Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
od JH jsem mel velice povedene pheno viz muj theard z minuleho roku
Snad budes mit taky dobry
Nevzpomínáš si jak vysoký ten JH byl a jesli si ho zaštipoval.Mám ho taky ve foliáku a maličko se bojím velikosti.Uvádějí výšku 1.8m,ale obávám se,že to nebude pro out.Proto se ptám
Původní příspěvek od Béla Automaty od Fair Seeds a Royal Queen Seeds dělají "trojlístky".
Nad děložními lístky vyleze trojlístek pravých listů a kytka se sekne.
Ahoj já měl 15x AF od fairu a vylezlo 100% a ani jeden trojlístek
Měl jsem také asi 5 AF od RQS a vylezli 4/5 a ani jeden trojlístek - a ten co nevylezl byla moje chyba
Jinak semínka od fairu se za ty peníze opravdu vyplatí, i growshop seeds,natural atp... všechny tyhle nový banky s nízkými cenami jsou pravou volbou pro začínající pěstitele, nebo ty co do toho nehctějí moc vrážet ale i tak si chtějí užít tý krásy
ahoj dodělal jsem srovnávací kolo.
Great white shark od GHS vs. Great white shark od FAIR seeds
White russian od serious seeds vs.White russian od FAIR seeds
Co se žraloků týče jednoznačná výhra Fair seeds-o 15% větší výnos,lepší kvalita výsledku, mnohem lepší vizáž a hlavně stabilita(GHS 4 phena z pěti semen,FAIR 2 phena z 5ti semen z toho 4 stejný.
U rusáků taky vítězství FAIR-výnos o 25% vyšší, kvalita vycházela stejně(hodně silné trávy),vizáží je ten od FAIR tak desetkrát lepší a stabilita vyšla na stejno protože oba měli jen jedno pheno.
Ať se vám daří.tím končim tvá máňa.
Nevzpomínáš si jak vysoký ten JH byl a jesli si ho zaštipoval.Mám ho taky ve foliáku a maličko se bojím velikosti.Uvádějí výšku 1.8m,ale obávám se,že to nebude pro out.Proto se ptám
Venku v zemi mely klidne kolem 2,5 metru , a foliac sklenik urcite pres 3 metry
¨
Původní příspěvek od fanan ahoj dodělal jsem srovnávací kolo.
Great white shark od GHS vs. Great white shark od FAIR seeds
White russian od serious seeds vs.White russian od FAIR seeds
Co se žraloků týče jednoznačná výhra Fair seeds-o 15% větší výnos,lepší kvalita výsledku, mnohem lepší vizáž a hlavně stabilita(GHS 4 phena z pěti semen,FAIR 2 phena z 5ti semen z toho 4 stejný.
U rusáků taky vítězství FAIR-výnos o 25% vyšší, kvalita vycházela stejně(hodně silné trávy),vizáží je ten od FAIR tak desetkrát lepší a stabilita vyšla na stejno protože oba měli jen jedno pheno.
Ať se vám daří.tím končim tvá máňa.
to je odvazne tvrdenie, nemas nejake photos? Ja mam s fairseeds skusenost prave opacnu co sa phenotypu tyka. Inak ten White Shark som videl vonku min. tyzden, su to monstr kytky
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Ták hoši. Nevěřil jsem tomu. Chlap v growshopu komentoval fair seeds slovy céčková kvalita. Ale hovno hovno. Měl jsem tu čest se žralokem a musím říct, že NE jen za ty prachy, ale fakt je to paráda. Kytky jedna jak druhá, klíčivost supr, hermení ani nestojí za zmínku. Jedinou výtku bych měl k tomu jak moc se to táhne a jaký jsou rozestupy mezi patrama. Jen jedna z pěti byla v 11ti litráku a z té se po zastřižení stal skvělej keř, ale ostatní nereagovali vůbec tak dobře. Konkrétně hlavní vidlici zas začali přerůstat boční větve a po jejich zastřižení zase vidlice letěla dál a původně vyšší výhonky zůstali dole a byli z nich spoďáry většinou. Neřekl bych zas, že je to lepší jak Seriousy, ale stejně dobrý klidně.
Dál sem klíčit 3x bílé rusko a 2x orangebudxdiesel od fairu.Poslal sem je na pobyt do jiffu a 100% klicivošt ted uz doufat že se nic nepokazi ve fázi prorazeni kličku z jiffu
dost bída, JH klíčivost jen 5/5 a to jsou jestě většinou úplně postižený, BB asi nejlepší, několik je fakt pěknejch, NL tak nějak podobně, měla jediná 100% klíčivost.... zatim jsou to mimina, ale z těch 30ti semínek vypadá adekvátně na svůj věk tak max 10 a z toho jedna je trojlístek, zbytek více či méně kriplové nebo hodně zbržděný
jdou jen tak rpo srandu do kukuřice tak pak nahodim co z toho bylo, ale moc nadějně to nevypadá
tady mam dva rusy oba dva zkuřujou hodně na to ze obou chyběli dva tejdny. bílé pheno trochu víc nachylné na plísen ae treba to byla moje chyba..fialovej nádherně voní nesmrdi jk trava ae boruvky s cukrem proste hrozně sladce tahle banka me presvedcila že cena se umerne nerovna kvalite
Ja som raz kupil cisto pokusne jacka herera od nich a nemozem si zas stazovat klicivost nic moc ale co vyslo bolo fajn pohulenie. Za tie prachy fajn rozptylenie.