Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
jedu Liberty Haze http://www.barneysfarm.com/?l=en&i=206
klíčivost 3/5
80% sativa
z 2 matek 20 řezů 3. sem dal známému
krásně zdravé kytičky po zastřihnutí i pěkně košatí
právě přepnuto na květ
Minulý rok jsem out-balcon-doorově vypěstoval následující kyti od BF. Každou kytku jsem jednou zastřihl (FIM) a vyrostly asi do 1,5 metru. Z každé rostlinky 2l piksla napěchovaná palicema, hulení tak na 10 let pro jednoho víkendového huliče Od sklizně pravidelně rotuju a porovnávám (vapík). Hulím asi jen 2 roky, takže nemůžu porovnat s jinýma "klasičtějšíma" odrůdama.
Vanilla Kush - asi nejlepší celkově, přestože to je to indica, tak intenzivní myšlenkový high, brnění po těle, zesílení smyslů, euforie, nadrženost, hlad, ale takovej pomeranč pak chutná jako nejlepší jídlo na světě Nejlepší druh od BF ze všech testovaných.
Liberty Haze - příjemný silný high, ale rychle vyprchá. Pohodová trafka, i na ranní hulení, ale od champióna jsem čekal asi trochu víc.
Acapulco Gold - podobný Liberty, ale ne tak intenzívní.
Tangerine Dream - pozdě jsem zasadil, takže nestihla úplně dozrát, jak bych si představoval, ale high je hoodně trippy a trvá extra dlouho, tak 2x tolik, co ostatní. Nedoporučuju do běžného provozu, nebo pro nějakou činnost vyžadující zručnost. Měl jsem problémy i s chůzí Možná důsledek brzké sklizně (vysoký obsah THC). Čmoudík hodně intenzívní "vůně", na mě až moc.
Little Cheese (AF) - nic moc, pěkně a rychle roste, ale efekt slaboučký, moc nedoporučuju
Shrnuto - VK je jasná volba, TD je rozhodně zajímavá, ale na mě až trochu moc strašidelná, LH je ok, ale žádný zázrak, ostatní moc nedoporučuju. Tento rok asi zkusím nějaké klasiky, jako AK47, White Widow, Jack Herrer ať mám s čím porovnávat. Od BF vypadá ještě zajímavě LSD.
Takže tenhle modylek sem pěstil s mím kamarádem jako outdoor na zahrádce. Semínko jsem dostal od známého ktery kupoval sak 5ks. S jistotou vím že klíčivost byla 100% 5z5 co jsem se dozvěděl. Mno kytka rostla v klasické zemině (hlína zahradní) ke kytce samotné je to indika která ovšem dokáže vyhoupnout v pořádnej keř 2 metry s pořadnyma knedlama. Bylo tomu tak i u známého od kterého jsem dostal semínko.
Dozrálá a 15 října sklizená .
Hodnocení:
Pálky jsou tvrdy a osypany
Vuně sladká ovocná s jemnym nádechem skunk neškrábe mňamka
Učinek je silnej na venek hulím to v klidečku po sklech tři prdíky a kaša
Jináč rauš je vysmátej tělesnej bzzzzzzzzz hukotek tak na tři hodinky potom vyžer a ospalost ale to spíš při přehulu
Závěrem Crimea mě letos mile překvapila v budoucnu ju prcnu aji na indoorek má moje sympatie co do chuti to i do učinku
Jináč tady fotečka sušiny boužel jen to co sem měl na brko trávu nemám možnost skladovat doma
Díky za tip.Tady udávají výšku 50-60 cm.Kupoval jsem to kvůli tomu, že je to malé.Budu muset hodně zaštipovat.Dříve jsem měl Low Ryder 2 a spokojenost.
a s tim 1,3m,ja ji mel vysokou neco malo pres dva metry a to byla ohnuta k zemi v pravem uhlu a sestrihnuta o pul metru,jelikoz byla fkt videt odevsad takze na vysku,kterou udava vyrobce,bych fakt nespolehal mozna tak u automatu se s tim da +- pocitat
Momentálně mám v selekci G13haze kytky jsou si všechny dost podobné
Maji 9ti a 11ti lístky
Momentálně čekám na selekci samců pak pojedu další část selekce
Ale proč píšu
Chtěl bych se zeptat jestli ji někdo zná
Lépe má
A co se k charakteristice da napsat
Diky
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito