Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak už jsem psal výše, místa je dost (skoro se obávám, že dostatečně ten prostor ani nevyplním). Jinak holky mají všechny kolem 20cm na výšku, takže vertikální růst je vítán
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od grosancho az budes prepinat na kvet nedavej tu lampu zas tak blizko, nech ty kyti trosku povytahnout za tim svetlem bude vetsi vynos ,, mej se cau
Lampu jsem dal výš (40 - 50cm od rostlin) a růst plánuju jěště tak týden, podle toho, jak se kytky vytáhnou. Dík za podporu...
To nic není na těch listech , měl jsem to taky , většinou u mláďat . Některé vypadají na trošku přehnojené a ostatní jsou jakoby plíseň , ale určitě je to na listech které se překrývaj s jinými z druhé rostliny . Ostřihej takto poškozené listx a je klid . EC mívám do 0,8 než přepnu ale 1,1 by nemělo vadit . Záleži na tom jestli ti měří měřák dobře .
Zatím čau ať se daří.
Původní příspěvek od Infiniti To nic není na těch listech , měl jsem to taky , většinou u mláďat . Některé vypadají na trošku přehnojené a ostatní jsou jakoby plíseň , ale určitě je to na listech které se překrývaj s jinými z druhé rostliny . Ostřihej takto poškozené listx a je klid . EC mívám do 0,8 než přepnu ale 1,1 by nemělo vadit . Záleži na tom jestli ti měří měřák dobře .
Zatím čau ať se daří.
Zdravím,
díky za podporu. Taky si myslím, že to není zatím nijak tragické, pouze chci být opatrný a nezanedbat třeba začátek plísně -- ať si pak nemusím bouchat hlavu o stěnu
EC metr zkalibrovanej mám, kontroloval jsem to zrovna dneska, takže EC je opravdu 1.1. Nějaké zasažené listy jsem prostříhal (samo sebou že hodně šetrně), pro jistotu jsem je dvakrát postříkal 0,7% H2O2 a ventilace jede jak blázen, tak snad se holky trošku dají do richtiku .
Čas ubíhá a přichází finální fáze růstu. Přepnutí nastane do dvou dnů, pač na velikonoce odjíždím na Slovensko za rodinou. Včera jsem holky vzal kuprikolem (10g / 1l) kvůli plísni spomínané výše -- plíseň nebyla tak strašná, ovšem moje obavy mě přesvědčili konat. Myslím, že je přeci jenom lepší to prostříknut v růstu, než pak strečkovat v květu.
Holkám to evidentně nijak neuškodilo a ochranná lhůta je, dle obalu, 7 dní (čeho bych se v žádném případě nedržel -- zdá se mi to hodně málo), tak snad to neuškodí ani mě. Technická poznámka: kuprikol je pěkné svinstvo -- dnes jsem od toho vytíral celou skříň -- všude ten hnusnej zelenej povlak. Nevadí -- co tě nezabije, to tě posilní
Jak dlouho po přepnutí necháváte MH? Plánuju to nechat max. týden. Četl jsem tu všelijaké názory, jak to kdo dělá, ovšem pokud můžete, napište -- ať mám lepší přehled.
pěknej skok Jsou to převážně indiky, takže kliďánko HPS rovnou při přepnutí
Je na nich ten 400 W (Death-)MetalHalide znát . Hodně by mě zajímalo, jak by vypadal růst pod 1000 W MH (a víc). Nemám na nic podobného prostory, ale muselo by to být opravdu zajímavé .
Původní příspěvek od MIRIS převážně indiky - sodík hned po přepnutí? proč? chci vědět až si pořídim MH
co kdyby sativy?
vypadá to moc dobře
jo tedka to teprv začne bejt zajímavý
Převážně indiky = už moc nevyrostou
Sativy = jedou jak blázen (příští kolo bych rád zkusil NYC Diesel, o kterém se říká, že roste rychleji jak bambus )