Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj lidi,sem tady zase s ňákym tim zelenym fotóz.
holky jsou 14.den na kwjetu a zatim to pořád vypadá,že z celkovýho počtu 18 ks je jenom 1 samec,když odečtu ještě ty dva mrzáčky tak 15 slečen je docela úspěch co říkáte.
dvě kytí vypadaj na ňákou dobrou odrůdu,od začátku se nejmíň táhnou za světlem,maj malý vzdálenosti mezi patrama a maj moc pěknej vzrůst.Jsou ze semen tý fialky,tak sem mooc zvědavej co z nich bude.
Byly to všechno semena z outu,ale potenciál měly skvělej,no snad to tentokrát už vyjde.
nazdár
včera mě dvě kytky překvapily,našel sem na nich u každý 3 samičí kulky,takže zase kontroluju co se dá.nechal sem je tam,snad už nebudou blbnout,bylo mi jich líto je vyhodit.
zase další argument pro to,abych si sehnal řízky.
jinak pořád bojuju s teplotou-přes den se to při poodevřenym okně dá udržet do 27°C,ale když je zavřený a ještě k tomu dojde ve zvlhčovačce voda stoupne teplota až na 37°C-to je fakt maximum,ale trvá to max. 1-2 hoďky to snad nevadí ne? když si vemete,že venku jsou někdy ještě horší podmínky-třeba i 40°C na sluníčku...
hele zatim ahoj a ať to šlape !!!
2rastafan>37 ani nahodou kamo!!to fakt vadi udrzuj teplotu do 28 max 30 stupnu podle me je perfekt tech 26..velky teploty delaj neplechy a taky podporujou tvorbu hermafroditu coz u tvejch semen no name je ani nemrknes....good luck a s tim vedrem neco udelej..jinak vypada to krasne...
Nó,chlapy vy mě dáváte :-)
nasmrk sem tam ještě jeden ventilátor na odtah a teplota klesla tak o 2 stupně.Chci koupit ještě venťák na ofuk s klipsnou nebo něco podobnýho a nahoru dám ještě jeden 12 V na odtah,to už by mohlo stačit.Nemůžu si teď bohužel dovolit pořizovat ňákýho ufáče.
tů fištekk-hustej avatar :-) kdes na to přišel?
mozno silnejsi ventilator na ofuk, tje 2 male PC vetraky mi tam pridu take stratene na take paldy...ale zase to nie je az take zle, myslim.Good luck seňore
Čau Growmans !
Včera sem konečně pořídil slibovanej větrák na ofuk s klipsnou,je to vo dost znát.
Kytičky jenom chrochtaj a daří se jim dobře.
Byl sem v growshopu a přemejšlim vo tom ufu,ale ještě uvidim.
překvapilo mě jak je tichý,maj tam velkou prosklenou skříň a skoro to nebylo slyšet.
musej tam mít asi docela dobrej obrat,pač maj dost věcí skladem i od jednoho druhu,no prostě paráda.
mít prachy,tak bych naplnil dodávku.
to Rastafan: čau ohledně ufa jestli máš dost peněz tak si ho kup ,ale podle mého názoru bude bohatě stačit ten co sis koupil a kolik máš teďka tu teplotu teda pokud jsem to nepřehlíd
tů mrakoplas: nazdár kolego,dík za zájem je to teď trochu lepší - jak sem sliboval tak sem dal ještě jeden 12V PC ventilátor na odtah a teplota je hned zas trochu nižší.
musim teda mít přes den přiotevřený okno,ale to je stejně skoro pořád i normálně,drží se to teda do těch 28°C,přes noc kolem 22°C
ale nad tim větrákem z growshopu přemejšlim pořád,nemaj tam teda klasický UFA,ale ten nejlevnější je asi za 2200,- odtah myslim 225m3/hod.,co mě ale překvapilo je ta nízká hlučnost,nedá se to s tim mojim vůbec srovnat,jenom pro zopáknutí - ten můj má výkon 105m3/hod
no jak je libo...
tady je pár foteček pro potěchu oka,mimochodem já sem říkal,že je to dobrej model akorát právě nevim co to je.vypadá to tak na 2-3 odrůdy
na jedný fotce se můžete podívat jak vypadá moje extra large šlukovka,ale je spíš na parádu,nedá se z ní pořádně tahat a je dost neekonomická na matroš.
Díkes za chválu chlapi,potěšili ste mě,
vypadá to fakt na dva modely,jeden je světlejší(vyšší) a druhej tmavší(nižší-kratší patra)
vypadá to teda za 1.na sativu a za 2.indiku(2.nebo kříženec SxI)
už taky začínaj pěkně vonět a lepit,ta sativa voní jako do citronu a indika spíš ovocně-jako lesní směs-nemohla by to bejt třeba blueberry nebo něco takovýho?
sem na ně fakt zvědavej,mam takovej pocit,že by to mohlo konečně vyjít......prosim,prosim,prosim :-)
Ještě sem s Váma chtěl probrat tu UV zářivku,jestli jí tam mam dát nebo ne,jak podle vás dlouho svítit(názory se dost lišej,tak bych jich chtěl slyšet co nejvíc)
no a samozřejmě jestli se na to vůbec hodí - je to TLD 18W/08 PHILIPS 60cm (ta černá diskolampa)