Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar!
Tak jsme si s kamárádem koupily klony z Vídně.
Pořád mě kamarád lanařil do Sensi Star a když se naskytla příležitost tak jsem neváhal a koupil jsem dva klony, dvě různý phena již zmíněné Sensi Star, klony zasadil a z klonů udělal matky.
Jedná se konkrétně o klony z www.hanf-hanf.at
A takhle to dopadlo.
zdravím ted se chystám do vídně v sobotu do toho šopu u westbahnhoffu ,nevíte náhodou někdo kolik tam toho mají skladem? psal jsem jim mejla a neodepsali a nerad bych se dojebal že budou mít na výběr pouze 4 modely například.Kdyby taky někdo napsal kolik tam stojí šnicl byl bych vděšný,díky.Jedná se o tento shop http://maps.google.at/maps?f=q&sour...r=Schottenfeldg
Původní příspěvek od MagiCman zdravím ted se chystám do vídně v sobotu do toho šopu u westbahnhoffu ,nevíte náhodou někdo kolik tam toho mají skladem? psal jsem jim mejla a neodepsali a nerad bych se dojebal že budou mít na výběr pouze 4 modely například.Kdyby taky někdo napsal kolik tam stojí šnicl byl bych vděšný,díky.Jedná se o tento shop http://maps.google.at/maps?f=q&sour...r=Schottenfeldg
No koukám že se chystáte do flowery field na schottenfelgasse,tam nemají moc velký výběr,byl sem tam v uterý,a nic moc,tak sme jely ke zdroji do :Brunn/Gebirge, Johann Steinböckstraße 10,je to taková nenápadná hala,ale.... http://www.floweryfield.com/galery....le%20in%20Brunn moc pěkne to tam mají ,hlavně větší výběr a 100 m od tud je Grow city:http://www.growcity.com/showroom/ asi největší shop ve kterém sem byl.no paráda už asi na schottenfelgasse nepojedu 8) Navíc tam mají 50cm kytky venkovních odrůd v 3L květináčích za 20eur
Jee konecne nekdo nejake info!Moc dik, ja kdysi jezdil do toho schottenfelgasse a slo to ale ted sem tam nebyl 3-4roky nejmin!a v tom Brunn/Gebirge maji teda solidni vyber jak rikas???chtel bych cca 10 cholek jednoho vzorku(Ak,Eu,WR,DD) myslis ze se mi postesti!a jak jsi se s nema domluvil ang. a 9,5 E na kus??!sry za tolik otazek, ale sem rad, ze nekdo tam ted byl a nechtel bych tam jet a dojet s prazdnou...:-)jeste dik a at se dari
no ten brun/gebirge je vlastně zásobarna obou filialek flowery field ve vidni, je to asi 5km za vídní. Do schottenfelgasse a do favoriten strasse to rozváží odsud.takže když nebudou mít tam tak nikde,hlavně pokud nemáš dálniční známku a gps tak tam raději ani nejezdi,páč bys to nenašel,je to hodně zašité.ale pokud ji máš tak je to lepší než se plazit někde přes centrum do schottenfelgasse.sjedeš z dálnice a za 15 minut si v brunnu.
mno gps bude, tak snad v klidu!snad tam nejak uspeji..a muzu normalne kecat ang nebo radci ukazovat jak opicak:-)a co sis bral za model??jeste jendou dikec....
Nazdarek vsem.Stala sa mi jedna strasna vec.Pestoval som nejake 4 pesti z fem phena pod 400W sodik.Vysledky boli ale chcel som lepsie tak som chcel skusit klony.Obkoukal sem od jedneho clena adresu do floweryfieldu do viedne.A tak sem tam sel.Jeden predavac sa ma pital jake klony chcem tak som si vybral 10 bubblegum,10 White russian.este 4 mi chybali,a predavac mi poradil BLACK DOMINA.Hovoril cash cash vau vau cash.tak som ich zobral.pest som zacal kupil som 600w vybavu.Zhruba 3 tyzdne pred kosou som zistil ze kazda siska je opelena.nnervi vpici.hned som ich skosil,a hladal vynikov.Samozrejme 4 domini mali samcove kvety.Nedaval som nato pozor pac sem si myslel ze hermac nehrozi.Jedu dalsi pest tiez odtial--ludia co mam sledovat?jak to poznam.ved ten hermac mal zozaciatku pekne sisky..Mali ste vydiet ksicht predavaca,radseej sa robil ze nerozumie.Ludia stalo sa vam nieco take?
Pokud ze startu měl šišky a nevyděl si tam nic tak jedině že si je nějak vystresoval .. ale i tak řezy z vídně bych nechtěl ani zadarmo už několik lidí s stěžuje na víden .. pěkný hnus. Proč sis senoupl tady řezy ? aspon bys vyděl jaký je matkář a co z toho je ..
Hola jako nic proti!!ale floweryfieldu si nemuzu vynachvalit!!jako nekolik kol sem dal bez problemu a nadmirou spokojenost!!lepsi klony z vidne nez od nekterych............( koupil sem zde klony cca 20 vse good pak pulka total hermy a zbytek sem nejak dotahl do konce a matkar??no ten doma vse v pohode i kamaradi, tak nevim!._(ale byl sem nasran!nikdy vic!radci semena!!jako byl bych radci znat nejakeho poradneho matkara..........ale sehnat ho a ne jen smeli a kdyz nekdy vidim ty klony od mistru(nehatim vsechny, nekterym cest) a vysledky tak se nehrabou na viden ani z pulky!lepsi si udelat dve matky sam a je pokoj:-) ale to si myslim mohlo byt pekne ze stresu nebo ja nevim co?nepoustel jsi jim nejake horory a nebo Helenku Vondrackouvo s Michalem Davidem a jeho pojebanou COlou:-)
hola