Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Poprve
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
jozef
Stálý Člen

Karma uživatele jozef - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

no tak priste to bude ok. nekdy mene znamena vice.mej se

Old Post 28-06-2009 v 13:14 PM
jozef je offline   Profil uživatele jozef   Find more posts by jozef   Foto galerie člena jozef   Click here to Send jozef a Private Message   Add jozef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vagabund
GROW-PIRATES

Karma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Zdar kámo, tak som si čekol tento tvoj thread a vidím že ked je snaha sa niečomu priučiť tak aj to má potom nejaký efekt, len nechápem prečo si neostrihal tie uschnuté listy
Inak som zvedavý na výnos,dúfam že dodáš report, zdar

INDOOR 3x600W 20 x WW & 35 x INDOORMIX-SensiSeeds

SHIVA SHANTI v komposte alias OBLUDA!!!

Old Post 29-06-2009 v 19:05 PM
vagabund je offline   Profil uživatele vagabund   Find more posts by vagabund   Foto galerie člena vagabund   Click here to Send vagabund a Private Message   Add vagabund to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

Zdar,
cekam az se to poradne ususi, listky jsem uz nechtel ostrihavat pac by tam uz zadny nebyly... jinač uz jedu dalsi, stejna genetika, tentokrat jsem si udelal vlastni rezy, 6x WR, asi za tyden prepnu o5 na kvet, chtel bych mit mensi kytky, a par velkych palic na kazke, snad se mi to povede...

Jinač WR uz jsem ochutnal, trohu ovocna chut, s ocasem skera, az na ten efekt "prskavky"(docela jsem se bal) bylo to jeste mokry tak poradne nevim, ale uz predem vim ze to bude hodne pod prumer.

Old Post 30-06-2009 v 05:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

Zdarec,
takze je tu popis vysledku. Jelikoz jsem kupoval rezy neosobne, nevedel jsem vlastne co kupuju, casem jsem zjistil, ze jsem dostal jen jeden WR a zbytek nejakych NONAME, zkaza!

WR-je pravda, ze je tahle genetika hodne opryskyricovana, a verim ze skuseny grower vypestuje nadherne, vonave, a hodne skurujici kytky!
Moje prehnojena je jak "vanocni prskavka", opravdu to dost prska! Vune taky nic, a navic jen asi 20g.

NONAME- hodne ridky, hnusny na chut, a nic to nedava(bude maslo). cca 30g

Dobu rustu radsi nechtejte vedet, kvet 53.-55.dni jak ktera.

Hnojiva-rust, Krystalon, zkaza uz nikdy a na nic!
Kvet-Dutch Formula-Grow, Bloom, Micro + BloomBastik.

slunicka 2x 250W sodik

No tak to to dopadlo, coz? Ale nezoufam, uz jedou dalsi viz. Podruhé! To snad, uz bube lepsi alespon co se kvality tyce...

Peace

Old Post 30-06-2009 v 18:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 69

Zdar, lidicky tak nakonec to zas tak spatny neni, brcko v poho pro 3 osoby. Dneska se pustim do masla a nejakych kolacku a vecer to sezeru, a jestli zitra budu schopnej tak napisu jaky to bylo.

Old Post 03-07-2009 v 05:19 AM
Host
Host

Příspěvek č. 70

Zdar, tak jsem udelal maslo a z masla kolacky, pred chvilkou jsem dal 5 a jsem v ocekavani...

Old Post 04-07-2009 v 11:19 AM
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Příjemné chvíle při požití přeje Plechhovo Vitana, měl si to fakt přehnaný, khemo. K+

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 04-07-2009 v 12:17 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 72

Zdarec, tak jsem se konecne probral z kolacku, zlo? Celej vikend jsem prospal! Maslo je hodne v poho, taky padla pulka tasky, listi, na vikend planuju dalsi varku.

Old Post 06-07-2009 v 06:18 AM
Host
Host

Příspěvek č. 73

Zdar, nevydrzel jsem to a udelal jsem dalsi kolacky tentokrat 2x vic masla! Posledni fotka mluvi sama za sebe(po hodine)!

Old Post 06-07-2009 v 18:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-01-2007 - 150W poprve - 17 odpovědí
26-10-2006 - 250w poprve - 13 odpovědí
23-05-2006 - Poprve s 600W - 18 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás