Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sedmý Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
HeavyShluck
Stálý Člen

Karma uživatele HeavyShluck - 83% PěstitelskáKarma uživatele HeavyShluck - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

MANHUNTT
Hele nemyslel jsem ze mas vymenit cely stinidlo - i kdyz treba takovy A-wing je urco lepsi reseni nez tvoje klasicke stucco - tim vic ze mas nestandartni-trosku vetsi-rozmer pestriny- na awingu bys to umel pekne roztahnout - jen jsem ti psal at si prikoupis ten heatshield - link ti poslal flesbek - to je ten mensi, a vetsi je mozna i jeste kousicek lepsi, taky jdou pak oba natahnou i na tu a-wingu (coz povazuju mezi holymi-nechlazenymi- stinidly za best of best - tam by se mel kazdy growroom po te 3-4-5-6te urode dostat, myslim jako vymenit jakekoli predesle stinidlo za a-wing plus shield. Oboji moc drahe, ale fakt kvalitni, a kdyz uz pozdejc moc nejni do ceho tech par tisic vrazit, jakoze hydro i s pristrojema a se vsim vsudy je nakomplet vychytany, myslim ze je pak urco dobry k awingu i se shieldem dospet. Kazdopadne to vyresi problemy kolem distribuce svetla, hotspotu a podobne, a to je rekl bych dost zasadni otazka - jen sme hodne casto zvykli ji vyresit levnymi obyc stuccami nebo cooltubou

hary
Zvedanim lampy se pripravujes o cene svetlo, sam vis ze nekdy muze 10-15 cm znamenat i 30-40-50% vice svetla. Urcite je lepsi mit tu lampu co nejnize, se vsimi nasazenymi prostredky rovnomerne distribuce svetla a tepla, jako jsou awing a shield. To nekde pod lampou vidis okamzite - jak hotspot tak jeho dusledky na rostliny pod nim.

"Cannabis will take you through times with no money,
much better than
money will take you through times with no cannabis"

Jen par fotek THE BEST z letosniho "Outu 08"

Old Post 06-11-2008 v 13:39 PM
HeavyShluck je offline   Profil uživatele HeavyShluck   Find more posts by HeavyShluck   Foto galerie člena HeavyShluck   Click here to Send HeavyShluck a Private Message   Add HeavyShluck to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HeavyShluck! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Dotaz Pro všechny. Příspěvek č. 66

Díky všem.......no já sem přemýšlel,že upgraduju stínidlo.Chtěl sem pořídit toto: ,ale jestli postačí tato vychytávka,tak se na to asi vyprdnu a pořídim jenom tepelný štít.Co si o tom myslíte?,nebude přeci jenom lepší trošku zainvestovat ,docela mě láká to stínidlo,hlavně ta výška-20-30 cm nad vrcholkama.

For HeavyShluck,díkes ...OPRAVENO

Naposledy upravil MANHUNTT 06-11-2008 v 17:15 PM

Old Post 06-11-2008 v 14:00 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeavyShluck
Stálý Člen

Karma uživatele HeavyShluck - 83% PěstitelskáKarma uživatele HeavyShluck - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Hele ti rikam, A-wing nebo jakekoli podobne stinidlo na principu kridel, je idealni reseni uz jen pro to, ze ho muzes okamzite a pohodlne stelovat - roztahovat a stahovat podle velikosti a umisteni a rustu kyti. Myslim ze pri sve jedenacte urode uz jsi ho davno mel mit koupeny i s tim stitem. A taky panecku - proc chces prosimte kupovat stinidlo na 2 lampy dyz mas jen jednu?? EDIT - Manhunntak uprvil link na en zpravny.

"Cannabis will take you through times with no money,
much better than
money will take you through times with no cannabis"

Jen par fotek THE BEST z letosniho "Outu 08"

Naposledy upravil HeavyShluck 07-11-2008 v 11:50 AM

Old Post 06-11-2008 v 14:14 PM
HeavyShluck je offline   Profil uživatele HeavyShluck   Find more posts by HeavyShluck   Foto galerie člena HeavyShluck   Click here to Send HeavyShluck a Private Message   Add HeavyShluck to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HeavyShluck! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 68

tak si mě přesvěčil a asi ho koupím,něco sem si o tom přečetl a je to opravdu pecka ....doposud ho nemám jenom proto,že sem línej jako praseéééé kuwa fix

Old Post 06-11-2008 v 17:23 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

zdravím ve spolek

HeavyShluck:
ten wing je bezesporu dobrej, i kdyz za ponekud premrstenou cenu
MANHUNTT ma v linku winga pro 1x400 nebo 1x600..

MANHUNTT:
zdar chlape, ten wing fakt neni spatnej, ja mam ten velkej pro kW, mam v nem 6kilo a i tak si nemuzu stezovat, ten je delanej i pro 2x400,600 lampy, v kazdym pripade muzu potvrdit to s tim snizenim sic ne 20cm, avsak 30-40cm nad vrcholkama jo.

Old Post 06-11-2008 v 17:28 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

S A-wingom mám tiež veľmi dobré skúsenosti, ale zatiaľ bez heatshieldu, pretože som nebol presvedčený o jeho účinnosti.

MANHUNTT: Ako píše saiklon, tých 20 - 30 cm nad vrškami sa mi zdá byť prehnané, nikdy som radšej nešiel pod 40 cm.

Pre 600 w výbojku sa mi zdá medium A-wings ideál, large A-wing je už obrovský - pre 2 x 600 w alebo 1 x 1000 w.

Pridávam užitočné odkazy:

http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1 - A-wings

http://grower.cz/forum/showthread....threadid=33509/ - heatshield

Marihuana je dar.

Old Post 06-11-2008 v 17:44 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Ahoj, Manhuntte. Hele, to wingo kup na ebay. Stojí i s poštovným 55 liber. 1600 kč cca.
Koukni dole na odkaz.
Ještě jsem koukal, že ti ta Silvanie pěkně černá. Já jí mám taky, a po jednom kole mi začala taky černat. Jel jsem už i Philips Green Power a Osram Plantastar a ta kvalita se nedá srovnat, zase se k nim vrátím. Jo a u některých píšou, že tepelný štít je součást, jak sem to tak zběžně přečet.

http://home-garden.shop.ebay.co.uk/...=&_osacat=43555

Naposledy upravil tomas2pet 07-11-2008 v 08:34 AM

Old Post 07-11-2008 v 08:26 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 72

Hola kolego
mno s tou vejškou lampy ste mi nedali jinou možnost než reagovat
Lampici mam 30cm nad vrcholkama a no stress no fight...
jen aby to nebylo prostě tim, že už předem špatně geneticky vybavenej řez si náhodou dal doprostřed...
měj se ....opět zatim super práce ...!

Old Post 07-11-2008 v 11:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Pohodička Názorná ukázka....... Příspěvek č. 73

Tak všem kdo si myslí že 20-30 cm je blbost,tak sem ted před chvilkou nafotil a změřil výšku lampy nad vrcholkama a výsledek je překvapující .Rovných 23 cm a to teplota nepřesáhne 30 stupnů.......

Old Post 07-11-2008 v 12:19 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 48 den....12/12 Příspěvek č. 74

A ještě dvě fotky z dneška ze tmy 48 Den .
Ec- 2.50 ,Ph- 5.75 .....

Naposledy upravil MANHUNTT 14-11-2008 v 19:07 PM

Old Post 07-11-2008 v 12:21 PM
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

2 MANHUNTT, 36 CHAMBERS:

Je len dobre, že ste reagovali. Nemyslím si, že 20 - 30 cm je blbosť, pretože na to mám ešte málo skúseností. Nikdy som tak nízko nešiel, pretože sa mi buď spálili vršky, alebo sa mi sálajúce teplo zdalo byť privysoké. Možno rastlinky príliš rozmaznávam. Ahojte.

Marihuana je dar.

Old Post 07-11-2008 v 17:10 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie Palice.... Příspěvek č. 76

50 den 12/12 ......EC - 2.60 ......asi už zvyšovat nebudu.Pár dní a nasadím vodu.....

Naposledy upravil MANHUNTT 11-11-2008 v 21:11 PM

Old Post 09-11-2008 v 19:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 77

Manhuntte mám dotaz, byl bys tak hodnej a hodil mi sem tvoje nastavení časovacích hodin na zálivku a v závislosti na světle?
např. světlo od 17-5h, zálivka 16:50-16:51 ....atd..... díkec.
Zdá se mi že to mám nějak humpolácky nastavavený.

Old Post 11-11-2008 v 10:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

MANHUNTT - vzhldedem k vysokému vstupnímu EC by mě zajímalo, jak vysokého odpadního EC dosahuješ .... dál by mě zajímalo, jaké odpadní EC máš po proplachu ??????? díky a ať se daří ...

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 11-11-2008 v 13:13 PM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

POPIS Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od Claune
Manhuntte mám dotaz, byl bys tak hodnej a hodil mi sem tvoje nastavení časovacích hodin na zálivku a v závislosti na světle?
např. světlo od 17-5h, zálivka 16:50-16:51 ....atd..... díkec.
Zdá se mi že to mám nějak humpolácky nastavavený.

Čus tady to máš:

SVĚTLO: 18.00-06.00

HNOJENÍ
17.50-17.51
22.00-22.01
02.00-02.01
05.50-05.52

Old Post 11-11-2008 v 15:13 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Ec Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od Neson
MANHUNTT - vzhldedem k vysokému vstupnímu EC by mě zajímalo, jak vysokého odpadního EC dosahuješ .... dál by mě zajímalo, jaké odpadní EC máš po proplachu ??????? díky a ať se daří ...

Tak pro tebe sem ho změřil a je stejné jako přívod.Proplachuji do té doby,dokud nemá Ec čisté vody.

Old Post 11-11-2008 v 15:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-04-2017 - 1st Indoor - 133 odpovědí
29-10-2013 - DMG indoor 400w - 146 odpovědí
18-05-2012 - second indoor 600w - 16 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás