Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ec davas urcite male..., podle kytek bych to videl nejmene na 1,2
ty fleky nemas kvuli ph (drzis ho plus minus v norme, ikdyz by melo byt vice zasadite), hlavne zaclo jaro a zvedla se vlhkost
kytky se chovaji trosku jinak v zime a v lete, bat se toho nemusis, a kytka cerpa ziviny z listu, davas male ec proto rostou pomalu a zhazuji nepotrebne listy, zvedni to, neboj se, zlepsi se to...
...s tou zalivkou, psal jsem ti ze davas malo vody, ale hlavne ze to protece..., u proplachu jednou za cas se holt musi pouzit alespon dvojnasobek objemu kvetinace...
...ph jsem radil 6 az maximalne 7, pak to neni uz dobre...
...kokos se prelije, teda kytka muze byt prelita, kdyz se nacha stat ta voda v podkvetnikach...tretina korenu stoji porad ve vode, tak proto...
...zkousel jsem zalivat (minule kola) hned jak nahore zacne kokos osychat, zkousel jsem i nechavat proschnout uplne a zustal jsem u prosychani (jemne vlhke pod povrchem 2-3cm), tzn. jednou za dva dny 1,5litru na kvetnik..., vylit zbytek z misek, po tydnu nebo dvou proplach cistou vodou 10l na 5litrovy kvetinac, nechat odkapat popr. vylit misky at to nestoji ve vode...
...uvidis, ze nebudes chtit menit az se do toho dostanes..., ale Ah bych uz nebral, zalezi, kdyz se ti snima dela dobre...
...urcite bych to ec zvedl tim growem co tam ma AH, jsou svetlounke, padaj zlute listy, nerostou..., to by melo byt asi reseni v tuhle chvili..., abys je spalil, musel bys jim nalit alespon 2,2..., u takhle starych kytí to nehrozi, neboj, uvidis...., i ec 1,4 bych se nebal, tepic.)
...taky nemam moznost primeho odtoku v pestirne...je to akorat prace navic s tim vylivanim, prakticka vec, davno bych uz vytopil kancelare pod tim nemit tam podtacky
Teplota den: 26°C
Teplota noc: 18°C
Vlhkost: 60-80%
Kytičkám se po tom, co jsem jim dal EC 1,3 daří. Dokonce chytly i barvu, nějaký ten centimetr navíc a už se chlupatí Mám z nich radost...
Jediné, co mě dost sere je to, že po vytečení těch 200l vody jsou cihly stále vlhké. Takže se asi neustále odpařuje voda, takže mám celkem vysokou vlhkost. Chtěl bych už jen 60% pořád a časem snižovat. Doufám, že jak se ty cihly komplet vysuší, tak že se vhlkost sníží. Snad se na vlhkost moc neprojeví léto.. Takže jediná věc, z které mám strach je plíseň.
1. Na kolínka nedám dopustit.
2. - 4. Po phytaminu.
5. Takové listy jsou ve skříni asi ještě 4 Takže pohoda...
Teplota den: 28°C u vrcholků
Teplota noc: pod 20°C nejde
Vlhkost den: 65-75%
Vlhkost noc: 65-75%
Dnes kytky dostaly hnojky s EC 1,5.
Koupil jsem PH+ od AH (hydroxid draselný) a je to šíleně silné. Alespoň jim teď nemusím cpát jedlou sodu
(po namíchání hnojek je PH 5,5. Dnes jsem dal poprvé 6,3 a budu to +/- 0,1 takto držet)
Listy jsou jakštakž v pohodě, akorát asi u 30 listů je problém na přiloženém fotu.
Největším problémem tedy zůstává vlhkost. I když jsem vyvedl odtah až úplně ven, tak se nic nezměnilo, ani s 3x klipsňákama... Důvod? - mně už jasný..... - http://www.chmi.cz/meteo/opss/pocas...apareg&graf=ano
Takže ODvlhčovačka za 4000,-, na kterou nemám, by byla naprosto zbytečná - leda že by kytky dýchaly pořád ten samý vzduch (nesměl bych větrat)
krasne...ta treti fotka je uzasna..., ty spodni listy ber tak ze kytky dostavaly malo hnojek + jsou to starsi kousky + vlhkost, takze se jich kytky zbavuji + jsou nachylnejsi pro plisen..., neboj to mi taky dela...je jaro, vlhko jak svina, ...no nic mene resit bys to nejak mel, 70 ve dne v noci bude za par tydnu problem...hlavne ze se ten vzduch hybe a nestoji..., jinak fakt hezke, chvalim, tepic.)
