Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kukuřice 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Přesně tak, neví na kterém poli - pravda můžou prolíst všechny - ale pochybuji že budou chodit po deseti jak JAHmaican výše psal a už vůbec ne projíždět to na kole - zavaďíš o kukuřici a jsi na zemi.
Na druhou stranu je zase pravda že když mi jednou ukradli kytky(FUCK OFF čorky ) z jednoho místa u kukuřičnýho pole kykty tak jsem ho prohledával a našel je - poznal jsem je určitě protože u nich bylo i hnojivo který ukradli taky.

Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš

Old Post 15-07-2006 v 15:46 PM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Teď už to maj čorky marný , Rád bych se na ně na těch kolech podíval

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 15-07-2006 v 16:39 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Tak to co jsem psal, je pravda.
toiž v jednom blízkým městě mají mrtě ukrajinců a ruznejch takovejhlech přistěhovalcu a ty to tak prej udělali.

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 16-07-2006 v 11:45 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Já jsem to nechtěl spochybňovat, promiň JAHmaicane. Ale museli mít určité podněty např. k výběru polí, protože kukuřičných polí je víc něž dost a kdyby měli prolézt všechno a najít jedno dvě pole, tak to by se jim nemohlo vyplatit.

Kukuřice 2007

Old Post 16-07-2006 v 14:56 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 69

Teď mám spíš aktuálnější problém. Včera večer jsem byl ne jednom políčku a měl jsem od srnek nebo od čeho zlomený čtyři větve, docela slušný . Jak se kdo a jak účinně bráníte poškození zvířaty? Já tam mám daný ostříhaný vlasy, ale to má tak účinek na to , aby to neokusovali, ale když běžej, tak to má účinnost nula.

Kukuřice 2007

Old Post 16-07-2006 v 15:00 PM
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

ja nevim ale ja sem se docet ze kdyz to tam v okoli kytek (3metry cca) pochijes jako 3m v kruhu od kytky tak ze se ti od toho budou stranit.....no ja to tak zrobil a vubec to vohryzany nemam a to sem tam jednou tu srnku nacapal...sem tam zrovna jel a projizdim pres polee a prede mnou srnka...

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 16-07-2006 v 15:09 PM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

X

Naposledy upravil 14-10-2007 v 13:29 PM

Old Post 16-07-2006 v 15:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Radoslav : Doporučuji tento thread...

Old Post 16-07-2006 v 16:13 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 73

Když to pochčiješ, tak to má efekt jak ty vlasy, mezi námi, taky nevipadaj zas tak vábně, ale co se dá dělat. Splašenou zvěř to však nezajímá, ta profrčí a je to zlámaný. Na druhou stranu, všechno jsem to ještě podupaný neměl a těch několik větví není zas taková stráta v tom mnoštví . Dvě větve ještě trochu drží a snaží se růst, co myslíte, mám to utrhnout a nechat dorůst bez nich nebo se je pokusit zachránit, nevysiluje to moc tu kytku? Každá větev je na jiný kytce.

Kukuřice 2007

Old Post 16-07-2006 v 18:01 PM
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

ty vole normal. to pochci to smrdet nebude kua.co delate chces ochranu ucinou tak chcij!!!srnky ti tam urcite nepujdou MAM TO OZKOUSENY URCITE NA 100pro.

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 16-07-2006 v 18:47 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 75

Radoslav> thread, co napsal Reggaemanista, doplním dalším: http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=srnky

občas by to fakt chtělo použít hledání....

Old Post 16-07-2006 v 21:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Já se zvěří v kukuřici jsem taky minulej rok nezvítězil - a to jsem tam dával právě vlasy. Byly v silonkách a některý jsem dokonce našel roztrhaný a vlasy z nich vytáhaný, všude kolem stopy zvěře a kytky ožraný. Myslím že to mohly byt i divočáci - ti když se přesto proženou tak je konec.

Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš

Old Post 16-07-2006 v 22:19 PM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 77

Thready, které zde jsou doporučeny nic moc nevyřešily a mimi to si myslím, že do threadu o pěstování v kukuřici to patří.

Kukuřice 2007

Old Post 17-07-2006 v 06:40 AM
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 78

2 Skrec: vlasy nesmí být barvený a jinak chemicky upravovaný, prý je z nich ten lidský pach smytej. Taky doba po kterou tam jsou má asi vliv na účinek, myslím, že ten pach postupně slábne.

Kukuřice 2007

Old Post 17-07-2006 v 06:58 AM
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

chcanky chcanky chcanky,nebo by slo taky jestli mate psa tak ten hadr kterym mu utirate packy tak ho dat na flek a nebohadr od psa z boudy taky pomaha KAMOS to ma OSVEDCENY:hulit

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 17-07-2006 v 08:09 AM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 80

Ten hadr od psa není blbej nápad, budu ho muset sehnat, sám psa nemám, ale když to bude cítit člověk, tak to musí být cítit hodně daleko. Hulit myslíš na fleku? To občas dělám, teď uz je kuku vysoká, tak si to člověk může dovolit, ale účinek nevím.

Kukuřice 2007

Old Post 17-07-2006 v 08:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2020 - Kukuřice 2020 - 18 odpovědí
06-05-2017 - Sklizen kukurice 2007 - 80 odpovědí
22-09-2005 - Sklizeň kukuřice 2005 - 14 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás