Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cawko
celkom pekne, inac som si isty ze to hnede je pliesen , to iste som mal i ja, bolo to suche,tak som si myslle ze je to spalene,ale nie je,to je pliesen
:-D Asi ťa určite sklamem.... Pretože sa mi to stalo a asi tak pred 3 týždnami a vtedy sa ten vršák natočil naopak a bol len kúsok od výbojky. Navyše, sa to nešíri, iba to ostáva tak ako to je a zarástlo to. Mal som to aj na druhej rastline, ale to sa stalo asi tak v 3 týždni kvetu a mal som strach, že to rastliny zobere moc osobne, nakonec som to odstrihol a na vrchu, kde som to cvakol sa vyhodili rovno 4 šiše....
Kebyze to nebola pliesen urcite ma nesklames
no ok, mozno sa mylime, kukni moj thread na icmagu , tam mam taky isty nick ako tu.
Mne to zacalo presne tak isto ako u teba,aj farbou aj stylom,umiestnenim... ale jak vravim,budem rad, kebyze mas pravdu a nepohnije ti to jak mne.
Caw
mě se totéž objevilo na kytce, když jsem odstřihnul vrch a nechal spodky at dokvetou. Jenže jsem dal světlo hodně blízko a za tři dny to tam bylo Podle mě to plíseň není určitě, ale chuti to nepřidá
73. deň + 2 dni tmy... Ostatné rastliny boli seknuté už predtým, ale toto je jediná, ktorá bola uchránená a nemá žiadne semená a navyše má aj najväčšie šiši. Čo sa týka smoke reportu aj g-reportu dodám. V prípade, že máte záujem, môžete tipovať koľko sa z tejto rastlinky urodilo.
P. S.: Sorry za fotky. Ale teraz nič nestíham a chcel som to fotiť trochu lepšie, no nebolo kedy...
Všetko je vysušené a vybavené. Táto posledná rastlina mala 44,66 g, tá veľka šiša mala sama o sebe 20g, (kiež by také boli všetky). Dokopy toho bol 244,81. A to nehovorím o tom, že neiktoré rastliny išli kvoli hermáčom dole v 40 dni dolú. :-( No čo už. Ale šiše sa pekne vyfarbili a aj vykrištalizovali. Nečakal som nič, takže som viacej ako spokojný.
A čo sa týka smoke reportu:
O tých skorých sa zmienovať nebudem, aj keď tie mali tiež svoje čaro, ale to čo dozralo ako malo, ma fakt zaskočilo. Chcel som si zobrať papier a pero, že si tie stavy pokreslím. :-D Lenže som zlomil ceruzku a stratil zošit. Takže asi tak. :-D
A rady do budúcna:
Rastliny nezbavovať listov, aj keď sa zdajú byť úplne prehustené.
Držať menej pod úsporkou a menej dní na raste.
Strihať len 1 krát.
A ak aj na druhý pokus vídu hermáče zo semien, a nebude haprovať ani teplota a ani ph vody, tak potom už len a len KLONY. :-D
Inak ďakujem všetkým dobrým dušiam, čo radili a posielali K+.