Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Rok 2007 aneb co na něj čórky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5

Kolik jste toho sklidili?
This poll is closed.
Vše je doma 77 51.68%
Většinu mám doma 25 16.78%
Půlka mi zbyla 13 8.72%
Něco mi nechali,ale bída 19 12.75%
Ukradeno 15 10.07%
Total: 149 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

jj,mě tento rok také vlezli až na zahradu,vzali mi ze zahrady 2 indoor noname skunky a 1x Dutch Hope v 2/3 květu i s květníkama,jinak pole mi nezařízli ani jedno,a já jsem celkem úspěšně sklidil jinak,kámošovi vlezl soused až do skleníku,a blbeček nechal štafle od bazénu postavený přes plot,mno odnesli to jeho kola na autě-bohudík všechny
Čorkama se to tu jen hemží,nechápu že si nedokážou zasadit semínko a vypěstovat si vlastní rostlinku,kua dyk to nejni těžký,dyk jim to nemůže ani chutnat,když se k tomu dostali zlodějinou,jednou se jim to vymstí...a já budu u toho
Takže čorky........těšte se,příští rok si to odnesete i s úrokama za ostatní poctivý growery

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 09-11-2007 v 12:56 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Tak uspesne sklizeno 2/3 ,posledni este nechavam ve skleniku dokud to jen pude!Sem docela spokojenej-velikej durban vazil sevsim vsudy 35 kilo a stih i dozrat!tak sem zvedavej az to uschne.......

konecne po 2 letech bez corek a konecne neco doma!Dekuju Bobovi za poctivou ochranu meho skleniku.... vecer ho musim uctit brckem,sme domluveny

Old Post 12-11-2007 v 12:27 PM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pajloo
Stálý Člen

Karma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Ahojte
tak ja tento rok natom biedne ujebali my first lade,HH, outdor od sensi mix atd. mal som nervi ako svina keby som wedel o doticnom asi ho zabijem
no co iba sa stim vyrovnat a pozbierat silu na dalsu sezonu a byt prefikanejsi nez tie svine.sice nam daco ostalo no to najlepsie je tam kde to nema byt u nejakej SKV kurv.....

pajloo a smejo out 07
Pajloo a Smejo outdoor 2008

Old Post 12-11-2007 v 15:20 PM
pajloo je offline   Profil uživatele pajloo   Find more posts by pajloo   Foto galerie člena pajloo   Click here to Send pajloo a Private Message   Add pajloo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pajloo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

Letos mi to vyšlo, prvni rok pěstěni a čorky žadne

Old Post 12-11-2007 v 18:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mahoni69
Nový Člen

Karma uživatele Mahoni69 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Vše doma 5 rok po sobě žádné čórky... Jsem asi štastný člověk

Mahoniho OUTDOOR 2007 http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32517
Dokud je člověk vzhůru tak může být vždycky víc zkouřený ^_^;;

Old Post 13-11-2007 v 21:41 PM
Mahoni69 je offline   Profil uživatele Mahoni69   Find more posts by Mahoni69   Foto galerie člena Mahoni69   Click here to Send Mahoni69 a Private Message   Add Mahoni69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BlackStar
Stálý Člen

Karma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Mě ty svině zlikvidovali celý pole a to to teprve začalo kvíst. Byl jsem nasranej, ale pak mě to přešlo. Stačí mi, když vím, že jsou tak ubohý, že neumí ani zasadit semínko! Musí to být hrozná banda idiotů! Tohle prostě nemůžou dělat normální jedinci, ale jen nějací vidláci ze zvláštní. A le na příště, ať je to , kdo je to, se na ně pořádně nachystám a budu snima počítát! Bude je to kurevsky bolet. Celý to prohřebíkuju a budu mít jen vlastní malou cestičku!

1. Orange Bud,Mazar,Blue Berry,GWS 2011
  2. Durban Poison, Voodoo,Hollands hope, Passion, Orange Bud a Safari Mix 2010
  3. Galerie
  4. Mandala Seeds - Mandala#1 2009
  5. Na slunečném kopci 2008
  6. Pro pratele Durban Poison 2007

Old Post 19-11-2007 v 21:36 PM
BlackStar je offline   Profil uživatele BlackStar   Find more posts by BlackStar   Foto galerie člena BlackStar   Click here to Send BlackStar a Private Message   Add BlackStar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zamite
Stálý Člen

Karma uživatele Zamite - 68% PěstitelskáKarma uživatele Zamite - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Tak letos, ikdyž jsem to vylamil nejvíc, tak mi i z toho mála zbylo vše konečně jsme dokázaly, že I tady u nás jde vypěstovat out, aniž by to našly čórky v předchozím snažení tomu tak nebylo GL Z.

Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog
out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv

Old Post 19-11-2007 v 22:27 PM
Zamite je offline   Profil uživatele Zamite   Find more posts by Zamite   Foto galerie člena Zamite   Click here to Send Zamite a Private Message   Add Zamite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
listr
Nový Člen

Karma uživatele listr - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

14 samic 4 hermáči 6 řízků a jenom 2 samci. Hodně starání, sklízení a pak sušení, stříhání a taky fermentování.

Old Post 20-11-2007 v 14:51 PM
listr je offline   Profil uživatele listr   Find more posts by listr   Foto galerie člena listr   Click here to Send listr a Private Message   Add listr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
listr
Nový Člen

Karma uživatele listr - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Já letos 14 samic, 4 hermáči, 10 řízků a jenom 2 samci asi fakt hodně rozdám

Naposledy upravil listr 20-11-2007 v 16:20 PM

Old Post 20-11-2007 v 16:08 PM
listr je offline   Profil uživatele listr   Find more posts by listr   Foto galerie člena listr   Click here to Send listr a Private Message   Add listr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

ahojte

nooo. Mne chodil naky charakterny clovek na nake kostovky... Pocas troch tyzdnov si odstrihol stale asi tri palicky=spolu asi +/-9stradnych paliciek .. inak to nechal tak.. a za to mu dakujem, aj ked pochybujem, ze navstivuje grower. Ak navstevuje a toto bude citat,.. tak asi vytusi ze to kostoval moje kytiz.

tak sa majte pekne

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 15-01-2008 v 08:15 AM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 75

Mě čorka nehrozí letos to bylo vše na střeše takže pohoda.

Ale před dvěmi lety jsem měl krásné keře,když jsem u nich byl naposled tak krásně rostly hned sem vzal na košt a řekl si že jim dám ještě týden a pudou.......

No a když jsem přišel za týden tak na mě čekaly jen dvě krásné díry...........

ZMRDI zlámat ruce těm čů..................

Zatim picccccccccccccc

Old Post 02-03-2008 v 14:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Homer Jay
Stálý Člen

Karma uživatele Homer Jay - 65% PěstitelskáKarma uživatele Homer Jay - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Já měl vždycky pech, hned můj první out(dvě kytky a hermáč) mi nějaka lemra usekla tu nejkrasnější kyti. A druhou sezónu mi dvě kytky zřelámal na třikrát traktorista. Chtěl jsem vypálit družstvo...

Včeličky,bzzzzum.

Débil je efujemismus od na hlavu padený.

Old Post 19-03-2008 v 18:25 PM
Homer Jay je offline   Profil uživatele Homer Jay   Find more posts by Homer Jay   Foto galerie člena Homer Jay   Click here to Send Homer Jay a Private Message   Add Homer Jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

rok 07...... out : z 9 kytek sklizeno 8 a popsledni UKRadeno
in : sklizeno ale o neco driv ( soukrome problemy )

Old Post 19-03-2008 v 18:48 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toonk
Stálý Člen

Karma uživatele Toonk - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Já sem to měl vždy tak 50 na 50 něco počorovali svině něco ne je lepší sadit na více místech ale předminulý rok mi sekli jenom vrchy to bylo někdy v polovině srpna teprve to začínalo zrát škoda jako svině kytky měly tak3.5 metru sekli tak 1.5 metru ale zbytek bezpečne dozrál ale už to nebylo ono.

Old Post 26-03-2008 v 17:45 PM
Toonk je offline   Profil uživatele Toonk   Find more posts by Toonk   Foto galerie člena Toonk   Click here to Send Toonk a Private Message   Add Toonk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

ja minulej rok mel 6 poli cca 60 kytek na púl se znamim ale muj z......ej soused si nás normalně vystopoval a postupně nám vše zčořil, to sem se samozřejmě dozvěl až potom.zlomil sem si o něj zapěstí ale kytky už sem nevidél

Old Post 18-04-2008 v 10:11 AM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás