Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Host mno ze sativy bych hodnotil kladne kali mist (serious seeds)
nejvetsi vynos jsem zatim mel na shive
dobrym produktorem je super silver haze od greenhouse seeds coz je krizenec northern lights skunku a haze..zajimava kombinace
jj souhlaim mel sem SSH od greenhouse a na kytce jsem udelal 70 g jen jedna velka siska(proste nadhera) a pouzival sem 250 cfl.
No tak ja jsem to zkusil poresit, cekam nejakou odpoved :-)
Dobrý den,
výzkum pokračuje, váš dotaz jsem přeposlal Dr. Spíchalovi, který se tímto projektem zabývá. Myslím, že v této fázi výzkumu vzorky neposkytují, ale uvidíte, co vám odpoví.
Dalsi moje otazka je mozna trosku netradicni, ale neda mi to a zeptam se: Lze nejakym zpusobem ziskat vzorek roztoku k postriku? Co pro to musim udelat? Jake podminky mam splnit, abych mohl roztok zkusit pouzit (bezpecnost zachazeni...)?
Trochu bych to tady oživil a pozeptal se, nějaký model, který je velmi výnosný...samozrejme vím, že to je například Chronik, Heavy duty fruty, Supersilverhaze,critical mass, critical +a tak podobně...ale zajímá mě spíš něco, co není tak známe....
Původní příspěvek od Zdenda89 Trochu bych to tady oživil a pozeptal se, nějaký model, který je velmi výnosný...samozrejme vím, že to je například Chronik, Heavy duty fruty, Supersilverhaze,critical mass, critical +a tak podobně...ale zajímá mě spíš něco, co není tak známe....
Děkuji za odpovědi;-)
Zdar,
viem o par vynosovych odrudach, s kterymi sem mel osobni skusenost.
Casey Jones
ChemDogD/C99 (BigBud pheno)
Jack O Nesia
ale tohle jsou tri odrudy s nekolik stovek, ktere maji perfektni vynos. Bude vela odrud, v kterych najdes super vynosni kytku, kdyz udelas selekci. To je uz pak ale i o stesti z urcity casti.
Zdravim vsechny, mel bych na vas dotaz, vybiram si modely na pristi rok a chtel bych od vas radu. Mam nejakou predstvu a rad bych od vas slysel treba tri tipy modelu.
Outdoor odruda s velkym vynosem a dokvetem konec zari, max tyden az dva v rijnu.
Ztaim jsem nasel na netu lemon skunk, lemon thai kush a critical+. Diky vsem za nazory a budu rad, kdyz jich tady bude co nejvic
Já měl předloni venku special kush od royalqueenseeds. Sklízel jsem na konci září a výnos byl opravdu obrovský. Kytky přes dva metry, jako vánoční stromy. Solidní zmašťovadlo...
Nevím, jestli tady už padl název modelu, který chci pěstovat pristi rok outdoor, pokud nebude Dr. Grinspoon, a je to sice Industrial Plant od Dinafem seeds - ten ma byt doopravdy výnosný...
Původní příspěvek od Reggaemanista Nevím, jestli tady už padl název modelu, který chci pěstovat pristi rok outdoor, pokud nebude Dr. Grinspoon, a je to sice Industrial Plant od Dinafem seeds - ten ma byt doopravdy výnosný...
DrGrinspoon ti v našich končinách pomaly nezačne kvitnúť a budeš ho musieť kosiť, lebo vonka bude prvý sneh ak ho chceš pestovať ako outdoor tak sa presťahuj niekde do Afriky