Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
03 black domina _ fialova, teda fialova, no proste hraje vsemi barvami, je to asi tim, ze jsem ji presadil... nadherne voni stejne jako jeji svetlejsi sestra 04 ta snad voni jeste lip
05 bepadesatdva taky skvela vune...
06 nadeje z holandska... ta puvodni peprova vune zacina sladnout, ale porad to neni to co bych od tohoto modelu cekal... jinak s krystalama nesetri...
07 no a PAPAYA.... Proste model na jehoz pestovani mi asi vznikne zavislost...
Snad se vam fotky libi... mej te se fajn a samozrejme podekovani za dosavadni pozornost a K...
Ahoj. Tak tady je jen takovy maly pozdrav z Absurdova hrabstvi v podobe dokumentarni foto Black dominatorky, ktera i krasne symbolizuje babi leto a nastup podzimu....
hoj kolego. už to začalo bobtnat na plný pecky,co? sem rád, že se ti líbí můj několikaletý greenweedvillage kros Dominy. však počkej až to bude suchý, je to fakt šutrovka!§ co sem se chtěl zeptat..?... jo- tu HH máš ze stejnýho zdroje jako dominu a b52? páč u mě na poli se taky jeví jako nejrannější a nejvocukrovanější (čili uplně jinak než loni viz. zde: http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=196427 a zde: http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=195680) ..ale teda za tejden kosit ještě ani náhodou nebudu. to ti gratuluju. já to mám ve výhledu tak asi v rozmezí 3-6 týdnů.
tak ať to tvrdne,
pěst
Zdravim te
Ty dominy jsou uplne dokonaly... to se ti fakt povedlo
Tu HH mam z jineho zdroje. Je to snad 2.generace HH z jiznich cech, mam dojem, teda aspon myslim ze ten clovek od ktereho ji mam je z J. cech..
Tvuj thread sleduju, clovek by ty kytky snad sezral, nebyt tvrde obrazovky monitoru...
happy harvest...
Tak, Hollands hope uz se susi... Akt koseni jsem nezdokumentoval, jelikoz byl uskutecnovan v noci a fotky by vapadali blbe... pak sem pridam fotky ususeneho materialu.. A ted rovnou k novym, jiz podzimnim fotkam..
here we go
03Domina
04Papaya
05B52
06Belladonna
07Top44XOB
08 Belladonny - prvni dve rostliny se za chvili stehuju indoor
jeste bych rad poprosil nektere uzivatele (sajmon), aby se vyjadrovali srozumitelnou cestinou, bo i anglictinou. V klingonstine jsem teprve zacatecnik.
dekuji.
Opravdu krásné barvičky.. miluju krásné barvičky.. řekl bych že tenhle rok jdou kýtíz hodně do barev kvůli celkem dost chladnému počasí. Hollands hope mám hodně odzkoušený a myslím že s ním budeš spokojenej (pokud ho sklidils zavčas aby nedostals ono indikózní stoned) stejně tak papaya . Pak napiš i nějaký final report po sklizni (hodně lidí tady na to zapomíná, nebo kašle?) Domina vypadá brutálně, přemýšlím že ji na příští rok taky opatřím.. na tvý doporučení. Ať to roste a ať se daří..
WAD: jasne, ze bude smoke report i s fotkama ususeneho materialu, neboj
Jo, na barvy ja jsem taky pekne ulitlej Urcite je to castecne pocasim, ale hlavni podil ma genetika, treba ty moje krosy, jsou porad jenom "nudne zeleny"... Dominu kazdopadne odzkousej, samozrejme doporucuju, ale myslim, ze o teto genetice by ti mohl spise povypravet pan Tayem, ktery ma s timto modelem mnohem vic zkusenosti nez ja.
Ganjopadne moc diky za prani. Ted uz je to na prirode, jak se to nakonec podari..
no, takze po kratsi odmlce vas opet zdravi Absurdus ze sveheho Cannakingdom....
Minuly tyden jsem provedl harvest Papayi a Black dominy (purple) ... tady jsou jejich posledni momenty...
no a aby vam to nebylo malo, tak tady mate jeste fotky z dneska....
Musel jsem na rychlo pokosit 2. bd a B52...
duvod: na nekterych mistech se na me sklebila plisen... kdo by to byl rek, ze, v tomto krasne studenem a vlhkem necasi...
jinak mrknete na TopOb a venkovni belladonnu...
01 takze posledni momenty Dominy druhe...
02 B 52
03 kere Top44 X Ob ... kazda jina... Ta svetla zdedila telo po OB a vuni po T44, Ta tmava zase telo po T44 a vuni po OB.. zajimave ze...
04 diky zime se zbarvuji palicky belladonky, kterou jsem nechal venku.. jeji sestry jsou hezky v teple pod umelym svetlem... bohuzel nemam nafoceno
a jeste 05 Palicka toho krosu (na fotce 03 - kytka, teda spise strom vlevo)
mejte se... a klidne reagujte, ja se fakt nebu zlobit....
Rhino: diky moc Ja takovy kere venku jeste nemel. ( jde z nich az trochu strach) Jinak kytky vetsich rozmeru (zhruba2X1,5m) se mi podarilo vypestovat asi pred 4 rokama ve foliaku, byla to takova klasicka noname "ceska ganjicka" s hodne obveselujicimi ucinky... Ve foliaku se to ale podarilo kdekomu, takze to zas tak uzasny nebylo... No ale presto to tenkrat pro me jako pro growera zacatecnika bylo ohromujici a vyvolalo to ve me jakousi growerskou zvedavost, kam az se da v pestovani teto koprive podobne rostliny dojit...