Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar kámo, tak som si čekol tento tvoj thread a vidím že ked je snaha sa niečomu priučiť tak aj to má potom nejaký efekt, len nechápem prečo si neostrihal tie uschnuté listy
Inak som zvedavý na výnos,dúfam že dodáš report, zdar
Zdar,
cekam az se to poradne ususi, listky jsem uz nechtel ostrihavat pac by tam uz zadny nebyly... jinač uz jedu dalsi, stejna genetika, tentokrat jsem si udelal vlastni rezy, 6x WR, asi za tyden prepnu o5 na kvet, chtel bych mit mensi kytky, a par velkych palic na kazke, snad se mi to povede...
Jinač WR uz jsem ochutnal, trohu ovocna chut, s ocasem skera, az na ten efekt "prskavky"(docela jsem se bal) bylo to jeste mokry tak poradne nevim, ale uz predem vim ze to bude hodne pod prumer.
Zdarec,
takze je tu popis vysledku. Jelikoz jsem kupoval rezy neosobne, nevedel jsem vlastne co kupuju, casem jsem zjistil, ze jsem dostal jen jeden WR a zbytek nejakych NONAME, zkaza!
WR-je pravda, ze je tahle genetika hodne opryskyricovana, a verim ze skuseny grower vypestuje nadherne, vonave, a hodne skurujici kytky!
Moje prehnojena je jak "vanocni prskavka", opravdu to dost prska! Vune taky nic, a navic jen asi 20g.
NONAME- hodne ridky, hnusny na chut, a nic to nedava(bude maslo). cca 30g
Dobu rustu radsi nechtejte vedet, kvet 53.-55.dni jak ktera.
Hnojiva-rust, Krystalon, zkaza uz nikdy a na nic!
Kvet-Dutch Formula-Grow, Bloom, Micro + BloomBastik.
slunicka 2x 250W sodik
No tak to to dopadlo, coz? Ale nezoufam, uz jedou dalsi viz. Podruhé! To snad, uz bube lepsi alespon co se kvality tyce...
Zdar, lidicky tak nakonec to zas tak spatny neni, brcko v poho pro 3 osoby. Dneska se pustim do masla a nejakych kolacku a vecer to sezeru, a jestli zitra budu schopnej tak napisu jaky to bylo.
Zdarec, tak jsem se konecne probral z kolacku, zlo? Celej vikend jsem prospal! Maslo je hodne v poho, taky padla pulka tasky, listi, na vikend planuju dalsi varku.