Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR Martin4688 na Vysočině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od DooMer
muzu se zepatat na kolik te vysly ty kvetinace?
Tak celkem mě vyšly na 900 kč bylo to kupovaný na kila víš tak to bylo docela levnýý

Old Post 08-07-2008 v 18:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

Zdarec tak tady jsou z dneška fotečky jak jsem byl na kytičkách.Holky všechen ten vychr tady u nás na vysočině přežil a myslím že nebyl jenom na vysočině .Tak jsem je nehnojil bylo to dost zalítý tak to nemělo ani cenu tak tady jsou nějaký fotečky tak se kochejte.A byl jsem tam ají s kámošem tak se juknite zatim zdarec a o výkendu čekejte ty další 4 holky kde mám jinde chcalo pěkně ale dolezl jsem.Tak v sobotu čekejte fotky

Naposledy upravil 08-07-2008 v 19:26 PM

Old Post 08-07-2008 v 19:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 67

Zdarec lidičky tak tady vám přináším další fotky z druhýho místa jak jsem vám slýbil v ůterý.A ještě jsem rovnou byl navštívit to první pole tak taky mám nějaký fotečky .Tak se na to juknite hmm Hnojil jsem 20 ml na 5 litrů Plagron Alga Grow tak se kochejte jak holky zase vyjely nahorů zatim hojj

Naposledy upravil 12-07-2008 v 17:58 PM

Old Post 12-07-2008 v 17:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 68

A tady jsou fotečky z toho druhýho pole tak se kochejte tam je 2 WHITE WIDOW a 2 PEACEMAKER snad to sněma dotáhnu až do konce mno uvydíme jak to půjde dále tak se zatim mějte a smějte A jestly máte někdo nějakej dotaz tak šup sem snini a díky všem za chválu A klidně se ptejte na cokoliv ale asi koukám že nikdo nemá žádný dotazy A už ty holky chci ochutnatt ať už je podzimm

Naposledy upravil 12-07-2008 v 18:21 PM

Old Post 12-07-2008 v 17:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 69

Tak tady je ICE co mám doma trochu jsem ju naohýbal aby to byl malý keřík přesadil jsem ju do 6 litrového květinýče tak se jí tam snad bude dařit tak tady je fotečka

Naposledy upravil 16-07-2008 v 13:56 PM

Old Post 16-07-2008 v 13:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 70

Zdarec lidi tak jsem tady s novejma fotečkama jak jsem vám říkal sice jsem se dostal domů až o půl 1 ráno jelikož jsme byly kuchtit míčko a byla to fakt mňamka mno to se musí nechat.Tak tady vám přínáším nějaký ty fotečky tak se kochejte jinak holky mají něco kolem 1,2 m tak si myslím že je to docela good tak dost řečí a tady jsou moje holky

Old Post 19-07-2008 v 23:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 71

Zdarec tak tady je pokračování ze včerejší návštevy nějak jsem to semka nestihl nházet všechno jelikož jsem se dotal k Pc o půl 1 ráno tak jsem semka dal jenom něco tak tady je zbytek Zálivka byla 20 ml Plagron alga Grow na 5 litrů do každýho květináče tak ať si holky chrochtaj Jestly máte nějaký dotazy tak šup sem snimy rád odpovím

Naposledy upravil 20-07-2008 v 12:07 PM

Old Post 20-07-2008 v 11:54 AM
Host
Host

Příspěvek č. 72

A tady je ještě fotečka porovnání stonku se zapalovačem všechny holky ho mají asi tak na stejnoo

Old Post 20-07-2008 v 12:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 73

Čorky jsou zmrdi a kor zdyž tý kytce jenom ořežou jako by kurku kolem stonku a nechaj to bejt. Jsou to děvky skurvený a zlámal bych jim ruce a to dosti.Sice jsem přišel o dvě holky ale co nevadí mám ještě další ale sere mě to jako prase a holt to budu muset nejak rozchodit a neřešit to jsou to svině čorky SMRT VŠEM ČORKÁM A ZLÁMAT JIM RUCE SVIŇE JEDNY SKURVENÝ

Naposledy upravil 30-07-2008 v 23:04 PM

Old Post 30-07-2008 v 22:59 PM
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

co se přesně stalo Martine?našli ti místečko? Budeš zbytek někam stěhovat či co?

Old Post 31-07-2008 v 09:08 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

"...zdyž tý kytce jenom ořežou jako by kurku kolem stonku a nechaj to bejt..." svině zmrdlý čorky tak to na tuty byly čorky ještě že v přírodě nejsou zviřátka který by to vokousaly

Old Post 31-07-2008 v 09:18 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

citace:
Původní příspěvek od Svahadji
"...zdyž tý kytce jenom ořežou jako by kurku kolem stonku a nechaj to bejt..." svině zmrdlý čorky tak to na tuty byly čorky ještě že v přírodě nejsou zviřátka který by to vokousaly

ne asi!!uz vidim corky jak by to obrali jen taktochytrak martinek

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 31-07-2008 v 09:54 AM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reeve
Stálý Člen

Karma uživatele Reeve - 76% PěstitelskáKarma uživatele Reeve - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

hele mě se přesně stalo to samý s tim rozdílem že sem měl 2 kytky zlomený.. sice nevim jak mohlo nějaký zvíře zlomit kytku co ma 2 metry ale u ostatnich je stonek dole pěkně vodřenej.. nvm co to dělá možná náký kancí

200W RED CFL @WAPPA
1st IN 150w - Cal.Orange.Bud
OUT 2008

Old Post 31-07-2008 v 10:38 AM
Reeve je offline   Profil uživatele Reeve   Find more posts by Reeve   Foto galerie člena Reeve   Click here to Send Reeve a Private Message   Add Reeve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Hele jako pricupita kralicek, vyceni svoje 4 kudlicky , dvakrat hryzne a stromecek leti k zemi, sam mam jednoho hajzlika doma a vim co dovede do vteriny provest s kerickem...!no problem..kdyby to byl kanec, tak na policku nemas nic....kdyby srna, tak ta se neobtezuje na kmen...zdravy stavnaty listecky si myslim, ze sou lepsi lakadlo!...navic halucinogeni:

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 31-07-2008 v 10:46 AM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od papaja
co se přesně stalo Martine?našli ti místečko? Budeš zbytek někam stěhovat či co?
Zdarec papajo tak já mám tři políčka na dvou políčkách mám po dvouch kytkách a to jedno našly a jak máš stonek tak těsně nad zemí to ořezaly nožem jako kdyby jsi sloupal kůru ze stromu a pochybuju že to udělalo zvíře měl jsem to vyfotit aby jste mi to věřily byly to čistý řezy nožem a ještě trochu spodní větve byly uřezaný jinak tak třičtvrtě kytky zůstala víš tetka tam dlouho nepojedu třeba se na to vyserou a nechaj to bejt mno přesně tohle se stalo mno.A jestly to teda holky rozdejchaj.Ne ne ostatní dvě políčka mám jinde víš tak uvydíme jestly aspoň tyhle budou v pohodě a ty dvě holky tam nechám třeba už tam nepoleze ta píča a nechám je tam bejt buď z toho něco bude nebo ne mno zatim Čau Jdu se fakt zakopat

Naposledy upravil 31-07-2008 v 11:08 AM

Old Post 31-07-2008 v 10:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od FaLda

ne asi!!uz vidim corky jak by to obrali jen taktochytrak martinek
Další co se hnetka naváží jak jsem psal všem měl jsem to vyfotit a byl by pokoj aby mi to věřil někdo .To si piš že tohle fakt zvíře neudělalo bylo to přímo ořízlý kolem stonku a čistej řez kdyby to byla srnka nebo nějaký jiný zvíře tak to neudělá na dvou kytkách ale jenom na jedný třeba a jsou okousaný nějaký listy a nebude to čistej řez a bude to sežmoulaný vím jak vypadá od srnky zničená kytka .A tohle bylo jenom stonek a spodních pár větvý ořezanejch tak si mysli co chceš až se tam dostanu a holky budou ještě žít tak to vyfotím a tím vyřeším tenhle problém

Old Post 31-07-2008 v 10:58 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás