Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » duck foot
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

No tak v tom případě to objednám od Seedbay. ..jestli to stihnu. A kolik je tam semen? nějak to tady nemůžu vyčíst...

Old Post 19-05-2005 v 08:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

Jo, je jich 15, už to vidim...

Old Post 19-05-2005 v 08:56 AM
Host
Host

Příspěvek č. 67

Hele, lidi, ať se nsažim jak se snažim, nejde mě to zaregistrovat. Dělám to úplně normálka...ale co, seru na to - vzal by tu objednávku někdo??? Prachy co mi došly bych poslal...

Old Post 19-05-2005 v 09:24 AM
Stejsi
Stálý Člen

Karma uživatele Stejsi - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Jasan ja to skusim.Aukce konci zitra,tak prihodim tesne pred koncem,a snad to vyjde.

Old Post 19-05-2005 v 11:33 AM
Stejsi je offline   Profil uživatele Stejsi   Find more posts by Stejsi   Foto galerie člena Stejsi   Click here to Send Stejsi a Private Message   Add Stejsi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

hm tak se to zaclo hejbat, a mame nejakyho matkare nebo se porat zhaní?

Old Post 19-05-2005 v 11:36 AM
Host
Host

Příspěvek č. 70

Hele, lidi, tam ta registrace na Seedbayi je fakt divná...
Prostě se normálně zaregistrujete a když vyplníte 100% dobře ty údaje o přihlášení pokaždý napíše Login incorrect.
Nejste tam už někdo zaregistrovanej??? jestli jo, určitě dejte vědět!!!
uděláte dobrou věc tim, že nám pomůžete...

Old Post 20-05-2005 v 12:36 PM
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

tak ja uz sem se zalogowal a dal tu cenu na ctyrycet to se este da ne

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 20-05-2005 v 13:29 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stejsi
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

Jak jsi to udelal chlape?? Ja skousel uplne vsechno a nic.Dal bych ti dalsi K+,ale musim dat dalsim 5 lidem,takze si pockas
To Shikanze:Matku delam ja,ale klidne se tohoto privilegia vzdam pokud se nabidne nekdo jinej.

Old Post 20-05-2005 v 14:07 PM
Stejsi je offline   Profil uživatele Stejsi   Find more posts by Stejsi   Foto galerie člena Stejsi   Click here to Send Stejsi a Private Message   Add Stejsi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe Příspěvek č. 73

na asi na stej pokus me to tu registraci wzalo pak me este prisel mejl s linkem gde sem registraci dokoncil a pak uz to zas takowej problem nebyl
na karmu kashlu spousta lidi s jednou kostkou si dwe zaslouzi wic jak ja
byl bycvh rad dyby zbytek te objednawky wyridil negedo jinej dyztak pak preposlu nekomu ten mejl co me poslou az wyhrajem tu aukci (to sem si to pekne naplanowal ze)

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em

Old Post 20-05-2005 v 14:16 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stejsi
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

Me to registraci veme ale mejl mi neprisel ani na jednu s 5 schranek:-)Jsem se koukal,ta cena je ted 45.Doufam ze to este nestoupne,by me nakrkli.

Old Post 20-05-2005 v 15:29 PM
vlček
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

tak aukci sem wyhral cena ducksfoot je 45 dolacu a postowny 5 dolacu dohromady teda padesat dalsi info bud este neska pozde wecer nedo zitra rano ted uz musim odejit kazdopadne uz ho mate takrka doma tak zdarec

Old Post 20-05-2005 v 17:36 PM
seba
Stálý Člen

Karma uživatele seba - 75% PěstitelskáKarma uživatele seba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Máte někdo zkušenosti z odrůdou Guerrilla's Gusto od THE SENSI SEED BANK. Je to venkovní prý určená pro naše podnebí, severní morava. Doporučily mi to v Holandsku. Tak jsem zvědav. Brzy vyfotím. Je to novinka nebo už to je dlouho použivaná odrůda ??????????

Old Post 20-05-2005 v 17:55 PM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

Tak to ti musim poděkovat za všechny, VLKU!!!Karmu už tam máš. Akorát tu registraci fakt nechápu. Ale co, hlavně že je to doma!
Fakt si nám pomohl...
Jinak tu objednávku dodělávám já a vychází to na 1200 a drobný...
Takže já mám doma od třech lidí zatim osmset a když k tomu dám můj původní podíl 250, tak to stačí...
A jestli ještě dopošlou nějaký lidi prachy, tak kdyby poslali všichni jak slíbili je nás 8 a vychází to na každýho 150. Samozřejmě mi pošlete na PM adresy a já vám zbytek vrátim složenkama...
Těď jenom zbejvá si roztřídit úkoly...
takže vy co jedete pod lampou - kdo udělá matky???
Kdyby to bylo dřív, vzal bych to na sebe já...

Old Post 21-05-2005 v 12:03 PM
Elacro
Stálý Člen

Karma uživatele Elacro - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Já už jsem to s kámošem pěstoval na košt.Nemá to moct dobrou chuť.Je to jen škoda peněz.radši se na to vyserte

Old Post 21-05-2005 v 12:08 PM
Elacro je offline   Profil uživatele Elacro   Find more posts by Elacro   Foto galerie člena Elacro   Click here to Send Elacro a Private Message   Add Elacro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stejsi
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

Vlku diky.
S tou registraci jsem taky uplne vedle,snad se mi to nejak podari.
At napisou ti co na 100% zaplati.A pak se muzem domlouvat,jak rozdelit semena a ukoly.IMHO 5 lidi je ideal kombinace 5*250=1250,15:5=3 semena na osobu.Co vy na to?

Old Post 21-05-2005 v 12:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 80

2Elactro:
Hm, ale já myslim že my chcem Ducka kvůli jeho vzhledu, je jasný že to nebude mít za ty prachy nejlepší chuť na světě...
A taky sis tohodle všiml poměrně brzo, když už je to skoro doma...
2 Stejsi:
Původně sme se domluvili 8 lidí - Rasta sem četl že prej se asi odpojil (nevim) tak mi napsal ještě jeden - Niga. Toho sem vzal, aby byl furt stejnej počet když už někdo poslal prachy. No a ti co zaplatili už 250 tak se jim zbytek vrátí a ti co to teprve pošlou ať posílaj 150 složenkou...
No prostě trochu zmatek na poslední chvíli ale stojí to za to...
A já jedu out a tohle už musim ponechat lampářům, a myslim že všichni z nás lampu nemaj...

Old Post 21-05-2005 v 13:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás