Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nechci te nijak zklamat,ale je jedno v cem to jedes,pokud budes mit ulet v ph,nemusi se to zpravidla projevit v ruste,ale vetsinou se to ukaze v kvetu,po prepnuti,jinak zalezi cim hnojis,jakou mas kohoutkovou vodu,atd...znam lidi,kteri si koupili box,hnojiva a jen lijou a sklizi,pac po namichani hnojiv jim to udelalo ph idealni pro pouzite medium,treba budes i ty jeden z mala stastlivcu,uvidis,hodne stesti
ja jedu 400W,hlina,delam v prumeru 340G,udelal jsem i 420g..
pouzivam hromadu plagronu,rust,kvet,korenak,enzymi,sugar royal,green sensation,vita race.
PH merim.
hlinu plagron lightmix nebo biobizz lightmix
3X zastrihnout,1.vrsky2.spodku3.jeste jednou spodky po prepnuti.
delam sit,5x5cm
odtah jak krava 800m3/h s regulaci takze ne vzdy jebe bomby,v lete to mam prsa/prsa abych uchladil na 27C s vejskou 30-35cm od vrsku.
box 1X1X2M,......18klonu,6,5kvetinace
Původní příspěvek od Kalashnikova Orichi to je sracka, jedu Jidb a tam peres dusik do sklizne.
3 roky starý thread. Chech. Inak ale, všetko čo spomína Oricihi vyššie je bohužiaľ krutá pravda. Obvzvlášť sativy sú náchylnejšie na vyššiu koncentráciu dusíku v kvete. A vie to vyzerať aj fakt hnusne.
založ thread ... rozjeď kolo... a posílej postupně fotky... piš info o všem co děláš...
prostě podrobnej postup .. PH ec voda Odstátá ... přesný hodnoty teploty hlínu hnojiva.. a vůbec všechno co děláš okolo kytek ,...
a pak s postupem času jak ti to bude růst uvidíš kde děláš chyby.... ja to tak udělal rozjel sem kolo a psal sem a psal a psal ... lidi radili ochotně... občas se strhla hádka o nějkým tématu a vo tom to je.. debatovat zjištovat pročítat .. ! ne lenivě nahodit thread a čekat že ti tu lidi napíšou co a jak !
koukni do galerie... ja pěstím rok pod ledkami a pod G/W sem se nedostal .. jestli ti jde o tohle.. jinak někdy méně je více.. a kvalita přesere kvantitu to si pamatuj... no a v neposlední řadě...
lidi denně umím vykouřit i přes 10 g když se daří a nejde se zrovna do práce.. pamatuju si všechno jak mám a sem zdravý .,.. takže se to dá .. ale jet to každej den furt.. tak se asi v blízinci .. za mě 1-3g na den je až až lepší je to kouřit víkendově.. ty stavy se nedaj srovnávat s každodenním hulením
člověk co hulí výkendově, ten bude mít 10g na měsíc, dva aspoň já bych měl. Moc si nedovedu představit tejden nehulit a pak dát za den 10g... to bych asi nedal ikdyž jinak hulim fakt hoodně, ale to je právě o tom že hulim denně, člověk už pak motá půlgramový jen pro sebe kolikrát ale tejden nehulit tak mě půlgramový rozebere. Mam už vyzkoušený že po tejdnu mi v pohodě stačí jeden hit z bonga (pořádnýho, žádný kapesní měřítka)... pak ta tolerance ale raketově stoupá když pokračuju.
Jinak sorry za OT ale trýd už je stejně asi mrtvej
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik