Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Royal Queen Seeds - máte zkušenosti ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

tak og kush nezklamal vřele doporučuju

Old Post 24-08-2013 v 17:39 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

[účet odstraněn]

Old Post 26-08-2013 v 11:34 AM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jerrygone
Nový Člen

Karma uživatele jerrygone - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

mám od nich amnesia haze a z 12 femin se mi urodil jeden hermouš a stačil mi je oplodnit všechny,ale jinak kytky jak stromečky,nádhera

jerrygone

Old Post 26-08-2013 v 15:44 PM
jerrygone je offline   Profil uživatele jerrygone   Find more posts by jerrygone   Foto galerie člena jerrygone   Click here to Send jerrygone a Private Message   Add jerrygone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prask
Nový Člen

Karma uživatele prask - 0% Pěstitelská

RQS Special Queen #1 feminized Příspěvek č. 68

Zdravím,
má někdo zkušenosti s touto odrůdou na outdoor, jsou za dobrou cenu a v jednom obchodě nejprodávanější, tak nevím jestli je vzít.. Popřípadě jestli má někdo nějaky lepší typ kvalitku za dobrou cenu na outdoor.

Old Post 27-05-2014 v 13:04 PM
prask je offline   Profil uživatele prask   Find more posts by prask   Foto galerie člena prask   Click here to Send prask a Private Message   Add prask to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korag
Stálý Člen

Karma uživatele Korag - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Podla mna je super, nenarocna, dozrieva na prelome septembra/oktobra, genetika skunku, dobra vynosnost, nizka cena co viac si priat?

Old Post 27-05-2014 v 15:10 PM
Korag je offline   Profil uživatele Korag   Find more posts by Korag   Foto galerie člena Korag   Click here to Send Korag a Private Message   Add Korag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Je to kvalita poměrně, kdyžtak skus i special kush taky od RQS...

Old Post 27-05-2014 v 19:39 PM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prask
Nový Člen

Příspěvek č. 71

Vzal sem oboji dohromady teda 10 sement 5 kush 5 queen, jestli mi vzejde 8z 10 bude to mazec jinak to jsou moje první semínka takže musím trošku projet forům co dál až mi to dojde

Old Post 27-05-2014 v 23:59 PM
prask je offline   Profil uživatele prask   Find more posts by prask   Foto galerie člena prask   Click here to Send prask a Private Message   Add prask to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Taky jsem měl tyhle modeli na první Grow a nenáročné proti plísní odolné rostliny...

Old Post 28-05-2014 v 09:21 AM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prask
Nový Člen

Příspěvek č. 73

jj Nevite někdo nejakej odkaz pro uplnyho zacatecnika jak to vypestovat ?

Old Post 29-05-2014 v 07:23 AM
de Large
Nový Člen

Karma uživatele de Large - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

http://grower.cz/pestovani/navody/?

Old Post 29-05-2014 v 07:56 AM
de Large je offline   Profil uživatele de Large   Find more posts by de Large   Foto galerie člena de Large   Click here to Send de Large a Private Message   Add de Large to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Kdyby jsi alespoň chíli hledal, tak by jsi našel spoustu reporů o SQ, protože to tady pěstuje, popřípadě pěstoval kde kdo.

Příště víc hledej.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 29-05-2014 v 22:13 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hybrid94
Stálý Člen

Karma uživatele Hybrid94 - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

stačí do googlu zadat "special queen site:grower.cz" vyjede ti plno odkazů...

Old Post 29-05-2014 v 22:15 PM
Hybrid94 je offline   Profil uživatele Hybrid94   Find more posts by Hybrid94   Foto galerie člena Hybrid94   Click here to Send Hybrid94 a Private Message   Add Hybrid94 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fyree
Nový Člen

Karma uživatele fyree - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Ahoj chci se zeptat lidi co si odnich koupili seminka a bylo to auto.... byli všeci samice nebo nekteří hermači a td ?

Old Post 12-03-2015 v 19:15 PM
fyree je offline   Profil uživatele fyree   Find more posts by fyree   Foto galerie člena fyree   Click here to Send fyree a Private Message   Add fyree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
empeerror
Stálý Člen

Karma uživatele empeerror - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Ahojte kupil som si 10 x critical fem a ktomu som dostal tri semena gratis white widow. Klicil som ako vzdy v zemi tentokrat canna terra profesional vyslo mi 9 peknych critical ale trvalo to sakra dlho vyse 10 dni. Prve 3 semienka vysli na druhy den po namoceni a zasadeni do zeme, potom dlho nic a zrazu bum a vysiel zvysok. Bohuzial biele vdovy nevysli ani jedna. Cize klicivost za semena ktore som platil bola 90%. Celkovo stale uspokojivych 70 percent.
Zatial to rastie velmi pekne.

Old Post 21-03-2015 v 22:23 PM
empeerror je offline   Profil uživatele empeerror   Find more posts by empeerror   Foto galerie člena empeerror   Click here to Send empeerror a Private Message   Add empeerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milan.greg
Stálý Člen

Karma uživatele Milan.greg - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Ja si koupil od nich 10x special kush a vylezli 2 z 10 byl jsem nastvanej

Old Post 13-12-2015 v 15:53 PM
Milan.greg je offline   Profil uživatele Milan.greg   Find more posts by Milan.greg   Foto galerie člena Milan.greg   Click here to Send Milan.greg a Private Message   Add Milan.greg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Čau, já zasadil 4 a vylezly 4, a na všech jsem měl samčí květy. Teď mám 2x SpecialKush 6 týdnů v květu a v sobotu jsem našel ještě jeden květ :/

Old Post 14-12-2015 v 10:29 AM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-01-2016 - semena-ostrava.com máte zkušenosti ? - 2 odpovědí
16-02-2024 - Natural seeds - zkušenosti - 220 odpovědí
01-07-2019 - Fair Seeds - zkušenosti (?) - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás