Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele, lidi, ať se nsažim jak se snažim, nejde mě to zaregistrovat. Dělám to úplně normálka...ale co, seru na to - vzal by tu objednávku někdo??? Prachy co mi došly bych poslal...
Hele, lidi, tam ta registrace na Seedbayi je fakt divná...
Prostě se normálně zaregistrujete a když vyplníte 100% dobře ty údaje o přihlášení pokaždý napíše Login incorrect.
Nejste tam už někdo zaregistrovanej??? jestli jo, určitě dejte vědět!!!
uděláte dobrou věc tim, že nám pomůžete...
Jak jsi to udelal chlape?? Ja skousel uplne vsechno a nic.Dal bych ti dalsi K+,ale musim dat dalsim 5 lidem,takze si pockas
To Shikanze:Matku delam ja,ale klidne se tohoto privilegia vzdam pokud se nabidne nekdo jinej.
na asi na stej pokus me to tu registraci wzalo pak me este prisel mejl s linkem gde sem registraci dokoncil a pak uz to zas takowej problem nebyl
na karmu kashlu spousta lidi s jednou kostkou si dwe zaslouzi wic jak ja
byl bycvh rad dyby zbytek te objednawky wyridil negedo jinej dyztak pak preposlu nekomu ten mejl co me poslou az wyhrajem tu aukci (to sem si to pekne naplanowal ze)
tak aukci sem wyhral cena ducksfoot je 45 dolacu a postowny 5 dolacu dohromady teda padesat dalsi info bud este neska pozde wecer nedo zitra rano ted uz musim odejit kazdopadne uz ho mate takrka doma tak zdarec
Máte někdo zkušenosti z odrůdou Guerrilla's Gusto od THE SENSI SEED BANK. Je to venkovní prý určená pro naše podnebí, severní morava. Doporučily mi to v Holandsku. Tak jsem zvědav. Brzy vyfotím. Je to novinka nebo už to je dlouho použivaná odrůda ??????????
Tak to ti musim poděkovat za všechny, VLKU!!!Karmu už tam máš. Akorát tu registraci fakt nechápu. Ale co, hlavně že je to doma!
Fakt si nám pomohl...
Jinak tu objednávku dodělávám já a vychází to na 1200 a drobný...
Takže já mám doma od třech lidí zatim osmset a když k tomu dám můj původní podíl 250, tak to stačí...
A jestli ještě dopošlou nějaký lidi prachy, tak kdyby poslali všichni jak slíbili je nás 8 a vychází to na každýho 150. Samozřejmě mi pošlete na PM adresy a já vám zbytek vrátim složenkama...
Těď jenom zbejvá si roztřídit úkoly...
takže vy co jedete pod lampou - kdo udělá matky???
Kdyby to bylo dřív, vzal bych to na sebe já...
Vlku diky.
S tou registraci jsem taky uplne vedle,snad se mi to nejak podari.
At napisou ti co na 100% zaplati.A pak se muzem domlouvat,jak rozdelit semena a ukoly.IMHO 5 lidi je ideal kombinace 5*250=1250,15:5=3 semena na osobu.Co vy na to?
2Elactro:
Hm, ale já myslim že my chcem Ducka kvůli jeho vzhledu, je jasný že to nebude mít za ty prachy nejlepší chuť na světě...
A taky sis tohodle všiml poměrně brzo, když už je to skoro doma...
2 Stejsi:
Původně sme se domluvili 8 lidí - Rasta sem četl že prej se asi odpojil (nevim) tak mi napsal ještě jeden - Niga. Toho sem vzal, aby byl furt stejnej počet když už někdo poslal prachy. No a ti co zaplatili už 250 tak se jim zbytek vrátí a ti co to teprve pošlou ať posílaj 150 složenkou...
No prostě trochu zmatek na poslední chvíli ale stojí to za to...
A já jedu out a tohle už musim ponechat lampářům, a myslim že všichni z nás lampu nemaj...