vlhkost riesim aj ja easy rozmyslam nad odvlhcovacom, ale vsadil som na teplovzdusny ventas tym som vlhkost vyriesil aj v predchadzajucom kole.Skus ten vzduch v boxe vysusit teplom a vlhkost ti klesne.Nevykuruj priamo box ale okolie ja mam v boxe teraz bez svietenia nejakych 89%.Ako nahle zacnem dokurovat tak vlhkost pod kontrolou, takze v mojom pripade budem dokurovat len za tmy.Poradil by som ti do okolia boxu nainstalovat tuto vec http://www.baby-eshop.cz/hydrostat-...mpaign=products nastavis si pozadovanu vlhkost a teplovzdusak bude hriat kym nevysusi na pozadovane cisla.Urcite sa ozvu partaci co odporucia odvlhcovac, ale ja si myslim ze odvlhcovac musi ist non-stop(ja chci zit non-stop ) a miesto nevisusi len zbavy vlhka co sa pomaly neskor vrati, teplo okolie vysusi aj zo vzduchom v okoli, aspon toto je moj plan dalsieho postupu ako bojovat s vlhkom alebo tu mas odkaz na zariadenie co ti moze aj strazit teplotu http://www.regulus.sk/elektronicke-termostaty.html na stranke model TZ33.
Cus a vela stastia a vlhkost do p...
...to mu radis ale jenom termostat..., psal ze na odvlhcovac ted nema keke..., taky myslim ze nejede box, ale room, takze primoto(?) taky neni vhodny...
easy: ufo mas nonstop? nemuzes na jeden, dva dny udelat průvan? Okno i dvere dokoran (vysusit tu vodu z podlahy cos rozlil) ?
Teplota den: 28°C u vrcholků
Teplota noc: pod 20°C nejde
Vlhkost den: 65-75%
Vlhkost noc: 65-75%
Dnes kytky dostaly hnojky s EC 1,5.
Koupil jsem PH+ od AH (hydroxid draselný) a je to šíleně silné. Alespoň jim teď nemusím cpát jedlou sodu
(po namíchání hnojek je PH 5,5. Dnes jsem dal poprvé 6,3 a budu to +/- 0,1 takto držet)
Listy jsou jakštakž v pohodě, akorát asi u 30 listů je problém na přiloženém fotu.
Největším problémem tedy zůstává vlhkost. I když jsem vyvedl odtah až úplně ven, tak se nic nezměnilo, ani s 3x klipsňákama... Důvod? - mně už jasný..... - http://www.chmi.cz/meteo/opss/pocas...apareg&graf=ano
Takže zvlhčovačka za 4000,-, na kterou nemám, by byla naprosto zbytečná - leda že by kytky dýchaly pořád ten samý vzduch (nesměl bych větrat)
Pure: Prvně díky za pochvalu, to jsem nečekal, že se bude líbit. Jo, 70% bude veliký problém, ale s tím nic neudělám - je to jen a jen o venkovním počasí. Odtah samozřejmě nonstop, 3 klipsňáky nonstop. Po zalití vyliju z podmisek a vytřu co se kde rozlilo. Vlhkost z té nehody nebude tak zásadní, i když asi 1m2 u kalfasu je ještě vlhký - trošinku. Jo a mám otevřené pořád 2 střešní okna (kvůli čerstvému vzduchu a odtahu toho od kytek), a 2x týdně otevřu dveře na půdu, 4 okna (na druhé straně půdy), dveře (prostě vše) a luftuje to tam... Venkovní vlhkost mi prostě nepřeje - doufám, že do 2 týdnů přestane CHCAT a začně pařit, to by se měla snížit venkovní vlhkost a tím pádem i ve skříni. Navíc si šetřím ten Ceresit odvlhčovač...
matko291: Mně se naštěstí ta vlhkost 70% drží noc i den. Jinak reakce je o 2 centimetry výše Prostě mi nepomůže nic - jedině lepší počasí venku.