Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslel ze nic nestane ale prece jsem se chtel zeptat tak dik za ujisteni az kytky budou dost vysoke hned je budu schovavat a muzes mi poradit nejake dobre hnojivo na kvet
Původní příspěvek od zhuleny cap mam je venku na zahradce a a hned vedle mam velkou garaz kde je muzu schovavat aby driv vykvetly ale jde mi oto jestli tim neco neposeru kdyz doba sklizne je zari rijen
jinak ohybani znam ale moc se mi dotoho nechce
Tak já bych to zkusil přesadit do nějaký ohromný díry(na dně kobilince) a pak jen zatřihávat a ohýbat.To by byl pak takovej ohromnej strom.Máš fotky?
Dotaz na balkonovku model Afgan 1 už přez metr vysokou sázená na prvního máje , začína přerůstat na ohejbání už neni místo potřebuju ji nastartovat na květ otázka zní bude stačit ji dát do pokoje kde je přítmí přes den budou zatáhlý žaluzie a bude skoro tma.A na jak dlouho ji tam případně dát díky.
Skoro tma, to nevím, je potřeba aspoň taková tma jako maj večír. A dej je tam na 12h. 12h slunce/12h tma každej den, po 3 dnech by jsi měl asi tak vidět náznak prvních blizniček.
A zatmívej je tak do konce srpna, v září už by se neměli přepnout z5 na růlt.
Původní příspěvek od galejda Dotaz na balkonovku model Afgan 1 už přez metr vysokou sázená na prvního máje , začína přerůstat na ohejbání už neni místo potřebuju ji nastartovat na květ otázka zní bude stačit ji dát do pokoje kde je přítmí přes den budou zatáhlý žaluzie a bude skoro tma.A na jak dlouho ji tam případně dát díky.
Vyhaž z nějaké skříně hadry na hromadu, kytky nech venku třeba od 7.00. - 19.00. a zbytek těch 12 h. je zavři do skříně, nebo do špajzu, koupelny, kamkoliv kde dokážeš 12 hodin udržet tmu.
Blbej dotaz na zatemnovani. Planuju zatemnovat spanelskou sativu od 1. srpna, jedu ovsem v polovine srpna na par dni pryc...nebude vadit, kdyz ji dam do totalni tmy na 3-4 dny ?
A neexistuje nejaky pytel na zatemnovani? Kytky jsou v kvetinacich, odhaduju ze budou mit tak jeden metr - pripada me jednodusi na neco hodit, nezli je neustale nekam stehovat.
Zdar,
za těch 14 dnů co to budeš zatemňovat ti to pěkně nakvete a pak už nemusíš zatemňovat v pohodě ti to dojede. Ty tři dny ve tmě to by byl pořádný šok pro rostlinu nedoporučuji. Pak jak dojedeš z dovolené můžeš, ale nemusíš pokračovat v zatemňování. Stalo se mi pouze jednou kdy rostlina začala růst ale to byl model honey b od barneys farm ma to dobu kvetu 80-90dnů na venek docela průser, ale když poctivě zatemňuješ tak to vpohodě dokvete.
Ahoj, letos zkouším zatemňovat a vím, že pro holky není dobré je pořád přenášet, hlavně na ten páreček keříků nemám místo. Napadlo mě udělat jakousi konstrukci s plachtou, která by se v podvečer, kdy ještě svítí pouze přes tu konstrukci přetáhla a ráno opět srolovala. Znělo mi to jednoduše do té doby, než jsem jsem se začal shánět po plachtě, či textilii, která by světlo zachytávala úplně. Zkusil jsem již reklamní plachty, ale ty jsou k ničemu. Prosvítají a v ,,zatemňovači´´ je pořád moc velké světlo. Máte s tím někdo zkušenost? Co použít třeba toto: http://www.diskont-zahradkar.cz/pla...rekryvaci-5x6m/ ? Myslíte, že by to mohlo bejt prospěšné? Díky všem zatemňovatelům za rady.
Ahoj, ta plachta ti podla mna bude presvitat tiez. Mozes to skusit, ak to bude zle, urcite sa niekde hodi :-). Podla mna by bola dobra ciernobiela folia. Je sice nepriedusna, ale to sa da vyriesit tak, ze ju uz v noci das dole. Pripadne to nacasovat tak, ze v neskorskej faze kvetu uz zatemnovat nebudes.