Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zraly-e to už je dávno,ale to je experiment víš?
Co udělá mráz s kytkou do -5C.Zajímá mně vliv mrazu na přemněnu THC v CBD...A následně vliv na sílu a stav po vykouření...
Jinak jsou odrůdy,které jsou ke sklizni v září,říjnu a listopadu a některé to nestihnou ani do zimy.
Původní příspěvek od mentaly fananaku tebe stoho ale bude bolet hlava hh
No to víš,že se nechám rád překvapit a budu komentovat a fotit,myslím tu kytku,né sebe,radši
Je to už jen pár řízků s kytek,fakt experimetn měsíc "těsně před sklizní
No,takže do -5C a pak se uvidí...co dál,že bych počkal do jara?
Čus no sám se divím,ale hodně je to modelem a palice byly hodně řídké,ale hodně obsypané pryskyřicí.
Taky to bylo dost chráněné před stálým deštěm smrkem a taky byly vysoko nad zemí,viz foto barel
Jo a taky jak bylo ještě nedávno slunce,tak to na něm dost bylo...
Ale myslím,že to je o tom jak se o to staráš,protože se mi tam nějaká ta miniplíseň objevila a hned jsem ji opatrně sundal.
Včera byla sklizeň a vychutnával jsem si to
udělal jsem proplach,skoro ve zmrzlém barelu
a šli do pokojíku do kýble s trochou vody...Nechám je to vycucat a pak už konečně můžou viset.
No jsem na ně zvědavý a pak dám vědět jak jsem dopadl.
Udělal jsem nějaké foto
Tak pěstu zdar a díky všem co sledovali tento treed,za K+ a snad zase něco v sezoně 2011!
Tak smok report přemrzlého modelu,
zhuluje jako kráva a když s někým hulím,tak si ho dávám na konec,jako dojebávku
Tímto přeji všem úspěšný vstup do nového roku 2011!
Hodně štěstí,lásky,peněz jako želez,zdraví,hulení,takže úspěšné pěsty,voňavé pěstírničky a plné bříška po celý rok.
Kdo chce,může se připojit kdokoli
No a na jaře to ještě tak nevalí jak by mnělo a chce to zase nějaké to konopné potěšení.
Zbyl mi z úrody ještě pytel listí,tak jsem dělal konopné sádlo pro zdraví.
Rostírá se mnohem lépe než vazelína a hezky voní...a jak pěkně vypadá