Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wad: stejně to ta možnost v anketě vyhrála. je vidět že i na "G" jsou soudní lidé
.I.: jo, toto není špatný nápad, ale jak podle dvaceti příspěvků, žádného avataru a s měsíc starým acc pozná MOD (nebo admin) jaký titul dát? Dožadoval by se ho IMHO skoro každý
ad pocet framu: rozhodne neni pravda, ze se do 20kB vejde jen 6-7 framu, muj nynejsi avatar (Lenin-Ruml) ma sice jen 50x40 pixelu, ale ma 16 framu pri velikosti 13,7kB a 256 barvach a pokud reknete ze je cernobilej, tak jsem uvazoval jeste o jednom barevnym (rotujici molekula THC) o rozliseni 50x37 pixelu s 256 barvami ktery ma 26 framu a ten ma jen 13,6kB, takze pro me je nynejsi velikost pri nynejsim rozliseni dostatecna
nicmene v ankete volim 64x64 a s tim samozrejme souvisejici mirne navyseni limitu velikosti pro ty, kterym to nestaci, ale staci jen malo
Edit: ohledne ankety, obecne je zatim vetsina pro zvyseni rozliseni (maximalni rozliseni by se urcilo dle technickych moznosti serveru), takze se nada rict ze vetsina je pro ponechani stavajiciho stavu...
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
Ano. jelikož se zastáni zvětšení nedohodli na rozlišení/velikosti, dá se pokládat za výsledek možnost nechat rozlišení jak je.
pokud by se to počítalo jak říkáš ty, musel by být ankete dělená pouze ANO/NE.
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ Ano. jelikož se zastáni zvětšení nedohodli na rozlišení/velikosti, dá se pokládat za výsledek možnost nechat rozlišení jak je.
pokud by se to počítalo jak říkáš ty, musel by být ankete dělená pouze ANO/NE.
tak nevím. počty jsou jednoduchý. pro zachování rozlišení a velikosti se vyjádřilo 25 členů. Pro změnu v podobě zvětšení maximálního rozlišení avataru, či zvětšení jeho velikosti v kB se vyjádřilo 58 členů.
Tyto kategorie
citace:
Rozlišení avataru min. 64×64px
Rozlišení avataru min. 80×80px
Rozlišení avataru min. 100×100px
Zvětšit velikost (kB) avataru
se dají rekódovat jako "Ano, jsme pro změnu v podobě zvětšení rozlišení avataru, příp. jeho velikosti" - 58 členů
Kategorie
citace:
"Rozlišení avataru nechat jak je
se dá rekódovat jako "NE, nechceme změnu" - 25 členů.
Kategorii "zrušit úplně" bych nepočítal. (tedy v případě rekódování kategorií dle otázky: Jste pro změnu velikosti a rozlišení avatarů?)
Abych to shrnul. Uživatelé se zatím vyjadřují jasně, je na provozovateli, jak se k tomu postaví (pokud to tady čte).
podle me avatary - nektery rusej, informacni hodnota s otaznikem .. ale zase jako znacka graficka pro orientaci .. jsou prinosny.
pokud si nekdo chce piplat svoje ego, nebo virtualni existenci, doporucil bych zvolit z mnozstvi jinych propracovanych moznosti. na jinych serverech. ktery jiste takove hracicky uspokoji. rek bych ze mirne prebytecne sou uz animace. a cokoli dal. teda nic proti hopsajicim kozam ale kdyz hopsaj po cely strance a .. hopsaj vsude .. tak sem rad ze hopsat prestaly. a sem zvedav jestli nekomu bude priste hopsat curak ktery se zmeni v paroubka tancujici techno .. no ..
ja jsem tu kvuli obsahu, primarne a predevsim. ostatni nesmi tuhle zakladni funkci narusovat. rek bych. za sebe. tj. zadny zmeny smerem k rozsireni. zvetseni. a pod. nepodporuju.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
mohla by se ta velikost zvětšit. několikrát jsem se pokoušel o instalaci avatara, ale vůbec mi to nešlo-furt ta vypičená hláška max 50x50px.Jsem pro o nějaké zvětšení.
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.