Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rozhovor Jiřího X. Doležala pro Rádio Strahov
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Co si myslíte o JXD (prosím po vyslechnutí rozhovoru)
Sice má něco v hlavě ale je na něm poznat že už to přehání....
Je furt stejnej...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
emilioramirez
Nový Člen

Karma uživatele emilioramirez - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

mi to stale nejde stiahnut neviete mi prosim poradit este nejakym inym linkom

Old Post 13-10-2006 v 22:26 PM
emilioramirez je offline   Profil uživatele emilioramirez   Find more posts by emilioramirez   Foto galerie člena emilioramirez   Click here to Send emilioramirez a Private Message   Add emilioramirez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pytlos
Stálý Člen

Karma uživatele Pytlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hej ja to chci taky slyset,ale na R.share uz to neni :-/

Old Post 14-10-2006 v 19:30 PM
Pytlos je offline   Profil uživatele Pytlos   Find more posts by Pytlos   Foto galerie člena Pytlos   Click here to Send Pytlos a Private Message   Add Pytlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Rapidshare mi bezi v pohode d stahovat pak vam zdelim bezprostredni dojmy

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 15-10-2006 v 10:01 AM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Z-E-N-I-T
Stálý Člen

Karma uživatele Z-E-N-I-T - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Pytlos: nerad to říkám, ale oba NOVÉ linky jedou.

Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.

Old Post 15-10-2006 v 10:54 AM
Z-E-N-I-T je offline   Profil uživatele Z-E-N-I-T   Find more posts by Z-E-N-I-T   Foto galerie člena Z-E-N-I-T   Click here to Send Z-E-N-I-T a Private Message   Add Z-E-N-I-T to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P3ACE
Nový Člen

Karma uživatele P3ACE - 0% Pěstitelská

Upload Příspěvek č. 69

Taky bych si rad poslechl rozhovor, muze nekdo prosim reuploadnout?

Old Post 16-11-2006 v 22:17 PM
P3ACE je offline   Profil uživatele P3ACE   Find more posts by P3ACE   Foto galerie člena P3ACE   Click here to Send P3ACE a Private Message   Add P3ACE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Tak tady to je..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 17-11-2006 v 08:43 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Dá se to stáhnout ještě někde? Žádnej link nefunguje

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 17-11-2006 v 09:47 AM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Everl0st
Stálý Člen

Karma uživatele Everl0st - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Speciálně pr tebe jsem to aploudnul
http://rapidshare.com/files/3696993...i_x_dolezal.mp3

Lidi nezabíjí zbraně,lidi zabíjí lidi

Old Post 17-11-2006 v 10:04 AM
Everl0st je offline   Profil uživatele Everl0st   Find more posts by Everl0st   Foto galerie člena Everl0st   Click here to Send Everl0st a Private Message   Add Everl0st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Teda pánové, nevím jestli s někým nesdílíte svojí IP adresu (důvod možného banu kvůli jinému uživateli), nebo jste jinak postižení , ale můj link funguje...

Na přiložených sceenshotech si ukážeme, jak se takový soubor stahuje:

Po kliknutí na link se nám objeví podobné okýnko, většině z vás však v lepším rozlišení, že..? Levým tlačítkem klikneme na název souboru radio_strahov_jiri_x_dolezal.mp3 ...

Načte se nám další okénko, na jehož konci vám ubíhá limit, po jehož vypršení ....

... se vám nabídnou dvě tlačítka - Play a Download. Zvolíme download, vybereme místo, kam soubor chceme uložit a ...

... stahujeme...

Děkuji za pozornost.

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Naposledy upravil chOdec 17-11-2006 v 14:17 PM

Old Post 17-11-2006 v 14:11 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Cannnabis Cup 2006 ON-LINE Chat s JXD Příspěvek č. 74

Dnes, tj v pondělí 11.12 od 20:00 můžete diskutovat on-line přímo na webu www.growercup.cz s tiskovým mluvčím Veverky Huli - Jiřím X. Doležalem.

(v sekci Kniha Hostů)

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 11-12-2006 v 11:20 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás