Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja zase mel 4 rizky a roste jenom jeden, vostatni sou v panu, castecne ususeny, castecne spaleny, nakonec sem musel bubbler predelat a kyti zda se roste, sice ne tak rychle jak tady nekiteri tvrdi (pred ocima) ale myslim si ze to je proto, jak na ni dene koukam, takze se mi nezda ze by rostla moc.nimene voda v bubbleru ubiva, tak asi saje.ouzivam krapanek kristalonu start a wuxal super - to je na rust, pak budu pouzivat obm - na kvet a wuxal
Hledam a hledam informace o tom jak kyti spotrebovava ziv. korenama a jake prvky jsou nejdulezitejsi pro rust a kvet,jde mi o odborny vysvetleni a ne ja hnojim tak a ja hnojim tak .Jestli vite nejaky odkaz na nejakej odbornej clanek tak ho prosim dejte sem at se na to taky muzu podivat. Jo a hnojim tak prumerne 14ml (Wuxalu) na dva litry a zalejvam je 5xtydne po dvou az trech dcl. Chci se dostan az na max.,a poznatky sem pak napisu.Predem dik
ja pestuju v bubbleru a uz pri koncentraci (v rustu) kolem 8 ml Wuxal Super na 15l vody zacala kytka projevovat znamky spaleni. Pri tvym prumernym davkovani bys pouzila asi tak 105 ml WS na 15l vody a to se mi zda silne overshoot. Co to mas za druh, ze by titanovy koreny?
Presne tak,rostliny rostou v hline a je to celkem v poho. Pred par dny do hodilo flicky na listech diky nadmerneho mnozstvi P. Problem jsem ,ale vyresil prolivanim kvetinace dest. vodou.Fakt kytky vydrzej hodne.Jo a mam 1xGWS a 2xWW a jsou super jen co bude fotak tak budou i fotky.
Caues podle mejch zkusenosti je hodne dobrej Kristalon- jahoda kyti po nem pokne zesili hlavne kdyz zacnou kvest davkuju tak 2odmerky do 2litreu ale da se tolehko prehnojit jinak ostatni kristalony sou shit krome taky startu.chus
Nedáwno jsem si koupil w jednom growshopu w ostrawě teto příprawek,protože jsem tady čet,že je to super bio bomba.Ale už jsem tady nenašel jak často to na kyténky stříkat.
hele vono to zas takova bomba neni...na kytkach to moc videt neni..pouziva se to jako korenovej stimulator, coz mam odskouseny v zemi i bubleru a urychluje rust korenu tak o 100-200%..davam to jen jako zalivku trikrat tydne 2,5ml/l...a v tom bubleru je to fakt rachot porovnavat s algenem a bez nej..)
No ja sem to aplikowal postrikem na listy na kytky we skleniku(sou zatim w kyblech) a pry se nehorazne rozrostly a druhy den byly wetsi wo 5 cm.No newim,ja sem je uz po postriku newidel.Mam je u kamose.
davam tam 3ml ale kytka snesla i deset a byl to pak opravdovej boom..) vic uz to moc neprehanej, tem mejm kotatum to uz pak moc dobre nedelalo...nejspis ze tam bylo i hnojivo a dohromady to na ne bylo moc..
Hele chlapi taky si uwjedomte že ten bio-algeen S-90 docela dost zwišuje ph půdy i vody jestliže ho lejeto jako roztok do substrátu. V náwodu je jasně napsaný že se má aplikovat jako postřik a ne jako záliwka. Já dávám 1,5ml Bio-Algeenu S-90 & 1,5ml Phyt-Aminu do 2l vody a stříkám jednou za 2dny nebo ráno a večer. Toť mé rady...Hodně zdaru z Bio-Algeenem S-90. peace4ALL
ahoj, prosimvas kde muzu v brne koupit to OBM? Byl jsem v OBI a jediny co tam bylo tak bylo asi to OBI. o OBM ani slechu. Poradite, kde koupit OBM, kdyz v OBI jsem ho nenasel? Nebo OBM v OBI je, ale prehlid jsem? Nebo OBI melo OBM jen kratce vyprodany? koupil jsem jen krystalon plod a kvet, jenze to je malo, takze bych rad OBM a tak sem vyrazil do OBI...
diky.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash