Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezké Xesi,ale cos tim mel na mysli?Out je prostě riziko stejně tak to pole muže nekdo vočořit tak ale i voprcat.chtě nechtě.Jo a co kdyby ten zajíc nenašel žádnou zaječici?nebo ho neco rozjelo?
balkon, terasa, zahradka...nejde jen o policko, nakonec porad je to kytka, slechtena proti jejimu prapuvodnimu genetickemu udaji obsahovat THC
---------------------------------------------------------------------------------------
myslim, ze neni tak tezke pochopit, co jsem mel na mysli, snizit rizika osvetou
Xes :
technicke konopi ma předevšim uplně jinou stavbu stonku a vlaken, je vhodnějši pro jine učely. Maly obsah thc mněla tahle odruda už před zasahem člověka. ( i když ne tak malo)
ja o technickem konopi nevim vic, nez co jsem si nemohl precist v tomhle threadu, ale vim, ze je to tvuj thread, tak logicky budes stat za svym nazorem, nechci se potykat slovne, jen rikam: jestli, tak prosim co nejmin a z nejakeho dobreho duvodu, stav ankety je pro me jasny, stejne jako duvody vetsiny hlasujicich proti hromadnemu rozsevani techniky
ja myslim, že to zas moc lidi nepoškodi, budu sazet na celkem napadnych mistech.
Kde by nikdo kdo sadi "normalni" konopi nesazel. Jde mi prostě o to, aby si toho někdo všimnul.
Takže risk oprcu neni tak velky.
a furt a furt a furt. Clovek se pokousi prosadi racionalni nazor, ze technicke konopi do volne prirody NEPATRI a ono nic...
Jebat na to, JA si zasadim
Mam pocit, ze to, co tu psala Jedubabka, VoidMAn,Dude, popr ja nikdo necetl.
Furt ten samej blbej nazor.
Praxer: Ten, kdo sazi ,,normalni'' konopi a nechce, aby mu to nekdo nasel, sadi tam, kde by nikdo normalni nesadil.
Cimz jsme se trochu zamotali,ale tvoje hypoteza dostava naprdel
Respekt za eko vychovu sourozence.
Ale nechapu, proc potrebujes, aby nekdo ,,videl'' rust techniku.
Na jihu moravy roste technika na nekolika mistech a ruderalisu je tu bezne. A clovek si rekne ,,Je konopi''. Nechapu, co z toho mas, ale budiz.
Ale uvedom si, ze technika nema v normalni prirode co delat.
Jak se konopi siri, vime vsichni... Ja jsem jen po zime nasel na zahradce 15 kytek, aneb co se vytrousilo z oprcu.
Co by udelalo 100 hermu nekde, kde to pak nikdo nevytrha pripomina Den Trifidu.
Ono, konec koncu- konopi a Bolsevnik a ma taky mnoho spolecneho.
Co to je kurva za logiku, sazet neco NA CIZIM pozemku... Halo, stred Evropy, ne Balkan, sakra uz!!!
Mejte rozum...
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Domnivam se ze vim co myslel, zasadit kytku treba k autobusove zastavce...Je samozrejme ze ji al hned mekdo ukradne.Loni jsem to zkousel...Nicmene to praktikuju dal ale jen z kvalitnich seminek:-)) z pocatku jsem si myslel ze sezenu techniku ale kdyz jsem letos mel jednu poradne oprcaniu kytku ktera mela mnou nezpocitane mnozstvi semen tak muj nazor je:
"MISTO TECHNIKY SI ROK POCKEJTE VEMTE SAMCE Z KVALITNICH SEMINEK AOPRCEJTE SAMICI ZTEZ KVALITNICH SEMINEK!!!" nevim kolik z toho bude kilo asi ne ale tech seminek bude tolik ze to ani pomalu nezasazis...takze to pak vem, a sazej kde te napadne,jestli se to postupem casu rozmnozi po cr jako plevel s thc tak na 5% budu rad:-))
jj, na techniku kašlat, při větším rozsahu by byla celá ČR voprcanejma kytkama, coz by asi žádného z outdooristů nepotěšilo. jako např provokace to může vypadat pěkně, ale v konečném důsledku to bude s konopím a pohledem na něj pro veřejnost daleko horší.
to raději, jak říká DEVIATIO, kontrolovaně nechat oprcat jednu kvalitní genetiku druhou a výsledný semínka sít kde to jde, ať to z těch lesů a luk voní.
Původní příspěvek od VoidMAN ale pokud chces nekde zakladat pole divoce vysazeny techniky, tak si uvedom ze pristi rok tam vyklici par tisic seminek... za par dalsich let ... a na tom uz nic tak preborne hezkyho nebude...
pochybuju,ze by se mohlo konopi takhle plevelne sirit.Navic v nasich podminkach
nektere druhy jsou hezke, rozhodne svym spusobem a mely jmena bohu a byly jimi konzumovany jiz pred vic jak 2000 lety p.K. (Shiva), tak ze bych se do estetiky pestitelu moc neopiral, jinak vystizny prispevek :-)
xerthon: - pochybujes spatne .... esli sis toho nevsim (nevim jak moc pestujes venku) tak konopi je fakt brutalni plevel a navic samozrejme semena prezijou zimu a z jara vyrazej (obzvlast naka polska technika) ... jsem toho opet i letos svedkem a to tvrdej jak byla kruta zima ...
v mem kraji konopi coby plevel neroste:-) letos venku pestuju moc,po lukach,polich a lesich chodim casto,obcas tam i spim:-)
nekde jsem ale cetl,ze ke zpleveleni konopi seteho dochazi jen ojedinele a v teplejsich oblastech.
at to praxer zasadi a uvidime pristi sezonu jak to zamava z ostravskou florou