Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim,.. udelal sem stejnou chybu jako ty.. priste nenechavej palicky co jsou pod mrizkou.. protoze se k nim nedostane tolik svetla a ubiraj kytce a hornim palicim ktery by mely bejt mega energii a ziviny.. a tim padem ti zacaly urcite hodne brzo usychat listy a tak .. ze jo pro priste no
Drum&bass a oupnérky,....Break beat a pěkný žénky.. todle všechno s friendama a bukovejma hajema.
To Chomrst:
jj dik za radu, ale pod mrizkou jsem to dost vystrihal. a nechal jsem tam jen slahouny, ktere dostlanou na mrizku. Zatim s prosvicenim moc problemu nemam prosviti mi to v klidku nemam to moc husty.
Čau groweri....
Uz dlouho sem se tu neukazal a nic jsem tu nepridal..
Tak se trosku napravim a hodim jsem fota kytky, kterou jsem uz tak predevcirem sekl.
No a ostatni holky jsou na tom podobne.
Dnes jsem jim dal posledni zalivku s obsahem hnojiv 4ml/l (bloom,topmax)
No a pak jen vodu a 2 dny tmy.
Po absolvovani tohoto growu sem se zase necemu priucil a pokusim se pote vylepsit a rozjed 2. pokus.
Na poprve se mi to zda byt dobre...kvalita bude supr, ale bojim se toho mnozstvi. No uvidime potom az se to ususi a vse radne zvazi :-)
Dostal jsem do ruky fotak, tak sem udelal aktualni fota...
Holky jsou 59 den na kvetu uz pijou jen vodu a tak za 2-5 dni to pude pod kosu......
Na fotach jsou videt zlute listky je to proto, ze jsem mel problemy se sviluskami....
Vcera jsem holkam ukoncil zivot a povesil jsem je do pruvanu
Odstraneni mrizky mi dalo docela zabrat bylo to dosti propletene a hlavne nektere palicky byli sirsi nez otvory 4x4cm, tak sem to musel do pulky vyplest abych je z tama vubec dostal...
Jinak me to mile prekvapilo jak jsem tu mrizku sundal, protoze jsem vlastne videl rostlinky poprve z jineho pohledu a bez mrizky...a hned mi pripadalo ze toho bude vic nez jsem ocekaval...
Ale zase toho nebude tolik jako by se ocekavalo od 4 kilca....
Na prvni pokus si myslim dobry.
Tak holky jsou povesene ve skrini za koreny, ktere jsem sparil horkou vodou a pote dal do sacku. Mam zaple ufo na mensi otacky, aby tam byla co nejnizsi vlhkost.
Po dukladnem vysuseni se budu snazit vse zvazit....
hopin-napoprvy bych rekl opravdu dobre ty palicky vypadaj jak od cukrare myslim ze to bude mnamka..jinak pro riste bych to jen krapet vic zaplnil
preju dobrou chut
saiklon-neboj se toho chlape tolik pod 600W 160g neni moc dobrej vysledek
Caute zahradnici....
Diky za chvalu...sem pocten
zatim se jen susi a susi.... , ale mohu rici, ze jsem delal zastrizky a byl jsem za to spokojen zhulenost nejvetsi a chut jak nejakej ovocnej cajik..
To:deth. : s tim zaplnenim s tebou souhlasim, ale ma chyba byla hlavne maly kvetniky, po celou dobu -jak rust, tak kvet meli 3,6l kvetinace. A moc nevyrostli bo meli koreny malo mistecka.. Ale na 2. pokus chci kupovat vetsi kvetniky, tak aby meli tak 5-6l objem.
gratuluji ke zdárné sklizni
já mám květníky 5l a na zkoušku 3ks z Gšopu 3,5l tak ti za 60 dní řeknu jaký je to rozdíl. a s tím zaplněním to zas nepřeháněj..
ale určitě příště o pár kusů víc
a nech si tu sebekritiku pro pocestné.... je to super !!!
tak to je skoda pod 4kilkem podle me si mel nechat kyti rust volne a ne prez scrog...ten se vyplati pri vetsim (o dost) poctu kyti,kde mas mega malejch kvetinacku a mini kyti kde pestujes malinky lizatka nad ockama jeste sem nevidel pri malem poctu kyti a silne vatazi zadne uspokojive vysledky,max u tommyboye ale ten jen malou vataz takze mu to stacilo...jinak to mas moc penky...preju vic...aspon 230
Zdarek...
to Kombík: No ono to ani zas takova skoda neni.. da se to. Uvidim v sobotu bych to mel zvazit, tak se nechame prekvapit. Myslim ze sest kyti na scrog je dostacujici. Sledoval jsem tu jeden thread pod 250tkou 6 kyti na scrog a vysledek byl vic nez 250g.
to Duffy: diky za gratulaci... dobra budu cekovat tvuj thread jaky to bude rozdil.. A jsi mi predtim psal, ze porovname 400kilo s 250tkou vynos, tak by jsme to pak mohly porovnat pokud jsis to vazil..
Tak sem se dopocital ke zdarnemu konci...
Bohuzel, ale bez poradne vahy...Mel jsem k dispozici vahu, ale ta nefungovala..
Tak sem to vyresil tim ze jsem to nasackoval... jak vidite na fotkach..
Takze jak to bylo:
Big bud 1 --->20ks
Big bud 2 --->21ks
Jack horror 1 --->18ks
Jack horror 2 --->19ks
Chronic 1 --->18ks
Chronic 2 --->23ks
Celkem tedy:: 119 sacku + tak 15-20g co se zhulilo
No a kdyby se to vazilo tak si myslim, ze je to vic gramu bo sem ty pytliky docela zaplnoval...
Ale nakonec vseho jsem stejne stastnej bo sem pocital takovych 100-120 g a docela to vyslo..