Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » huleni s pribuznejma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

HUleni s rodinou, no nevim jak by se to vyvijelo, ty ses f poho ale kazdej neni takovej...Rozhodne K+ pro tvyho otce

heRr jÜrgEn

Old Post 01-06-2003 v 12:15 PM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

euro-tele: ty ses tele, fakt vsechno je to jenom o tom aby tak velky forum bylo prehledny - ale pokud chces na jedno tema mit dvacet thrídů po čtyrech příspěvcích tak proč ne - hlavně že si něco "založíš" (nechcete někdo založit mě? nemám prachy, vracím!!!)
ale abych "nebuzeroval" (pravda nemám teď jiné zaměstnání), tak fotřík už párkrát projevil zájem, jenže já ho moc neměl, protože brčko si dokážu vychutnat jinde než s tatíkem se kterým se zpukám až v holandsku kam v létě jedem. maminka nehulí, možná by chtěla, ale naprosto jí to nevadí (jen ten pohled kdy mě zas odněkud vyloví propálenou fajfku )
peace

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 01-06-2003 v 16:39 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Jé jak rád bych si zahulil s rodičema, ale to se asi nikdy nestane. Stačilo by mi dát si aspoň na balkón pár kytek, ale bojim se zeptat matky..

Old Post 01-06-2003 v 18:24 PM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Euro-tele
Stálý Člen

Karma uživatele Euro-tele - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

me hlavne vadi to, ze si tady nekdo pusti hledani, aby zjistil, jestli to tady je a kdyz ano, hrrr na nej... co si to vlastne o sobe mysli? Vzdyt to tady uz jednou JE! No to si prece nenechame libit, hned mu neco napisu!!!... Zarazilo me to, protoze se to tady hodne obevuje a ja jsem nic podobneho na jinych obsahlejsich forech (jak jsem jiz psal!!!) nezpozoroval a to me dost zarazi, je to hnusne...

Old Post 01-06-2003 v 19:55 PM
Euro-tele je offline   Profil uživatele Euro-tele   Find more posts by Euro-tele   Foto galerie člena Euro-tele   Click here to Send Euro-tele a Private Message   Add Euro-tele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Theox
Stálý Člen

Karma uživatele Theox - 16% Pěstitelská

Pohodička 2 all ganja creatures Příspěvek č. 69

Hele, Tele, já si žádný hledání pouštět nemusim..já ten thread založil. A řikal sem, že nechci páskovat > taky mě to sere, že se tu tahle hláška o tom, že už to tu někde jednou je, vyskytuje skoro v každým druhým tématu, ale občas se holt naskytne někdo, kdo se spokojí s tématama na první stránce a je mu líto plýtvat drahocenné vteřiny modemového připojení na hledání starších, byť stále aktuálních (jak je vidět) témat.
Tak si holt tu poznámku NEODPUSTIM, protože to moje téma takříkajíc "zabil".
Jo a jinak ta tvoje teorie o záškodnících, který se pustěj do vyhledávání témat jenom proto, aby mohli dotyčného zakladatele znemožnit již zmíněnou hláškou, se mi zdá minimálně "za vlasy přitažená".
Už se vidim jak jedu téma po tématu a vyhledávám kolikrát to tu už je.
No prostě víc pozornosti by neuškodilo. A než si to tu nechat zadělávat duplicitníma tématama nepozorných členů, jak zde již někdo zmiňoval, rači se aspoň ozvu. Třeba si dá někdo příště pozor.
Takže se mějte a já du zahulit. Sice né s tátou ani s žádným jiným druhem příbuzného, ale s jednim fuckt dobrym kámošem, kterej mě nikdy nezradí, a to sám se sebou

Pápá kamarádi!

FUCK OF(F) SYSTEM!!!

Old Post 01-06-2003 v 22:33 PM
Theox je offline   Profil uživatele Theox   Find more posts by Theox   Foto galerie člena Theox   Click here to Send Theox a Private Message   Add Theox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

a jeste telátko, myslíš že když je forum co nejvetsi nezjrozsahlejsi tak je i nejlepsi?

Old Post 02-06-2003 v 18:38 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

2 tele Příspěvek č. 71

podivej se treba na www.codeguru.com/forum - taky tam najdes podobny hlasky a to z jednoho jedinyho duvodu. Nektery lidi nebavi cist porad dokola ty samy thready. Ja uz se tady na groweru nejakou chvilku vyskytuju a muzu rict, ze posledni dobou uz jsou temata hodne na stejny brdo, protoze vsechny poradny uz se vycerpaly....

Old Post 02-06-2003 v 19:13 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Euro-tele
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

to Theox: ja jsem ale nemyslel primo tebe, ja jsem to myslel obecne, ovsem nechtelo se me zakladat nove tema... Tak jsem to hodil sem, protoze me to uz delsi dobu dost vytacelo. Ja jsem ale vsak predpokladal, ze, ma li nekdo teprve 25 prispevku, moc dlouho tady neni, aby si nejakeho podobneho temata vsiml (jestli me rozumite) a kdyz hleda neco jen tak pro sebe a nahodou na nej narazi a kdyz ho nekdo zverejni po vicekrate bude si to pamatovat, a uz do nej jede, to jsem vyloucil... Proto jsem predpokladal, ze jsi hledal... Ale jsi li zakladatelem, omlouvam se ti...
to drinker hulic: ehm... takze, predpokladam, ze je li forum nejvetsi a nejrozsahlejsi, melo by byt lepsi, nez forum "hubenour", uz proto, ze se na dane tema (jestli te ovsem zajima) dozvis vice veci, to snad jiz vyplyva z okolnosti... Ja jsem ale mluvil o tom, ze jsou-li temata vetsi, hure se vnich hleda a i pres to jim nevadi (ehm prakticky, nenadavaj vam), ze nektere veci vidi vicekrat... Ovsem nerikam, ze i jina fora se jak to rict...neinfikovala (nerikam ze zrovna od groweru)... Proste si myslim, ze je to neslusnost vuci uzivatelum a pisatelum...

Old Post 02-06-2003 v 20:04 PM
Euro-tele je offline   Profil uživatele Euro-tele   Find more posts by Euro-tele   Foto galerie člena Euro-tele   Click here to Send Euro-tele a Private Message   Add Euro-tele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Malcor
Stálý Člen

Karma uživatele Malcor - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Nicmene je zase fakt ze kdyz uz ma nejakej thread 10 stran tak je tam milion jinejch oftopicu takze zalozi neco znova nemusi byt uplne mimo

No a abych nebyl offtopic taky tak: S nasima nepukam, ale jakmile to ve skrini dozraje tak si nasi mozna reknou uvidime

Old Post 02-06-2003 v 21:20 PM
Malcor je offline   Profil uživatele Malcor   Find more posts by Malcor   Foto galerie člena Malcor   Click here to Send Malcor a Private Message   Add Malcor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

euro: jasne, pokud je nejrozsahlejsi v poctu informaci, nikoliv v poctu prispevku ktery sou vetsinou offtopicy nebo threadu ktery se opakujou. zas treba v kurarne to moc nevadi, ale jde o to, ze se pak vetsina temat odsouva dozadu, protoze pribyde deset threadu na tema Huleni v Horní Dolní místo aby se vše hodilo treba do jednoho threadu treba podle vetsiho regionu a dale se domlouvalo pres pm na hulbu nebo tak. sere to spis ve forech uz primo o pesteni kde se pta extra na kazdy hnojivo a esli kdyz to zasadi ted tak z toho neco bude i kdyz v kazdy prirucce si muze precist ze uz asi ne. ale to je jedno, pisem neco co sem "vubec nepatri"

Old Post 03-06-2003 v 18:33 PM
Euro-tele
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Ja somezrejme souhlasim, ze diky vetsimu poctu stejny threadu se znesnadnilo hlledani. Meli by jsme si vsak uvedomit, ze tim ze nekomu naznacime ze tohle tu uz proste je (vynadame), vetsinou nic nezmuzeme. Ovsem mozna by nebylo na skodu nejake periodicke cisteni fora, od stejnych prispevku a prispevku napriklad nejakych starsich, bez zadne odpovedi a ze je jich dost... Ovsem myslim si, ze se toho spravci ehm, "boji", protoze by klesl pocet odpovedi mozna dejme tomu o 10%... tod vse
---------------------------------------------------
ZAKLADATELI TETO DISKUZE SE OMLOUVAM, PROTOZE DIKY ME NABRALA TROCHU JINY SMER...

Old Post 03-06-2003 v 19:02 PM
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

2 euro-tele

re:
me hlavne vadi to, ze si tady nekdo pusti hledani, aby zjistil, jestli to tady je a kdyz ano, hrrr na nej... co si to vlastne o sobe mysli?

Jde o to, ze to hledani bys mel zapnout predevsim ty, nez zacnes zakladat novy thread. Protoze kdyz pak prijde nekdo novy a chce zjistit, kdo a jak huli s rodicema, tak misto aby si prelouskal jeden thread - treba i hodne dlouhy, tak musi pomoci vyhledavani najit nekolik mensich a roztrousenych threadu a nez aby cetl petkrat to same, tak radsi zalozi jeste sesty... pro jistotu...

tak prosim, nejdriv hledej a pak zakladej

add vymazavani. ne, zpravci se toho neboji a cas od casu jest neco vymazavano. Jenze pak se ozyvaji jedinci, kteri se divi, proc se jim zmensil pocet prispevku... a jinak, doufam, ze si uvedomujes, ze kdyby se prave ted promazavalo, tak tento tvuj thread by taky šel na řadu...

Old Post 04-06-2003 v 09:04 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Theox
Stálý Člen

Karma uživatele Theox - 16% Pěstitelská

ehm Příspěvek č. 77

2 Val2K: Tenhle thread založil Hašišák a ne Euro-tele
Ale chápu, že při tvým postavení nemůžeš všechny thready číst od začátku

2Hašišák: Sory, že sem způsobil takovou vlnu off-topiců ve tvým tématu..příště ti to rači napíšu do PM

2All: Od teď, prosím, buďme věrni tématu: "Hulíte někdo s roďičema ?"

Takže:
S mýma rodičema (63,61) sem zaved diskuzi na téma marihuana současně s tím, že jsem si na balkóně vysadil několik málo kytiček (ze kterých dělám pravidelně fotky a až bude čas, taky se zde někde objeví:jumper.
Ze začátku dobrý..legrace..a pak táta po několika bezproblémovejch debatách začal dost hustě prudit, tak koukám asi vyklidit bitevní pole (balkón) než mi to vyklidí on
Důchodci v jeho vjeku se nesmí podceňovat viz.
http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=6726
No, ale myslim, že pokud na něj přijde Allzheimer (což mu teda nepřeju), tak ještě rád přileze pro medicínku

No, tak to je zrovna teď moje situace v relaci rodiče:hulení

Ale se synovcema je to taky prdel..myslim,že hulit začali tak stejně jako já a to je jim o 5 let míň než mě..nojo, Ostrava, to je divočina

Tak pápá a ještě jednou PARDÓN

FUCK OF(F) SYSTEM!!!

Old Post 04-06-2003 v 22:30 PM
Theox je offline   Profil uživatele Theox   Find more posts by Theox   Foto galerie člena Theox   Click here to Send Theox a Private Message   Add Theox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luca
Nový Člen

Karma uživatele Luca - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Mám na balkoně krutý 4 kytky a asi nejspíš samice..máti mě to chodí zylívat, radí mě jak to pěstovat atd.. ale o tom že hulím nic. tak čekám až sklidím a co na to řekne a pak jí možná nabídnu..jestli mě nepřerazí tak to bude krutý...

Old Post 08-06-2003 v 21:33 PM
Luca je offline   Profil uživatele Luca   Find more posts by Luca   Foto galerie člena Luca   Click here to Send Luca a Private Message   Add Luca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Jo a já řeknu mí máti a můžem si zahulit ve štverce....

Old Post 08-06-2003 v 21:51 PM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luca
Nový Člen

Karma uživatele Luca - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Jo tak to bude fakt krutý.

Old Post 09-06-2003 v 21:20 PM
Luca je offline   Profil uživatele Luca   Find more posts by Luca   Foto galerie člena Luca   Click here to Send Luca a Private Message   Add Luca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-10-2009 - Huleni a spiritualita - 10 odpovědí
30-06-2003 - Huleni a priroda - 10 odpovědí
20-02-2003 - Huleni v Parizi - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás