Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Třeba ti někdo poradí jinak ale já bych dával tak 2ml Wuxalu a 5ml OBM na litr. Možná sis všimnul na etiketě že to OBMko je oproti Wuxalu míň koncentrovaný.
ten wuxal a OBMko jsou docela v pohodě, já jsem je taky používal na první grow...
na 1,5 litru vody (flaška od mattonky) jsem na růst dával 10 ml WS a na květ 5 ml WS & 5 ml OBM a postupně zvyšoval koncentraci...
být tebou bych klidně přikotlil trochu toho WS, eště tak týden dva a pak ho postupně vyřadil...
máš ty kytí eště docela malý, tak ať maj dost dusíku na růst...
a to OBMko můžeš taky přidat, neboj se dávat plnou koncentraci...
samozřejmě všeho s Mírou...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tagže namíchej třeba 4ml & 4 ml, jak jsi psal a když budou kytí v pohodě, tak jim klidně přikotli...
zatim maj holky krásnou zelenou barvu, takže bych se toho nebál...
ale nezvyšuj koncentrace moc nárazově, rači pěkně pozvolna, ať si stačej zvykat (ale to asi víš... )
přeju ať to dobře dopadne...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Cauec,hele borka v zahradnictvi mi rikala, ze OBM a wuxal(super) maji temer stejny obsah prvku,takze se da na kvet pouzivat pry jen Wuxal(super) a nemusis to kombinovat s OBM...
Njn ty prodavačky řikaji všechno možny jen aby prodali nic jinýho
a tady sem přihodil MAkro fotky jak rostou pomaličku paličky pořad pletu do mřižky protože mám aisi od mřizky po strop 30cm možna mene
Makrofoto paličky moc hezky se to vyvíji..........
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
A tady sou makro fotky paliček paličky porostly myslite si že už se to nebude tahnout že už jenom porostou paličky že už nemám propletavat ??? jiank tady je fotos
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
myslim,ze se to jeste bude trochu tahnout.Toho bych vyuzil a ohnul to smerem k prazdnym mistum v pletivu.Vyplati se to a budes mit vic palic velikosti vrcholovek.Viz foto.