Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj,mě tento rok také vlezli až na zahradu,vzali mi ze zahrady 2 indoor noname skunky a 1x Dutch Hope v 2/3 květu i s květníkama,jinak pole mi nezařízli ani jedno,a já jsem celkem úspěšně sklidil jinak,kámošovi vlezl soused až do skleníku,a blbeček nechal štafle od bazénu postavený přes plot,mno odnesli to jeho kola na autě-bohudík všechny
Čorkama se to tu jen hemží,nechápu že si nedokážou zasadit semínko a vypěstovat si vlastní rostlinku,kua dyk to nejni těžký,dyk jim to nemůže ani chutnat,když se k tomu dostali zlodějinou,jednou se jim to vymstí...a já budu u toho
Takže čorky........těšte se,příští rok si to odnesete i s úrokama za ostatní poctivý growery
Tak uspesne sklizeno 2/3 ,posledni este nechavam ve skleniku dokud to jen pude!Sem docela spokojenej-velikej durban vazil sevsim vsudy 35 kilo a stih i dozrat!tak sem zvedavej az to uschne.......
konecne po 2 letech bez corek a konecne neco doma!Dekuju Bobovi za poctivou ochranu meho skleniku.... vecer ho musim uctit brckem,sme domluveny
Ahojte
tak ja tento rok natom biedne ujebali my first lade,HH, outdor od sensi mix atd. mal som nervi ako svina keby som wedel o doticnom asi ho zabijem
no co iba sa stim vyrovnat a pozbierat silu na dalsu sezonu a byt prefikanejsi nez tie svine.sice nam daco ostalo no to najlepsie je tam kde to nema byt u nejakej SKV kurv.....
Mě ty svině zlikvidovali celý pole a to to teprve začalo kvíst. Byl jsem nasranej, ale pak mě to přešlo. Stačí mi, když vím, že jsou tak ubohý, že neumí ani zasadit semínko! Musí to být hrozná banda idiotů! Tohle prostě nemůžou dělat normální jedinci, ale jen nějací vidláci ze zvláštní. A le na příště, ať je to , kdo je to, se na ně pořádně nachystám a budu snima počítát! Bude je to kurevsky bolet. Celý to prohřebíkuju a budu mít jen vlastní malou cestičku!
Tak letos, ikdyž jsem to vylamil nejvíc, tak mi i z toho mála zbylo vše konečně jsme dokázaly, že I tady u nás jde vypěstovat out, aniž by to našly čórky v předchozím snažení tomu tak nebylo GL Z.
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
nooo. Mne chodil naky charakterny clovek na nake kostovky... Pocas troch tyzdnov si odstrihol stale asi tri palicky=spolu asi +/-9stradnych paliciek .. inak to nechal tak.. a za to mu dakujem, aj ked pochybujem, ze navstivuje grower. Ak navstevuje a toto bude citat,.. tak asi vytusi ze to kostoval moje kytiz.
Mě čorka nehrozí letos to bylo vše na střeše takže pohoda.
Ale před dvěmi lety jsem měl krásné keře,když jsem u nich byl naposled tak krásně rostly hned sem vzal na košt a řekl si že jim dám ještě týden a pudou.......
No a když jsem přišel za týden tak na mě čekaly jen dvě krásné díry...........
Já měl vždycky pech, hned můj první out(dvě kytky a hermáč) mi nějaka lemra usekla tu nejkrasnější kyti. A druhou sezónu mi dvě kytky zřelámal na třikrát traktorista. Chtěl jsem vypálit družstvo...
Já sem to měl vždy tak 50 na 50 něco počorovali svině něco ne je lepší sadit na více místech ale předminulý rok mi sekli jenom vrchy to bylo někdy v polovině srpna teprve to začínalo zrát škoda jako svině kytky měly tak3.5 metru sekli tak 1.5 metru ale zbytek bezpečne dozrál ale už to nebylo ono.
ja minulej rok mel 6 poli cca 60 kytek na púl se znamim ale muj z......ej soused si nás normalně vystopoval a postupně nám vše zčořil, to sem se samozřejmě dozvěl až potom.zlomil sem si o něj zapěstí ale kytky už sem nevidél