Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » North Korea nuclear test
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Registrován: Sep 2004
Příspěvků: 697  

Příspěvek č. 65

pekne sa nam to rysuje


Severná Kórea pohrozila odvetnými opatreniami
Image11.10.2006 21:27 - TOKIO/ SOUL/ PCHOJNGJANG
Severná Kórea dnes uviedla, že zvýšený tlak USA bude pokladať za vyhlásenie vojny. Zopakovala tiež, že jej pondelková jadrová skúška bola úspešná, avšak napriek tomu má Pchjongjang záujem o Kórejský polostrov bez atómových zbraní.
"Sme pripravení na dialóg i konfrontáciu," konštatovalo severokórejské ministerstvo zahraničných vecí v prvom oficiálnom vyhlásení po pondelkovom oznámení o vykonaní testu jadrovej zbrane.

Deklarácii vojny by sa podľa nemenovaného predstaviteľa KĽDR pôsobiaceho v Pekingu rovnalo aj prípadné uvalenie medzinárodných sankcií na Severnú Kóreu.

Predseda severokórejského parlamentu Kim Jong-nam uviedol, že rozhodnutie o uskutočnení ďalších jadrových skúšok bude závisieť od prístupu USA k jeho krajine. Zopakoval tiež, že návrat k uviaznutým šesťstranným rozhovorom bude možný iba po zrušení amerických finančných sankcií voči KĽDR.

Juhokórejské médiá predtým informovali, že armáda krajiny skúma svoju pripravenosť na nukleárnu vojnu. Juhokórejský minister obrany Jun Kwang-ung neskôr uviedol, že Soul môže posilniť svoju konvenčnú výzbroj, aby mohol čeliť Severnej Kórei v prípade, ak skutočne má jadrové zbrane.

Najvyšší americký veliteľ v Južnej Kórei, generál B.B. Bell medzitým uviedol, že aj po pondelkovom oznámení o jadrovej skúške Severnej Kórey sú americké sily v krajine plne schopné odraziť útok izolovaného komunistického štátu.

Francúzska ministerka obrany Michele Alliotová-Marieová dnes oznámila, že údajná jadrová skúška Severnej Kórey bola vzhľadom na malú silu explózie buď neúspešná alebo vôbec nešlo o nukleárny test. Dosiaľ len Rusko uviedlo, že dostupné údaje potvrdzujú jadrový výbuch.

Americký veľvyslanec v Japonsku Thomas Schieffer povedal, že svet sa nikdy nemusí s určitosťou dozvedieť, či Severná Kórea skutočne vykonala jadrovú skúšku. Dodal však, že príprava sankcií OSN voči KĽDR by mala pokračovať bez ohľadu na dôkaz o uskutočnení testu.

Japonsko uvalí na Severnú Kóreu ďalšie sankcie v reakcii na oznámenie Pchjongjangu o vykonaní jadrovej skúšky, informovala o to japonská vláda. Nové sankčné opatrenia budú zahŕňať úplný zákaz dovozu z KĽDR a kotvenia jej lodí v japonských prístavoch, ako aj rozšírenie obmedzení vstupu severokórejských občanov do Japonska.

V japonským médiách sa dnes objavili špekulácie o tom, že KĽDR uskutočnila druhú jadrovú skúšku, čo však nepotvrdili Japonsko, USA ani Južná Kórea. Zdrojom dohadov sa pravdepodobne stalo ranné zemetrasenie s magnitudom 5,8 pri brehoch severného Japonska.

Južná Kórea odložila vyslanie naliehavej pomoci do KĽDR po tom, čo komunistická krajina v pondelok uskutočnila jadrovú skúšku. Soul však zatiaľ nerozhodol o zastavení všetkých humanitárnych dodávok.
Zdroj : TASR



TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 11-10-2006 v 23:04 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 181  

Příspěvek č. 66

Heeehe, no Korea mě fakt baví, udělaj pokusnej výbuch, ještě na to upozornej predem, aby to nahodou nezapadlo, a o tejden pozdejc by vyhlasovali tot. valku amíkum i japonsku ) demence, dyk je každýmu jasný, že si nemuzou dovoli NIC...koor kdyz je nebude podporovat čajna...za mesic se dohodnou a ustoupej, vymenou za humanitarni davky bo tak neco...trochu chrestime zbranema

Old Post 12-10-2006 v 16:06 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Registrován: May 2006
Příspěvků: 170  

Příspěvek č. 67

Tadeáš: Rusko se nesmi zobecnovat, pred Leninem bylo sice nejvetsim vyvozcem obili, ale lidi stejne chcipali hladem, protoze vsechno shrabl car a slechta. Timhle nijak neobhajuju Leninovy zlociny, tak me nekamenujte.
Severni Korea provedla jadernou ZKOUSKU. Odtud je jeste hodne daleko (a pri jejich vyspelosti jeste mnohem dal) k sestrojeni jaderne zbrane. A i kdyby meli jadernou zbran, tak nemaji raketu. A tezce pochybuju ze si nejakej stat necha litat nad svym uzemim Kimuv bombarder.
Omnihash: Pokud myslis politiku Kim Cong-ila, tak to neni komunista, ale nechutnej diktator, co se za komunismus jen schovava, aby udrzel lidi v poslusnosti.

