|
Tak už je to po 5-ti hodinách zpracovaný, tramtadadá je toho 328g
nejlepší oči na odhad měl Kola666, za čež mu posílám k+ pokud je to pražák ať pošle pm a můžem to někde ochutnat ))
voní to krásně, konzistence tvrdá, oblepený diamanty pryskyřice
sice toho není tolik kolik bych si přál, ale zase to vyvažuje kvalita, na chuť jemný, účinky vražedný
a teď je na čase udělat audit, abych zjistil kde vznikla chyba, že jsem jenom na 0,5g/w:
-málo místa, přeci jenom 1m čtvereční je omezující prostor a u převážný většiny modelů se píše výnosnost 400g/m
-prostřední kytka umřela a musela ji nahradit náhradnice, což se podepsalo na jejim pomalejším vývoji..
-možná jsem jim měl solit víc a to už od začátku
-teoreticky to může být i genetikou, jelikož jsem to sehnal přes growbazar a neviděl jsem z toho předchozí výsledky, ale řízky byly absolutně profi připravené, což by asi člověk co tomu nerozumí nezvládnul, takže ho nebudu hanit a ještě jednou mu za ně děkuju
-možná by místo libra truhlíků, byly lepší květináče, abych mohl kytky v boxu líp točit
tohle kolo už uzavřeme, protože mám už pomalu všechno připravený na nový, tentokrát v kokosu
ještě sháním osazenstvo, nemáte čistě náhodou někdo řízky téhle parády?
http://www.amsterdammarijuanaseedba...uana_seeds.html
s výnosem 750g/m bych rád za experimentoval
nebo pokud máte někdo kvalitní genetiku a zajímá vás jak by se vyvinula v mém prostředí, pošlete pm ideál praha
díky všem za sledování a k+ a uvidíme se v dalším díle zahradníčkova receptáře
|
400-660W 9 WHITE WIDOW LIBRA DRIP 250-660W 9 CHRONIC COCO LIBRA DRIP 250MH-660HPS S.A.G.E. AIR-POT COCO DRIPS.A.G.E+QUAZAR 250 MH-600HPS LIBRA COCO DRIPNaposledy upravil zahradníček 09-11-2011 v 10:02 AM |