Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jinak:
Umyvadlo už není - oba dva kluci - tak mě ale bavilo se s tím hrát, že na rok to jedu znovu ale z řízku a povedu jen jednu kytku:-) těším se.
Barel . byl pěkný, než to kamoš spálil i přes moje rady....aneb jak zkurvit kytku,když jsem mladej...viz. foto.
Jinak mě to letos jedno obodobí vůbec nebavilo...snad jsem to i vzdala. To zná snad každej, komu se nedaří...pak přišel ten přelom do palic a s tím i nová víra do mě. uvidíme, co to ze sebe vypotí
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
no tak ta polsední je ukázka spálený kytky...né mojí vinou, ale abych neukazovala je zdary..však víte jak. Ta poředposlední vůbec neporostla za cca 2 měsíce - nechápu...a listy jsem vážně sundala ted:-( no snad jsem si to úplně nepohnojila....
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Ahoj Janisku, jak tak pozeram, tvrdo mi to pripomina 2.cast mojho autoflower-u....shit !!! vyzerali jak stetky, bolo to riedke, a na konci mi to napadlo padli....ked to vyschlo, bolo toho asi 30 g. Ani som to nevazila, bo take nervy som mala....ale pocasie je pocasie, a tak co uz?...
teraz idem skusit stejne rastlinky v stane...uvidime co to bude....drz palec...