Old Post 12-10-2006 v 16:10 PM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 160  

Příspěvek č. 68

CAESAR - Ty brdo ,, korejci maju namale...si myslim , ten clanok hovori za vsetko

Old Post 12-10-2006 v 17:06 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 109 

Musim rict... Příspěvek č. 69

ze zapadni svet v cele se vsema humanitarnima organizacema jsou pekny sraci.
1. zastavit veskerou humanitarni
2. Kima vyFUCKovat pac zadnou nuke nema a i kdyby mel nema to jak pouzit pac nema rakety a i kdyby mel rakety tak je nepouzije pac se nebavime o nejakem zchudlem mudzahydovi ale o kurevsky bohatym cloveku, kterymu je naprosto jasny ze kdyby pouzil nuke tak ho rozseka USA, Cina, Rusko, Soul, Japonsko...a zbytek svyho zivota by neprozil v palaci ale v nejaky dire.

svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.

Old Post 12-10-2006 v 20:32 PM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 2582  

Příspěvek č. 70

trosku k tematu
Severni Korela strikes back

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-10-2006 v 10:54 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 322  

Příspěvek č. 71

to je nářez jako sviňa

---- Fuck´n USA ----

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 13-10-2006 v 13:01 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 72

citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
...nekdo psal ze usa ma nebo mela dost nuklearnich zbrani na zniceni sveta. to neni mozne. mozna vetsi cast zivota na zemi ale destrukce planety nenastane ani po srazce s velkym telesem, mesicem nebo jinou planetou (a to fsechno sou tak velky uvolneni energie ze se tomu zadnej atom nevyrovna)

pro zajimavost nejvesi nuklearni test udelali rusaci s vodikovou pumou ivan. nadzemni vybuch 65 megatun. pro srovnani na nagasaky to bylo neco okolo 35 kilotun.


To: Mad Lion
Zdravim kolego. Dovol, abych tě trošku poopravil. V současné době, kdy studená válka dávno skončila, mají stále USA a Rusko na sebe namířeno tolik jaderných hlavic, že by se mohli vzájemně několikrát vyhladit. Tato čísla se pohybují v řádech tisíců. Dokonce ve vzdušném prostoru Spojených států létá 24 hod. denně letadlo, díky kterému může být v jediném okamžiku odpáleno několik stovek či tisíc jaderných raket. Toto letadlo slouží k tomu, kdyby amíci nemohli rakety odpálit ze země, protože by již neexistovala struktura velení a pozemní obrana USA by se stala neakce-schopná. Jinými slovy jsou Amíci připravený, když už to bude vypadat, že USA nebudou do budoucna existovat, rozjet pořádnej apokaliptickej večírek s globálním ohňostrojem. Rusko však nebude o moc pozadu. Takže kdyby k tomu došlo, tak planetu jako takovou sice nezničíme, ale během několika let by na jejím povrchu zcela jistě nezůstalo téměř nic živého.

Jinak k té nejsilnější bombě - máš pravdu nejsilnější atomovku odpálili Rusové. Jmenovala se však TSAR (jako ruskej "car") a její původní konfigurace byla 100 mega. Rusové jí však odpálili shozením z letadla z výšky cca. 10 km nad "Novou Zemí" a to v 50-ti megatunové konfiguraci. Seismická vlna asi tak třikrát oběhla planetu avšak paradoxně to byl nejčistší výbuch na zbytkové jaderné záření vůbec z celé historie nukleárního testování té doby.

Jinak se můžeš mrknout na: http://www.atomweb.wz.cz

Před několika lety jsem o tom dělal tyto stránky, kde je pár vybraných amerických testů. Dost jsem se o to svého času zajímal.

PEACE

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 13-10-2006 v 14:16 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 73

aaaa, dekuji.
fakt teda jen 50megatun? a o tom ivanovi vis? rikal sem to spravne? mel sem za to ze to byla vodikova puma 65 megatun (po testu chruscev oznamil ze maj 100megatun) nadzemni vybuch (rikali ze tlakova vlna sla 2,5krat kolem zeme a ze snad byli hlaseny skody vlivem tlakovy vlny i ve finsku. ale je to dlouho co sem ten dokument videl.
skouknu tu stranku, uz se tesim, este nez tam litnu kamarad mluvil o krasnym podzemnim testu kerej provedli cinani v naky hore. neni tam?
du se mrknout.
jinak destrukce planety nemozna -destrukce zivota relativne snadna. mensi termonuklearni mejdan zakoncenej mnohaletou atomovou zimou.......
jinak krysy a svaby maj celkem sanci davaj mnohonasobne veci ozareni nez clovek. ovsem i ty by dostaly druhotny zmeny klimatu.

Old Post 13-10-2006 v 14:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 74

mimochodem, doporucuju zivotopis feynmena (doufam ze to pisu spravne) byl to genialni fyzik kerej se podilel na tvorbe prvni Abombi. je to dost zajimavy.

Old Post 13-10-2006 v 14:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Agent Spliff
Nový Člen

Karma uživatele Agent Spliff - 85% Pěstitelská

Registrován: Oct 2006
Příspěvků: 16  

Příspěvek č. 75

Ja by som len privital ak by korejci amikom nieco odpalili s pohodlia obywaczky,amici su grc ako typicky a co maju komu kecat do toho co ma v garazi.Nex sa pozru do svojej.-

Ganjoid de Luxe
Ubalim to?
A to si pamatas,ze...Varila kasicka mysicku?

Old Post 13-10-2006 v 15:06 PM
Agent Spliff je offline   Profil uživatele Agent Spliff   Find more posts by Agent Spliff   Foto galerie člena Agent Spliff   Click here to Send Agent Spliff a Private Message   Add Agent Spliff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Registrován: Oct 2005
Příspěvků: 99 

Příspěvek č. 76

mal som velmi dobreho kamarata zo Severnej Koreji, vsetci ich obyvatelia absolutne nenavidia ameriku,totiz severna korea s ruskom a cinou bojovala proti juznej korei za ktorou stala amerika. Cina a rusko neboli schopne sa postarat o severnu koreu hospodarsky,zatial co amerika vyniesla juznu koreu na velmi slusnu uroven..... od tial prameni ich nenavist. S tymi humanitarkami to nieje celkom tak ako sa to prezentuje v mediach,v severnej korei je velky nadprodukt jedla,ale stat bere vsetko jedlo obyvatelom a dava ho jednotlivym rodinam,len ak sa vsetci muzi pridaju do armady. (armada je tam povinna od 17rokov az na 6 rokov).
Konstrukcia atomovej bomby je pre severnu koreu obrovsky uspech, prdajom hlavic teroristyckym organizaciam,ktore maju takmer neobmedzene financie zarobi ich vlada dostatok penazi na nakup drahej vojenskej techniky. Da sa povedat,ze vobec neviem co sa v severenj korei deje,lebo vsetky spravy,ktore sa k nam dostavaju su velmi filtrovane. Na hraniciach su velmi tvrde kontroli,ktore absolutne zakazuju vyniest z krajiny hociake fotografie a dokumenty.Pokial prejde niekto cudzi cez ich hranice,je povinny sa do 10hodin dostavit na policii inak je okamzite povazovany za spiona. Pohyb kazdeho cudzinca v ich krajine je monitorovany a kazdy kontakt ci uz obyvatelstva alebo cudzincov mimo krajiny je ilegalny.

Old Post 14-10-2006 v 10:50 AM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Registrován: Aug 2006
Příspěvků: 521  

Příspěvek č. 77

No a tady to máme. Atomovka fanatickejm maniakům a průser je na světě. Fakt dobrý, kurwa..

MastaHB.. : A co na to ten tvůj kámoš řikal, na ty kontroly na hranicích a monitoring cizinců, povinnou armádu atd..?

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009



Old Post 14-10-2006 v 10:58 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Registrován: Oct 2005
Příspěvků: 99 

Příspěvek č. 78

2tayem de tox: bral to ako nutne zlo,velmi silna cenzura zabranuje prieniku rozviedky do krajiny...
oni ziadni fanaticky maniaci niesu,maju vsetko dobre premyslene,ak by neukazovali hrozbu amerika by na nich uz davno zautocila... Bush na jeho NWO konferencii oznacil Irak,Iran a Severnu Koreu ako osu zla,ktoru treba zastavit... Myslim,ze by boli naozaj hlupi,ak by sa nepripravovali na obranu

Old Post 14-10-2006 v 11:04 AM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Registrován: Aug 2006
Příspěvků: 521  

Příspěvek č. 79

S tou obranou, to máš pravdu. George řekne "zlí, zničit", tak přece Kim nebude sedět a čekat, až to přijde. To je fakt. Těma maniakama jsem myslel ty teroristy, co si to od Kima koupěj..

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009



Old Post 14-10-2006 v 11:57 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morys
Stálý Člen

Karma uživatele Morys - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2005
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 80

Hehe OSN jim dala sankce financni a zbrojni a ted KLDR rika ze jestli bude amerika dal tlacit ze to bere jako vyhlaseni valky To by me zajimalo jak to dopadne myslim ze jak korea neco zkusi ze zmizi z mapy ... Ale doufam ze to americani udelaj nak "ciste" prece jen se mam docela rad a kdyby zacala atomova valka tak nevim no

Old Post 15-10-2006 v 10:48 AM
Morys je offline   Profil uživatele Morys   Find more posts by Morys   Foto galerie člena Morys   Click here to Send Morys a Private Message   Add Morys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9500540 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív