Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presne tak Teahead vi o cem mluvi mel jsem uz vsechny druhy svitidel a sodik je 100% nejucinejsi a nejvkonejsi co se kvetu tyce lkazdej kdo si koupil led to prodava to je dobry tak na rezy i setribvky jsou na pr kdyz kvet tak sodik ja mam ten nejlevnejsi sodik od gib za 700 a nemuzu si ho vynachvalit
Čau všici,
nejdříve s echci vyjádřit k předešlým příspěvkum :
to saiklon: tyhle řezy jsou sakra dobrý a proto si tu matku rozřežu i na další kolo , pak jí necham v létě vykvést a ještě jednou sorry
to FanTomas: nevim jestli čteš dostatečně pozorně ale žádná ledka v těch boxech není je tam 600W Extreme Output GIB , Deluxe Flower Spectre, sodíková výbojka (cca.90000lm) a proto respektuju tvuj názor na LED diody , ale já s nima mam dobrou zkušenost takže si nemysli že když ti dam rozumnou radu o nákupu boxu určenýho přímo k pěstování cannabis, že ti říkam kraviny dá se vymyslet levná varianta se stejným klimatem. A než něco napíšeš tak to 2xpo sobě přečti, někdy je to fakt blábol.
A hnojim tak každou druhou zálivku , 1x týdně enzymy a prolejval jsem zrovna včera a dnes, zítra ráno po vypnutí dostanou dávku GS a AH, aby lépe co???? Bobtnali !!!
a ještě na závěr nějaký fotky (řekl bych že to bude kvést dost dlouho asi tak 60-65 dní, takže ještě jednou tolik) možná by věděl saiklon , jak dlouho co???
D - 23,6- 25,8 C 28 - 34 %
N - 18,1- 21 C 36 - 48 %
Schválně jsem zkusil naměřit hodnoty za 1 den abych to měl přesný.
Namontoval jsem dovnitř přítah zvenku vent.SUNON 2700ot. dá něco přes 100m3 a ten čerstvej vzduch jim podle mě bude nandavat slušně.
D - 22- 25 C 28- 40 % u vrcholku po 8 hodinách svícení bylo 27,8 C
N - 19- 22 C 40- 50 %
přidal jsem do poslední zálivky více růstový složky jak mi poradil člen guerrila a trochu jsem to taky prostříhal, zbývá jim cca.14 dní na hnojkách (jako že přiměřeně) a pak týden flush , no a poté moje oblíbené 2dny tmy a nalomení
Zálivka včera:
Bio Bizz Grow 2ml/l
AH Bloom 2ml/l
AH Micro 0,7ml/l
Green Sensation 1ml/l
Zdar tak koukám že už jsi taky hodil Upgrade na vyšší Level.
Mam stejnou lampu a prostor jak ty a zatim jsem spokojenej až na jeden problém s listama ze kterým nic nenadělám.
Jak to vidíš gramově ve výsledný fázi? Představoval bych si to něco k pul KG to bych řekl že je reálný......nebo ne??????????????????????
Tak po roce se hlasim opet mezi growery, proc po roce??? No ehm..... no.... kazdopadne odpoved na anketu jestli jsem sklidil vic nez 250g , tak ano, bzlo toho asi 270 g ale moc jsem si z toho nezahulil.... ale to spis po pm, Jinak pro vsechny kterejm se libi moje grow, tak tento rok se pustim do outdooru, a predevsim do nove zakladny indoor zrejme 250 W. Takze se teste
ja furt nechapu ze se pod tema lampama sklizi tak malo ? jak je to mozny ? co udelat proto aby vazne 1W odpovidal vynosu... ???
Zamyšlení nad realitou je matoucí, míchající se fantazií, či logickou dedukcí. Co realitou je? Co kolem nás se děje? Co tvoříme svímy činy a myšlenkovímy pochody, nás uvádí do stavu tupé zírající figuríny. Jak stroje fungující na tomto světě vycházející z továrny, Ale my jsme živé bytosti, které jsou svobodné a ne stroje řízené stereotypem poslouchající něčí pokyny.