Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ....Ja myslím že ty lístky hnědnou protožes tam dal dost vody !!(mě to udělalo taky) tak nwm ja su taky u meho prvního indooru tak ti přeju hodně štěstí a nezapomen už na ten květ !!měj se !!
Původní příspěvek od krocisek nepokračuje letos jedeme outdoor protože v takových podmínkách to nemá cenu ... ted ta kyti vypadala no hrozně prostě tak sem jí vyhodil ale na out se těším
Proč je tohle téma ,,nahoře´´ mezi preferovanými? je to jen další marnej pokus s úsporkou... nedotažený do konce... kdyby z toho byl výstup alespon na 5 špeků, neřekl bych asni slovo...
Původní příspěvek od DVORKA Proč je tohle téma ,,nahoře´´ mezi preferovanými? je to jen další marnej pokus s úsporkou... nedotažený do konce... kdyby z toho byl výstup alespon na 5 špeků, neřekl bych asni slovo...
5 speku??? si robis prdel ne? to jedine aj s korenmi... Jako toto nechapem, sak z toho nikdy nic nebude, akorat pre*ebes elektrinu a uplne zbytocne... to radsej utekaj za dealerom a kup si g nejakej supy a zfajci sa. Ale pokial ti ide len o pozitok z pestovania tak ich trap kludne dalej
Bez si rvat po nekom jinem kdyby sis cetl celý thread tak víš, že jinak pěstovat nemůžu a dělal jsem to pro radost a tady to daval proto aby mi tu ochotní lidi poradili co vylepšit atd.. samozřejmě že snesu kritiku ale jestli tu chceš jenom pičovat tak sem nelez
sak ja ti radim, vyprac skrinu, kup 400W komplet a ides, neviem co ti k tomuto moze niekdo poradit aby si zvacsil wataz z 15 na 20? ...A celych 5 stran som mal najprv precitat jak trapis kvetinu?si nerob srandu...
Ahoj, som zvedavý ako dopadne pokus. Držím palce lebo aj ja som mal niečo podobné ako ty pred nedávnom ale skončilo to tak, že som prestal svietiť ale dal som to na okennú parapetu ... takže nech sa darí.
Ahoj, hele já taky jedu mikrogrow a nevím co tady do tebe pi*uje nějaký čobol co ani na Groweru nema učet. Ja ti poradim, jak bych to ve tvych podnimkach udelal. Misto alobalu growlofii, jed aspon 20W, na mikrogrow o 1 kyti podle me bohate staci a jeste pores odtah a pritah. Podivej se, jak jsem svou situaci resil ja. Ode me mas K+ a schvalne se podivej do mojeho threadu. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46778
Dekujii moc moc za karmu vazim si toho a jako odměnu připravuju vylepšení mikro indoor druhý pokus semínka klíčí, zítra splaším všechno potřebné... pojedu ve stejném boxu, ale bude ofuk i odtah a silnější usporka, na rust dam puvodni 15w nebo 20w a na kvet tam klidne prdnu i 60ku tak se zatím mějte a co nevidět podám další echo jak to vypadá
omg dyt sem psal že to byl samec tak nevim co tu pořád řešíte
u kámoše teď stavíme 150w skříňku dneska nám přišlo světlo, ale ja chci z prdele i microgrow
pekny, ale u seminka no name nemas jistotu, tak byt tebou dam si tam aspon 2, 3 kyti at nejses zklamany a treba aspon neco sklidis. jet jednu kyti a doufat ze to nebude samec mi prijde trochu zbytecne, ale zalezi jestli fakt pestujes jen pro radost, nebo pro zkusenosti.Ale pestovat a nezklizet je fakt zbytecne