

.. přítah jsem nahonec zvolil pasivní, tzn díra, přes kterou je černá látka aby tam moc neprosvítalo a na ofuk z každý strany 1 PC fan jeden spíš pod lampu a druhý spíš na kytky.

Old Post 14-06-2012 v 10:04 AM
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Já myslím, že bys vlhkost řešit aspoň trochu měl, na vzhledu to nějak nepoznáš, ale podepíše se to na výnosu. Osobně zvlhčovač taky zatím nemám, rozprašuji jen čistou vodu, ale aspoň 3x denně, pokud se k nim ovšem dostanu, ale nejvíc po zhasnutí sluníčka, aby skrz kapky do listů nevypálilo nějaké ornamenty Jinak první sklizeň hezká, K+

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 14-06-2012 v 10:28 AM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás