Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
twe ja bejt tebou tam mam radost pac ''par'' seminek neni nikdy na skodu obvzlast z dobreho modelu.Teda pokud ti to nenamrdalo celou skrin....Na kvalite to stejne nepoznas
taky jsem si nevsiml ze by jich tam byly miliony a par seminek opravdu nejni na skodu hlavne aby to nebylo semeno na semenu...
priciny jsou ruzne nejen genetika ale taky kolisani ph moc tepla.... a tak good luck budu sledovat
WAMParjan
Moje
deth. Díky za vaše vyjádření!!!Rčení "ráno,moudřejší večera"se opět osvědčilo.Semen je tam zatím pomálu,ale do konce zbývá zhruba 25-30 dní květu,tak mám strach,aby nebylo semeno na semenu,jak tu bylo řečeno!
papaja-tomu zabranis jenom tim ze se zbavis hermace a jekehoholiv ohrozeni hermacem...
zabij strach prevenci..bez samcich kvetu nejsou seminka..good luck
papaja-dilema co ti poradit...je na tech hermach hodne kvetu?nebo treba jen 2-3 samci kvitky na kytku..jestli hodne tak zbavit...jenomze jestli jsou to rezy z jedny matky taik se to zakonite musi zhermit vsechno...odkud je genetika?duveryhodny zdroj?z jedny matky vsechno nebo z vice matek?
rada..jestli jsou jen tak 2-5 kvitku na kytce tak je vytrhavej..pripadne cely palice s nima a hlidat..jestli se to hermi mega..poohlizej se po novejch klonech
deth.
Všechno z jedné matky,mám stejný názor,zhermit se to musí všechno!Genetika Víden,zdroj důvěryhodný,takže to vidím na nové klony a docela dobrý koláčky z Jacků!
2papaja-jestli je genetika bez problemu musela bejt chyba nekde u tebe a te chyby se musis priste vyvarovat...zatim to nech zrat co to udela..treba za par tydnu to bude kouritelne...
jestli to zacne blaznit dej 8 hodin a ono to rychlejc dozraje...
co ph nekolisa ti nadrzi? tou cirkulaci to obcas hazi nez sedne..
deth.
Taky si nemyslím že by to byo genetikou,sakra kdybych si byl vědom nějaký chyby,je to redy,příště jí nezopakuju,ale nejsem si vědom,takže jenom spekuluju!Ph redy 5.5-6.5 mám to každej den pod dozorem.Jedna věc mě napadla......v době růstu......jsem po kalbě nechal otevřené jedno křídlo skříně,takže fotoperioda 18/6 nebyla dodržena a v době noci měli Jackové světlo.Je možný že v důsledku toho se to zhermilo???!
papaja...mno jestli ti ph hazi mezi 5.6-6.5 tak to bude ono to ph bys mel drzet porad na stejne hodnote...treba 5.8 a nemelo by to kolisat vic nez o 0.2...jinak v rustovy periode se to zhermit nemohlo bo to nekvetlo
pH 5.5 - 6.5 je naprosto v toleranci, s tim si nedelej starosti. Naproti tomu jakykoliv stres (coz manipulace se svetlem je) muze zpusobit hermafrodity. Ovsem nebal bych se ze je to tvuj pripad (mnohem nebezpecnejsi je dlouhodoba tma nez svetlo), imho je to geneticka pricina. Zkus najit samci kvety a podle mnozstvi se rozhodni: bud otrhat samci kvety anebo predcasne sklidit... Hodne stesti
Zdarec všem,takže po detailním průzkumu jsem zjistil,že je oprcáno ůplně všechno.Takže nemá cenu dále vynakládat snahu a energii a Jackové ¨předčasně ukončí putování.V jedné věci nemám jasno.Má cenu podstoupit konečnou fázi,tzv,čistá voda,ripen?V takovém stavu se to jakoliv konzumovat nedá,ani kouřit ani z toho vařit,aspon si to teda myslím,co myslíte grouweři a grouwerky?
Teda chlape, tak to fact nasere!! To bych neřekl, že konec bude takovej.. Škoda no, vypadalo to zatím mooooc dobře!!
Co se týče tvého dotazu: pokud tuto zhermafroditěnou zeleň budeš chtět využít (jako, že na vaření to bude kvalitka), určitě bych jim dal několika denní očistu! ale určitě né tak pečlivou jako by dostali normálně..
pěstu zdar ti přát nebudu, tohle ja fact k zesrání každopádně ti přeju hodně zdaru a hlavně víc štěstí v příštím kole!! Peace C_B