Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Intergalacticc zdarec draku hej to stím listem jak se podívaš do mého threadu měl jsem stejný problém řešil sem furt ph a potom mi napsal papaja že to žloutnutí je nedostatek dusíku tak to skus pohnojit . měl sem hodněkrát stejný problém který jsem si ve většině případech zpusobil sám svojí zhnilostí celkem rychle se to žloutnutí rozšiřuje takže je lepší vyzkoušet páj věcí a odstranit to co nejdříve řešíš nějak phčko ?
myslím tu první fotku ten orange má jiný problém
pH meriame pomerne casto, zalievame destilovanou vodou (pH=6) a pôdy boli vyberane tiež podla pH, takže pH som neupravoval, pohybuje sa okolo pH= 6. Skusim jemne pohnojit Dusicnanom draselnym, malo by to hadam pomoct. Dik za radu K+
no stou destilkou si nejsem jistý právě jak sem měřil já ph destilky tak mi vyšlo taky 7 ale co sem tady četl tak tu padali i jine cifry je mozne ze kazda firma ma jinou destilku nebo to je zpusobene tvrdosti vody
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Toto je orange bud, je nejaky sklesnuty, je to hnojene ale iba jemne... Uz su prepnute na kvet, toto je 8.den ... Teplota je však koli tymto sprostym mrazom nizka, niekedy len 14°C ...
zdravim .. nechybi jim neco ?? treba draslik bo neco takovyho ....
a ta teplota urcite neni vyhovujici 14stupnu je hodne malo ..jinak at se v kvetu dari
trapi se kyticky trapi, bud fakt do neceho investuj nebo se na to vyprdni, asi hlavne kvuli te teplote, kdyz jim nedas co potrebujou nesklidis nic, mas velkou skrin byla by toho skoda
na to že to máš pod 150tkou docela bída,teplota je DOST důležitá,při takle nízkých se kytky zastaví
proč jsi to nezaštípal?
nanaohybal atd?
čim hnojíš?