Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Skretak v sudu: No tak te vule budes potrebovat vic nez dosti!Doufam, ze ti to vydrzi, protoze pak se sebou budes spokojenejsi, ze ses k tomu dokopal, coz je asi nejlepsi odmena...hodne sil
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
Panove a damy, kdyby mel kazdy pole ganji, dostatecne velke, aby se zadychal nez vsechno zkontroluje, zalije, pripadne postrika, nebylo by toliko problemu s nadvahou, ani podvahou. Praskl by sebou kazdy vecer do postele, nebo blizko ni, utahany jak plantaznik.
Ja takove pole nemam, ale zato mam psa a s nim se prohanim
mna už tráva ani velmi netlačí k chladničke ...najvačšiu žravosť som mal asi pred mesiacom , čo som varil mlieko a z neho puding ...za týžden požierania pudingu a následného ataku na zásoby potravín som pribral 3 kilá , po týždni bez pudingu kilá spadli aj ked som dal svojich 6-12 kýblov denne...
Neviem,či zrovna tlustnem,ale
njekedy po huleni dostanem taku chut na jedlo,
že jedine čo ma zastaví,je pohlad na prázdnu
chladničku.
Ale celkovo podla mna GANJA velky vpliv na obezitu
určite nema.
Ja som naštastje mlady a aktivny človek a
zhuleneho ma baví napr.ay futbalik a tak. . .
takže sa týmto moc nezaoberam...
ZDAREQ !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
to je snad jasné že když čověk nějak često neprovuyuje nějaký sport tak po hulu tloustne protože ty nehorázné žravky které tamně vždickz príjdou to je prostě hrůza a ty kombynace jídel kte bych ve střízlivém stavu nikdi nesněd, to jdou potom kalorije nahoru
kua mam problem nak sem o vikendu vic hulil nez obvikle a nak me ta zravka zustala zeru i kdyz nechci a sem uplne plnej co stim nejradsi omezit jenze kdyz ono to jidlo je tak dobry!
No jasně že se tloustne ,když každý rád sedne před Pc nebo Tv a jak je zhulený jen žere a žere dobře to znám. Jediná možnost jak netloustnout je to překonat tu chť k jídlu která je jen chvilková a která trvá stejně jen krátkou dobu než se na něčem seknem já osobně to raději překonám je to jen tréning o ovládnutí svých pocitů o nic nejde tohle mi vyhovuje.(ale taky občas neodolám a to hlavně když se zhulim na lačno). Nebo ten kdo to nedokáže ovládnout tak ať si najde sport a tím kompenzuje nažrané dkg tuku v noci. Hauk. :-) :-)
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
Tak ze ganja je pri spravnem davkovani (hodne a furt ) taky lek na obezitu, nebo prinejmensim prostredek k udrzeni si vahy pri nadmernem prisunu zivin . Vychazi to jasne najevo, pri zprumerovane statistice tohoto thrydu