Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Aeroflo 14
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

twe ja bejt tebou tam mam radost pac ''par'' seminek neni nikdy na skodu obvzlast z dobreho modelu.Teda pokud ti to nenamrdalo celou skrin....Na kvalite to stejne nepoznas

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 06-11-2007 v 08:45 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

taky jsem si nevsiml ze by jich tam byly miliony a par seminek opravdu nejni na skodu hlavne aby to nebylo semeno na semenu...
priciny jsou ruzne nejen genetika ale taky kolisani ph moc tepla.... a tak good luck budu sledovat

Old Post 06-11-2007 v 09:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Karma uživatele papaja.3 - 93% PěstitelskáKarma uživatele papaja.3 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

WAMParjan
Moje
deth. Díky za vaše vyjádření!!!Rčení "ráno,moudřejší večera"se opět osvědčilo.Semen je tam zatím pomálu,ale do konce zbývá zhruba 25-30 dní květu,tak mám strach,aby nebylo semeno na semenu,jak tu bylo řečeno!

Kdo se stará máá

Old Post 06-11-2007 v 10:22 AM
papaja.3 je offline   Profil uživatele papaja.3   Find more posts by papaja.3   Foto galerie člena papaja.3   Click here to Send papaja.3 a Private Message   Add papaja.3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

papaja-tomu zabranis jenom tim ze se zbavis hermace a jekehoholiv ohrozeni hermacem...
zabij strach prevenci..bez samcich kvetu nejsou seminka..good luck

Old Post 06-11-2007 v 10:30 AM
papaja.3
Stálý Člen

Karma uživatele papaja.3 - 93% PěstitelskáKarma uživatele papaja.3 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

deth.
Myslíš to tak,že se mám hermáču zbavit a nechat pouze neoplodněné Jacky?Ze 14 kytek mi zbyte tak polovina.

Kdo se stará máá

Old Post 06-11-2007 v 10:35 AM
papaja.3 je offline   Profil uživatele papaja.3   Find more posts by papaja.3   Foto galerie člena papaja.3   Click here to Send papaja.3 a Private Message   Add papaja.3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

papaja-dilema co ti poradit...je na tech hermach hodne kvetu?nebo treba jen 2-3 samci kvitky na kytku..jestli hodne tak zbavit...jenomze jestli jsou to rezy z jedny matky taik se to zakonite musi zhermit vsechno...odkud je genetika?duveryhodny zdroj?z jedny matky vsechno nebo z vice matek?
rada..jestli jsou jen tak 2-5 kvitku na kytce tak je vytrhavej..pripadne cely palice s nima a hlidat..jestli se to hermi mega..poohlizej se po novejch klonech

Old Post 06-11-2007 v 10:40 AM
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

deth.
Všechno z jedné matky,mám stejný názor,zhermit se to musí všechno!Genetika Víden,zdroj důvěryhodný,takže to vidím na nové klony a docela dobrý koláčky z Jacků!

Kdo se stará máá

Old Post 06-11-2007 v 10:47 AM
Host
Host

Příspěvek č. 72

2papaja-jestli je genetika bez problemu musela bejt chyba nekde u tebe a te chyby se musis priste vyvarovat...zatim to nech zrat co to udela..treba za par tydnu to bude kouritelne...
jestli to zacne blaznit dej 8 hodin a ono to rychlejc dozraje...
co ph nekolisa ti nadrzi? tou cirkulaci to obcas hazi nez sedne..

Old Post 06-11-2007 v 10:52 AM
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

deth.
Taky si nemyslím že by to byo genetikou,sakra kdybych si byl vědom nějaký chyby,je to redy,příště jí nezopakuju,ale nejsem si vědom,takže jenom spekuluju!Ph redy 5.5-6.5 mám to každej den pod dozorem.Jedna věc mě napadla......v době růstu......jsem po kalbě nechal otevřené jedno křídlo skříně,takže fotoperioda 18/6 nebyla dodržena a v době noci měli Jackové světlo.Je možný že v důsledku toho se to zhermilo???!

Kdo se stará máá

Old Post 06-11-2007 v 11:03 AM
Host
Host

Příspěvek č. 74

papaja...mno jestli ti ph hazi mezi 5.6-6.5 tak to bude ono to ph bys mel drzet porad na stejne hodnote...treba 5.8 a nemelo by to kolisat vic nez o 0.2...jinak v rustovy periode se to zhermit nemohlo bo to nekvetlo

Old Post 06-11-2007 v 11:32 AM
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

deth.
Super aspon vím kde se stala chyba,díkes za konzultaci!!!!

Kdo se stará máá

Old Post 06-11-2007 v 11:40 AM
čumbrk
Nový Člen

Karma uživatele čumbrk - 97% PěstitelskáKarma uživatele čumbrk - 97% PěstitelskáKarma uživatele čumbrk - 97% PěstitelskáKarma uživatele čumbrk - 97% PěstitelskáKarma uživatele čumbrk - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

pH 5.5 - 6.5 je naprosto v toleranci, s tim si nedelej starosti. Naproti tomu jakykoliv stres (coz manipulace se svetlem je) muze zpusobit hermafrodity. Ovsem nebal bych se ze je to tvuj pripad (mnohem nebezpecnejsi je dlouhodoba tma nez svetlo), imho je to geneticka pricina. Zkus najit samci kvety a podle mnozstvi se rozhodni: bud otrhat samci kvety anebo predcasne sklidit... Hodne stesti

Old Post 06-11-2007 v 14:57 PM
čumbrk je offline   Profil uživatele čumbrk   Find more posts by čumbrk   Foto galerie člena čumbrk   Click here to Send čumbrk a Private Message   Add čumbrk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele čumbrk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Zdarec všem,takže po detailním průzkumu jsem zjistil,že je oprcáno ůplně všechno.Takže nemá cenu dále vynakládat snahu a energii a Jackové ¨předčasně ukončí putování.V jedné věci nemám jasno.Má cenu podstoupit konečnou fázi,tzv,čistá voda,ripen?V takovém stavu se to jakoliv konzumovat nedá,ani kouřit ani z toho vařit,aspon si to teda myslím,co myslíte grouweři a grouwerky?

Kdo se stará máá

Old Post 07-11-2007 v 12:47 PM
Con†ra_B@ND™
Stálý Člen

Karma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Teda chlape, tak to fact nasere!! To bych neřekl, že konec bude takovej.. Škoda no, vypadalo to zatím mooooc dobře!!
Co se týče tvého dotazu: pokud tuto zhermafroditěnou zeleň budeš chtět využít (jako, že na vaření to bude kvalitka), určitě bych jim dal několika denní očistu! ale určitě né tak pečlivou jako by dostali normálně..

pěstu zdar ti přát nebudu, tohle ja fact k zesrání každopádně ti přeju hodně zdaru a hlavně víc štěstí v příštím kole!! Peace C_B

...již nadešel čas pane Contra_B@NDe!

BlackAERO BOX™ 400W SON-T

Enormně Předimenzovaný Prostor - EPP (400W nlite na 0.25m2)

Old Post 07-11-2007 v 13:00 PM
Con†ra_B@ND™ je offline   Profil uživatele Con†ra_B@ND™   Find more posts by Con†ra_B@ND™   Foto galerie člena Con†ra_B@ND™   Click here to Send Con†ra_B@ND™ a Private Message   Add Con†ra_B@ND™ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od čumbrk
pH 5.5 - 6.5 je naprosto v toleranci, s tim si nedelej starosti.
v toleranci je to udrzovat hodnotu v teto toleranci ale kdyz ti to kolisa v aeru mezi 5.5-6.5 tak jim to moc neprida to mi ver...

Old Post 07-11-2007 v 13:13 PM
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od čumbrk
pH 5.5 - 6.5 je naprosto v toleranci, s tim si nedelej starosti.

taky by mě zajímalo jak to básník myslel páč jinak to je mystifikace

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 07-11-2007 v 14:46 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-07-2014 - Aeroflo 10/14 - 14 odpovědí
05-08-2008 - GHE AeroFlo - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás