Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
má někdo zkušenosti s touto odrůdou na outdoor, jsou za dobrou cenu a v jednom obchodě nejprodávanější, tak nevím jestli je vzít.. Popřípadě jestli má někdo nějaky lepší typ kvalitku za dobrou cenu na outdoor.
Vzal sem oboji dohromady teda 10 sement 5 kush 5 queen, jestli mi vzejde 8z 10 bude to mazec jinak to jsou moje první semínka takže musím trošku projet forům co dál až mi to dojde
Ahojte kupil som si 10 x critical fem a ktomu som dostal tri semena gratis white widow. Klicil som ako vzdy v zemi tentokrat canna terra profesional vyslo mi 9 peknych critical ale trvalo to sakra dlho vyse 10 dni. Prve 3 semienka vysli na druhy den po namoceni a zasadeni do zeme, potom dlho nic a zrazu bum a vysiel zvysok. Bohuzial biele vdovy nevysli ani jedna. Cize klicivost za semena ktore som platil bola 90%. Celkovo stale uspokojivych 70 percent.
Zatial to rastie velmi pekne.