Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poslušně hlásím, všechno odesráno českou poštou jen mi pak potvrďte doručení, ať mám klid na duši.
Místo játroj sem třetí cenu poslal Mde, nevíš o co přicházíš zahradníku tak se mějte blaze a ať se daří!
Původní příspěvek od Zedy Poslušně hlásím, všechno odesráno českou poštou jen mi pak potvrďte doručení, ať mám klid na duši.
Místo játroj sem třetí cenu poslal Mde, nevíš o co přicházíš zahradníku tak se mějte blaze a ať se daří!
Nevím ale proč jatro se tak hrrr dral do soutěže a potom i na ceny a pak to nechal tak ... Dorazilo, díky ..
Krása, paráda, nádhera že vše dorazilo v pohodě. Jen abych to uvedl na pravou míru, sémě není mé, jde o Časlavovy crossy, takže jakýkoliv dotazy na něj
Jo játryče sem taky nepobral, jeho volba. Myslím že pod umělým by to mohla bejt taky pohoda. Mějte se poklidně!
Hihihi, dobre panove, uplne cumim, ze jste to takhle pekne vse vyridili!
A fakt sem rad, ze to muzu sledovat takhle pekne z povzdali a nic nemusim hrotit (ja sem lina svine...).
Uzijte si nase semeno a at chytnete nejaky hezky phena!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Súťaž dávno v tahu ale tak otazočka no1 bude to tu pokračovat ? když sem si to tu prečítal som chitil strašnú chuť sa zapojiť len ten end ma dostal .. skoda že jsem tu krátce no ..