Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak rozhodně indoor / outdoor / skleník. Pokud jde o indoor tk mě ještě zajímá pěstěbní medium či system a dycky se ptám co je to za genetiku jenže to ví jeden člověk z dvacíti což je škoda .
ja to tez delim na venek, sklenik, lampa, hydro.. pak na skunk(odrudy vyslechteny) a noname.. sativa a indika, mno a pak podle chuti.. pak jeste podle vzhledu.. bila mnama, fialova mnama a td
No koukamtady to Frci,no asi kazdej deli jako ja ,taky poznam venky a lampy,zatim mě ,,venky´´ dost zklamali ,mazec byl až s lampičkama ... to staci malo a je veselo,u venku musite shulit kybl na podobny efekt
Piška: záleží na genetice (gen.dispozicicích toho kterýho "modelu"). Venku se dá vypěstovat tráva sílou se rovnající výpěstku z pod lampy. Osobně se vždycky ptám na "model" (prostě na genetiku, původ rostliny ze který kouřím), to je pro mě určující, spolu s tím zda se jedná o venek nebo indoor
Venku se neda dat (vzhledove) to samy co pod lampickou, ale chutove ci stavove v klidu!!..de jen o to, aby do vas nakej kokot co jeste ani neochutnal do vas nezacal rejpat, cos to vypestoval...nejdriv rict, ze on by nedal lepsi a pak nakopat primo do hyzdi!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