Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Víte kdo je nejlepší hulič?? Nejlepší-co to je za šitslovo?? Hulič je každej ten, kterej odpálí špeka vlastnoručně ubalenýho a vypěstovanýho třebaSena(nebo skéra), s úsměvem si potáhne a podá to kámošovi. I love Ganja. A kdo je lepší a horší je pro všechny Zhulený huliče zbitečný řešit ne??
No ja neviem ale myslim ze pravy hulic som ja a vlastne preco hulic ved hulim ci nehulim fajcim alebo hulim jointa je to to ci ono nemyslim ze je potrebne to rozlisovat.Zacala som hulit pred 4 rokmi a este do teraz si viem vychutnat tie euforicke stavy snazim sa vsetko si hovorit takk ako prichadza a aj sa na tom pobavit poucit obohatit svoje vnutro ci sa vyhulim sama alebo s kamosami.Jednoducho nepotlacam v sebe ganju milujem ju najviac zo vsetkeho dokazala mi vela dat ano a je pravdou ze aj vela vziat vzala mi cloveka ktoremu rozdvojila osobnost a ktoremu sa musim do teaz pozerat do oci a ked ho vidim nechapem ako ganju zneuziva a nie si ju uziva ako dar a nie ako vec kazdodennu.Ja byvam v Zlatych Moravciach a tam huli skoro kazdi este ze je tam tolko vela parkov.Dost dlho som nechapala co je vlastne metou nas ktori zboznujeme ganju.Vzdy ked sme sa s mojou kamoskou vyhulili tak sa jedna druhej spytala;No co uy si vzhulena?A aj napriek tomu ye bola vravela ze nie jednoducho ona to chapala ako to ze ked sa nevyhuli tak to je nieco to je waw...Raz prestala hulit potom zacala a zaujimave je to ze huli podla toho koho ma za partnera.Chodila raz s jednym rstafarianom a hulila stala sa z nej vela hipppes holka potom zacala chodit s discofilom a odsudzovala aj mna ja ganju jednoducho ona sa podriaduje je choaraz sa zaprisaha ze ganju nechce ani vidiet a potom a momentalne aj teraz sa nevie dohulit.Ona to berie ako nejaky hriech.Zacinam ju tym neznasat.Ved ked sa meni vzhladovo vkuse tak co sa potom deje s jej vnutrom?Viete mi poradit alebo mate takeho isteho kamosa?
..no pár takových lidí taky znám...jeden můj "kámoš": "hulil si někdy trávu?" JO, vobčas zahulim", řekl jsem a bál se, že mi prasknou žilky v bulvách...no, to bylo před třema rokama...ten člověk začal pohulovat - občas, jen se mnou a jen ode mne, sám to nechtěl ani zkusit ubalit...mooooc se mu to líbilo, jak je to sqělý a nový a zvláštní a POHODA!!!!Nějakej čas si nechal ukazovat cestu, ale furt se pral s předsudkama a špatným svědomím v sobě.. Každopádně resumé je takový:....kámík už moc nehulí...tak jednou za čtvrt roku a rozhodně nikdy nehulil sám..bere to jako věc, která občas v určité společnosti pomůže jeho IMAGE - smutný... Nikdy se nedokázal zastavit a myslet! Ohlédnout se a podívat se na život zeshora ze vznášejícíhose obláčku konopného kouře - toho se vždycky bál. Párkrát to v něm otevřelo vrátka, ze kterých se ozývaly asi ňáký divný zvuky, tak je zase rychle přibouch..no, holt to nepoznal a hulení je pro něj prostě jen prostředek ke zmaštění...a co mi připomíná nejvíc tvůj příběh - když ho teď potkávám, dělá si ze mě prdel, jako že jsem furt zhulenej (ty si zase hulil, co?)...kecy na paměť (no, pamatuju si mnohem víc než on, ale problém je, že já sem ten kdo je "furt" zhulenej a ví howno)...a nejvíc mě vždycky dojímá, když se dozvídám od cizích lidí co o mě kde vykládal...jaxem v hajtzlu, jak sem vodepsanej a že mám vyhulenej mozek...atd. (hmmm, myslím, že pro tyhle lidi sem největší hulič, kerýho znaj , alesoň z vyprávění). A jako třešnička na dortu pak přichází na řadu jeho vnitřní boj se svým svědomím...no to už jsem taky párkrát vod něj žral: To hulení je svinctwo, vyser se na něj...ty vole, seš na sračky, že tě to baví...ty by ses měl na to vysrat, ty seš ten typ, co tomu propadne.....hůůůůůůůůůůů!!!!!!!! Jednou za čas, když jsme se ještě vídali a on si se mnou dal špeka, elikož dostal chuť...a nikoho neznal....tak zajel za mnou....ví, že já mívám...no tak ho pak přepadla tahle stíha a výčitky a pocit, že opět selhal a podlehl drogám...no a tak prudil do mě, no. To mě brzy začalo pěkně otravovat, a tak už s ním nehulim...a on ví, že už nehulim vlastně vůbec . Nemá cenu za někoho řešit jeho vlastní stíhy a komplexy - tyhle věci si musí každej vyfackovat sám, nemůžu spasit svět. Nevim co má v hlavě a je to jeho hlava...takže mu těžko pomůžu, když jí má nastavenou 90 stupňů bokem od mý a každej používáme jinou řeč a jiný simboly o hodnotovém žebříčku nemluvě. Vím jen, že ten člověk nejni šťastnej a furt hledá a neví co..no já taky hledám, ale už vim co chci a kde , ale asi mu nepomůžu, nevim jak..ani v čem a proč?
Proto si myslim (jako spousta lidí tady), že pokud lze mluvit o takovým hesle jako je "správnej hulič" - tak pak jedině jako o člověku, kterej se dokázal s THC pěkně popasovat, našel v cannabis nový svět plný inspirace, míru a lásky...pravdy hmm (něco jako mileneckej vztah ). Řekl bych, že zrovna tak jako správnej řidič umí dobře řídit a baví ho to....nezáleží na tom kolik toho najezdí.
...ale když už jezdí a furt ho to baví, tak by jezdil nejradši pořád a hodně daleko hmmmmmmmm.......
ja si myslim ze hulič je kazdej kdo hulí ale pravej hulič je ten kdo si to sám vipěstuje a pak si to vichutna s kamošema a sam to fakt ne ja to neuznavám nebat se ze stavu a pořadne si zahulit ti stavi jsou fakt dobrý a ta pohoda je nejlepsí ale hulit zase kazdej den no jenom kdis mas ttaky nějaký volno jinak tak 3 do tejdne je to v poho no podle chuti cuz tim hulte a jeste
prostě někdo má a někdo zase ne. někdo je spokojen že má a někdo zase ne. a taky je někdo spokojenej že nemá a dalši že má. vše záleží na lidech na osobnosti a na tom jak hodně už stačil tenhle ten system co tady máme vtahnout ho sebe. takoví lidé už prostě jdou na ty jatka tempem jaký jim urči ti na vrchu a žijí podle toho ,,jak se má,, ale to ,,jak se má,, si určil a zavedl nějakej týpek kteréj měl potřebu někoho ovládat a někoho využívat a ja se kurva nebudu chovat jako nějakéj kus dobytka ja mám svůj život nechci chodit do školy potom do konce života chodit do práce mít děcka (myslím to obrazně prachy v tomhle systemu potřebuje každej ať chce či nechce) a žít jako ochočená opice to smíš a to zase ne. takhle už to dělaj lidi od nepaměti a co ztoho maj z toho jejich ZAVEDENÝHO UMĚLÝHO života. však až se dostanete k řezníkovi tak si to uvědomíte a doufám že vás to položí na kolena pokrytci. a pak se vám vysměju do xichtu cha cha cha
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
Pravy hulic?? Neviem definovat, ale co poviete na cloveka, ktory kali s nami takmer vzdy na akcii, vie ze hulime, pretoze ze je vzdy s nami, on sam nehuli, sem tam si vypije pije, ale dokaze sa zabavat vzdy na 100 percent. Troska sa o travku zaujima, sem tam (tak 2 - 3 krat rocne) si da ak ma chut. Podla mojho nazoru aj takyto clovek moze byt povazovany za ,,praveho,, hulica. Ved su ludia ktory hulia casto (kazdy den) ale su uplne vytrety a vobec nieje s nimi zabava. Jednoducho travku treba mat rad, vyuzivat ju spravne (podla situacie a okolnosti), hlavne netreba to s nou prehanat (hoci je to dost tazke) a treba ostat sam sebou.PEACE ludia.
..::[@] ehm..
ja si myslim ze neco jako pravej a nepravej hulic se vubec neda posuzovat protoze uz jenom nazor toho hodnoticiho cloveka je strasne subjektivni a ovlivnenej tim jak to ma rad on sam...
nekdo si zahuli proto ze si chce rozsirovat obzory (to tak maximalne zezacatku) nekdo huli proto aby byl nasracky (naprosta vetsina) nekdo nehuli kvuli stavu kterej se dostavi ale treba kvuli ty perfektni chuti (nic nema na pulgesovy brko nakyho hodne aromatickyho holandu a znam urcite i lidi ktery hulej aby byli normalni....
proste si myslim ze to jestli je danej clovek spravnej ci nespravnej hulic ma pravo posuzovat jedine on sam (teda pokud to nikomu necpe zejo...)
ja bych rek ze ,,pravej,, hulic do teto diskuze ani nenapise protoze se diva vo cem se tady vubec hadate protoze uz to davno vi a uz je pro nej nesmysl se o tom vubec bavit jenom se usmeje a tendle thread zavre je to to samy jako ze se nebavite s amikama kteri zacinaj hulit a vas uz taky nebavi ty kecy jako ze ma moc cerveny voci a ze to matka pozna proste veci ktery uz mate davno nekde tam dole ve sveraci a uz vo tom ani nepremyslite. treba
Hulič pravej nebo levej, to se definovat nedá. Ne že by se o tom nemohlo diskutovat, ale čistou pravdu nalézt nelze.
Je to o tom člověku. Jako máte vzdělance a nevzdělance, lidi chytřejší a lidi s myšlením pomalejším. Správnej člověk je ten, co Tě vždycky dokáže podržet a rozumí Ti, může mít učňák a spoustu přátel. Nebo to je snobskej právník, čůrák jeden arogantní, pro kterýho je máma jeho jen rodička a lidi, co mu nic nepřinesou zbytečnej ksindl.
Ani to není o tom, jestli má nebo nemá co kouřit, kolik toho vykouří a jak to kouří, ale jak se k Tobě chová ať už kouříte nebo ne.
Může to být člověk, který nemá kde pěstovat, neco mu v tom brání, nemá peníze na hulení, ale nesomruje, klidně i radši půjde pryč aby nehulil, když zrovna delší dobu nemá, protože je morální a není to debil.
Mám pěstírnu, hulení, drtičku a trochu správný skromnosti, při setkání se mnou by jste asi netypli že jsem takovej fanda do marihuany, oblíkám se každej den čistě a slušně, jednám s lidma čestně a rovně, snažím se s podřízenýma zacházet jak s rovným v rámci možností, a přece by spousta z vás o mě neřekla, že jsem pravej hulič.
A proč?
Protože pravej hulič není. Stejně by jste na mě našli něco, co by mě z té definice vyřadilo. Tak to bude vždycky.
Jsou dobrý lidi a lidi méně dobří. Že kouří marihuanu a mají k tomu všechny potřeby, je automaticky nezařazuje do skupiny PRAVEJ HULIČ.
Porschaku, promin, ale tvuj prispevek je jak od "hodnyho kluka od sousedu". Tema pravy hulic bych vubec neresila, protoze kuprikladu predstava cloveka huliciho od rana do vecera , s notyskem na krku, aby mel jasno ....... a nebo spravnaka, co to drzi na uzde a huli diky hlubokym dusevnim pochodum, se mi zda velmi nepritazliva. Ovsem, ted me tak napadlo, kdybych mela rict, kdo je opravdu ten pravej nas clovek, tak kdo jiny by to mel byt, nez clovek, co zalozil grower.