Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám, že jsem to tu nikdy nedokončil Sorry, pamatuju si cca. 90g?? A bylo to lahodné, voňavé a blýskavé Po X letech rozjíždim znovu, tak držte palce.
Mohl bys, já tady mikra, secret, homemade pěsty miluju a štve mě že už to není v módě, teďka všichni koupí 600W led, stan, ventilaci a prásk... půl kila- to je nuda
Kolik mohla ta 125 W CFL žrát , cca 70 W i s předřadníkem tušim a paráda :-) 90 g je dost od oka podle mě teda, ale je jasný že si byl spokojenej.
Bylo by fajn podívat se na tvůj další pěst.
„Konvenční armáda prohraje, pokud nevyhraje. Guerrilla vyhraje, pokud neprohraje.“
Vy mě snad ukecáte
Upozorňuju, že teď to mám ještě punkovější, páč jsem tak trochu na mizině... Ale moc nevyšel outdoor, takže rozjetá je 85 grow CFL, vražená mezi desky polystyrenu, semínka víceméně no name. Upgrady budou časem. Snad
No... ještě o tom popřemejšlim, abych se tu po bonsajkách úplně neztrapnil :P
Jinak teda bylo to 70-90g, je to hrozně dlouho, pamatuju si, že jsem byl mírně zklamanej. Ale bylo to fakt moc dobrý